Babamla konuşmuyorum

Arkadaşlar birçoğunuz babaya küsülür mü diyeceksiniz ama babam küçüklüğümde herkesin yaninda bana kızar bana bagirirdi ve döverdi babamin yanina oturamazdim çok sert mizajlı sevgisini göstermeyen sinirli ve kuralcı biriydi beni çocukken sorunlarımi dinlemezdi ben ona derdimi anlatirken o bni dinlemez cevap bile vermezdi babami sevmezdim küçükken ve babasinin bir çocukla eğlendigini şakalaştigini görünce aglayasim gelirdi yüreğim sizlardi şimdi büyüdüm babamin kuralciligi ve bni dinlememe sorunu kalmadi ama kardeslerim arasinda bir kavga çıksa hep bni atar başkasinin tarafini tutar buyuzden babama karşı çok hırçınım çocukluktaki sorunlardan dolayi babam bnle kardeslerimle kavga edince oda araya girer bnde babama ne karışıyosun diye karşı çıkinca bni her seferinde aşağı in dövüşecegiz senle der ve kavgadan sonra babama her seferinde özür dilerim hakli oldugum halde o da naz yapar elini öptürmez falan zar zor barişirim ve bıktım artik bu nazindan 1 aydır gene küsüs hiç konusmuyoruz ben babama en az 10 defa hakli yere özür diledim her defasinda hakliydim her defasinda naz yapar zorla barisirdi biktim artik bu küçük düşme durumundan artık özür dilemiyorum ve dilemekte istemiyorum hiç sevmiyorum babami bana çok ağır küfurler eder kavga edince s.git evimden der bıktım artik bu laflarindan tabi bnde bu laflardan sonra bnde cevabimi esirgemiyorum bu zamana kadar 2 günluk dünya yarin pisman olmamak için baristim her seferinde artik özür dilemicem sizce konusmamakta özur dilememekte haklimiyim?
Babamla konuşmuyorum