Hep söylüyorum. Sitede sexin adı aşk olmuş. Aşk deliliktir ateşlisi olmaz. Ayrıca aşkın deneyimi olmaz. Çünkü insan hayatta 1 ya da 2 kez aşık olur. Hem başlık hem de açıklamandan anlaşılıyor ki senin de ifade etmek istediğin seks. İlişkiye girdiğim kadınların burçlarını sormuyorum. Söyleseler de önemsemiyorum. Ancak akrep için var olan bir dedikodunun yalan olduğunu biliyorum. En ateşli sevişmelerimi, en utangaç en mülayim görünen kadınlarla yaşadım. Yatağa girmeden yanıyorum, söndür beni diyenlerin mum ışığı kadar olduğunu gördüm.
İşin içine aşk girince İkizler burcu sadık, uyumlu ve ateşli olur. Hava gurubu burçları kova ve terazi aynı şekilde terazinin özelliklerine yakındır. Diğer burçlarda ya uyum var ateş yok ya da ateş var uyum yoktur. Arada istisnalar olur fakan onlarında yükseleni hava gurubu burçlarından biridir. Sadakat uyum ve ateşli olma konusunda hava gurubu burçları diğerlerine göre bir adım öndedir.
Cesareti, dayanacak ve emek verecek gücü olanların tercihi hep akreptir. Gereksiz, rutin, sevgi pıtırcığı gibi ortada dolananların tercihi başka.
Akrepler mutluluğu vaadetmez hiç bir zaman. Yalnızca yaşar ve ilişkiden tat almaya bakarlar. İyisi ve kötüsüyle. Samimidir ilişkisi, sahtelik bulunmaz.
Herkes kendi burcunu yazmıştır büyük ihtimalle ama zıt burçlar aşkı oldukça ateşli yaşıyor bence.. zodyaktada benim bildiğim boğalar şevheti akrepler tutkuyu temsil ediyo ama ilişki dediğin iki kişinin arasındaki bağ bu şekilde tek bir burçla sınırlamak saçma olur☺️
Terazi burcuyum. En ateşlileri koçlarla akreplerle yaşadığım doğrudur. Ve genelde uyum+tutku ikilisini efsane yakaladım. Her bayan 1 kerede olsa Terazi erkeğinin aşkını ya da cinselliğini tatmalı bence.
@21ssss Elindekini kaçırma derim : ) Cinsel tepkilerine en iyi karşılık verebilecek kişidir eğer ki benim gibi girişken bir tipse. Ve tutkularınada yön verebilir senin tutkularını benimseyebilir.
@21ssss Esasen o normal terazi ben anormal olanım. Normalde benimde çekingen utangaç pısırık olmam lazım ama dominantlıkta var liderlikte var girişkenlikte var. Birde ortamı güzel belirle. Biz tenha yerleri severiz.
Peki benden kacmasini istemiyorum napabilirim sureklo adimda atiyorum basta o yaklasmisti simdi uzak davraniyor sanki kaciyor benden ama artik ben kaciyim o kovalasin istiyorum ben
En sadık , anlayışlı oğlak ( aynı zamanda sıkıcı ve umursamaz) , en ateşli bilmiyorum. Ben kovayım. Terazi veya ikizlerle bunu yakalayabileceğimi düşünüyorum.
AsLan ELbette herkes kendi Burcunu yazmış ama AsLan Erkeği Ve Koç Kadınından daha iyi Aşkı ateşli ve uyumLu Yaşayan bir ikinci BurÇ Yok MaaLesef Denenmiş ve Tecrübe EdiLmiştir Yaşayın Görün
Ben yengeç burcuyum ama hayatimda en iyi uyumu koc la yakaladim nereye baksan yengecle koc asla olmaz derler iki kisinin arasinda yakaladigi frekansa baglidir su uyuymlu bu uyumsuz demek mantiksiz bence
Onu bilmem de terazi burcu her burçla uyumludur, uyum konusunda kova ve ikizler burcuyla iyi bir ikili olabilir uyum konusunda sadece oğlak balık burçları uyumsuz bana
boğa sadık ateşli sahiplenen ve karşısındaki insanın özgürlüğüne ve fikirlerine önem veren bir burçtur ama bazen çok inatçı ve aşırı sahiplenici olabilirler
@Tutkuluhisler boğa erkeği veya kadını aşırı derece tutkuludur ilişkilerinde partneri mutlu olmazsa kendi de mutlu olmaz sekste veya diğer eylemlerde illa partnerinin zevklerini ön plana çıkartır yükselenide boğaysa aşırısadık olur bazen de aşırı sahiplenici olur kıskançtır ama partnerini sıkmamak için belli etmez rahatına düşkündür ama yeri geldiği zaman müthiş bir azimle çalışır rol yapma yeteneği yüksektir size öyle bir rol yaparki gerçekmiş gibi sevdiği insan için dünyayı yakabilir dinine önem verir ama asla yobaz olmaz küçük hediyelerle mutlu olur sürprizleri pek sevmesede yapılmasına ses etmez her işi planlıdır ince eleyip sık dokur para onun için amaç değil araçtır finans konularında çok iyidir ve adildir
En İyi Cevaplar