Babam Ablamin arkadaşıyla annemi aldattı... Yardım edin lütfen ne yapmam lazım?

Babam Ablamin arkadaşi aynı zamanda komşumuz olan o kızla annemi aldattı. Kız bize gelip gider babaminda kıza olan ilgisi hep rahatsız etmiştir ablamla beni:// annem zaten sevmez o kızı. Babam kiziymis gibi davranır ama durum öyle değil :( babam ilk mesaj atar kıza sonrada rahatsız etmeye başlar kız bigun bize gelir Ablamin yanına babamda evde ardından kız çıkar babamda çıkar aynı andaaaa :(( asansöre biner babam ve kızda Biner ama ben kızı uyardim asansöre binme sen merdivenler den in diye çünkü kız babamın ona mesaj attığını bana söylemişti ablama da aynı şekilde babamdan suphelendim çok acı bişey yaaa babamdan bekelmezdim:(((( herneyse bunlar asansörle inerler sonra kız beş dakika sonra kapımızı çalar ve bana deli gibi bakiyordu söylediği ilk seyy " senin baban çok garip bana sarılmaya kalkıştı beni öpmeye kalkıştı falan dedi :(((((((( ben olduğum yerde dondum kaldım okadar acı bişey kiiii annemi düşündükçe kafayı yiyorum:((( kızı aradım sonra sert bisekilde uyardim kimse bilmicek diye ablam annem senin ailen kimse bilmicek diye tehdit ettim annem duyarsa babamla boşanirlarrr :(((((( annem çok üzülür ve annem 5aylık hamile:(((( annem çok seviyor onu. Peki ya ben? Babama olan saygım sevgim :(( ondan nefret ediyorum olay bugün oldu lütfen bana yardımcı olunnnnn lutfennnnnn:((((
Babam Ablamin arkadaşıyla annemi aldattı... Yardım edin lütfen ne yapmam lazım?