Evlilik hazırlığı yapan genç kızlar daha çok asosyal (sosyal olmayan) erkekleri tercih ediyor.
Çünkü gelin adayları, bu tip erkeklerin evlerine bağlı olacağını ve kendilerine daha fazla vakit ayıracağını düşünüyor. Uyumlu evlilikleri inceleyen araştırmalar, asosyal erkeklerin sosyal kişiliğe sahip erkeklere göre daha uyumlu evlilik yaptığı gerçeğini ortaya koyuyor.
Sosyal olmalı ama bunun da belli başlı sınırları var. -Konuşacağı tek kişi ben olayım mantığı saçmadır. Onun da arkadaşlarıyla paylaşacağı şeyler yapacağı etkinlikler olabilir. Erkekler erkek arkadaşıyla maç izlesin, kızlar kız arkadaşıyla alışverişe çıksın vs. -Bir insanın sevgilisinden başka arkadaşı olmazsa patlar. Depresyona girer. Bu da ilişkiyi olumsuz etkiler. - Bir erkeğin veya kızın karşı cinsten kankasının olması sizi aldatacağı anlamına gelmez. Bırakın konuşsun eğer ilişkinize zarar getirecek bir hareket yaparsa o zaman tavrınızı koyarsınız. -Bunun dışında sosyal çevre demek sabaha kadar barlarda takılacağı anlamına gelmiyo. İki taraf da zaten bunu yapmamalı bence.
Yaşamı uçlarda yaşamamalısın tam ortası. Eğerki bir aktivite yapıalcaksa birlikte olunmalıdır çiftler ile yapılabilir. Ha ben sosyalmiyim bence değilim instagramımım var evet ama haberleri takip etmek ve bir iki caps payaşımlarına bakıyorum zaman geçirmek için. Onunkide var aynı hesap bende açık onununki allah allah bit pazarı gibi kolye payaşımlar arkadşaları fotoğraf vs velasıl olay şu kesinlikle eşit olmalı
Valla yerine göre sosyal yerine göre asosyal olacak. Ama sırf benimle bile konuşsa hayır demem. İlişkiyi ayakta tutması açısından sosyal olmalı bireyler ilişkide. Ama sosyalliği kız arkadaşlarıyla kulüp kulüp gezmek olarak algılarsa ağzına kürekle vururum mesela. Erkek arkadaşlarıyla da sınırını bilecek. Ben bu fedakarlığı yapıyorsam o da yapacak. Göze alacak.
Herkesin biraz farklılığa ihtiyacı olur. Bana kalırsa arkadaşlarıyla buluşmaya giden bir erkek kafasını dağıtır ama eşine daha çok bağlanır ve özleyebilir. Aynı şey kadınlarda da geçerli tabi. Tekrar bir araya geldiklerinde paylaşacakları ve konuşacakları daha çok şey olur.
Karşılıklı güven varsa sosyal olsun, güveniyorsanız bırakmaz zaten o kadar kız etrafında olsa da, sevgi varsa da bakamaz başkasına. Ayrıca asosyal olmasını istemek özgüven eksikliğidir ayrılınması gerekir böyle bir durumda, çünkü o kişi artık ilişkiye zarar verniş olur.
Her derdini eşiyle paylaşmalı eşiyle de arkadaşlarıyla sosyalleştiginde katılim saglayabilir arada eşi olmadan arkadaşlarıyla vakit geçirmeli kadın da erkek de
kendi halinde erkekler benimde dikkatimi çekiyor ama asosyal olmasınıda istemem. Arkadaşları olsun, görüşssün ama herkesle içli dışlı tiplerden hoşlanmam
Sosyal olmak demek değildir ki 7/24 dışarıda olup eve gelmemek.. Evleneceği kişi evi ve eşi olduğu bilincinde olan biri olacağından sosyal olabilir bunda bir sakınca göremiyorum..
Sosyal olmalı tabii ki benim sevgilimin hiç arkadaşı olmasaydı şüphe ederdim. Ayrıca asosyal erkekler akraba ilişkilerinde de iyi değil kuzenimin nişanlısı misal odun resmen hiç sevmedik
En İyi Cevaplar