Eskiden hoşlandığım çocuk Bana neden güzelsin dedi?

Benim hoşlandığım biri vardı ona olan ilgimi anlamıştı ve beni denemişti ona karşı bişey hissediyormuyum diye yani oda beni beğendiğini falan söylemişti neyse bir süre konuştuk sonra bu çocuk vijdan azabı çekti biraz sen çok iyi birisin falan diyip neden bana yazdığını ne düşündüğünü anlattı işte ben tabi hayal kırıklığı yaşadım bunları duyunca ama hiç bozuntuya vermeden sende çok iyisin Allah gönlüne göre versin falan dedim konu kapandı sonra sonra arkadaşca devam ettik ama benim içimde ona karşı bişeyler vardı tabi neyse sonra ben bunu özelden aradım arkadaşım konuştu ama bir kaç kez aradık sonra bu ben olduğumu bir şekilde öğrendi bizim baya aramız açıldı yani hiç muhatap olmamaya başladık birbirimizle böyle böyle 1 yıl geçti yani arasıra konuşuyoduk yinede tabi bugün arkadaşım kahve yapmıştı ona da yaptı biz de kahve fallarını uygulamaya göndeririz işte ama bu çocuk dediki arkadaşıma benim falıma o balsın sonra ben de ona dedimki ben anlamam faldan sallarım yani dedim oda olsun dedi neyse ben başladım tam anlatmaya 5 kez tekrar ettim ben anlamam faldan istersen uygulamaya atalım oda hem ona at hem sen anlat dedi tamam dedim anlattım sonra fal bitince konu konuyu açtı biraz hayattan konuştuk bana mesela sen de güzelsin dedi sonra fiziğin çok iyi dedi ben boyundan şikayet ediypdum uzun olsam keşke diye yok boyun gayet iyi sakın uzama dedi tabi bunları ard arda söylemedi konuya dağıtarak söyledi sizce neden böyle davranıyor
Eskiden hoşlandığım çocuk Bana neden güzelsin dedi?