Ya inanmıyorum 2 yıldır ben bu kıza kanka diyorum. Şu an çok sinirliyim sizce çok mu ağır oldu ahh be Zehra senden hiç beklemezdim

Bir erkek ve kadın kanka olmaz işte anlayın... ki şu da var bir evlilik terapisti anlaştığınız en yakın arkadaşınız ile evlenebilirsiniz önemli olan anlaşmak demişti evlenin gitsin (: mantıken uyumlu olabilirsiniz 😬😂
Yok etrafımda başka kızlar var zaten gerek yok
Engel atacam simdi
Ben de böyle bir erkeğe açıldım whatsapp tan , görüldü attı. 3 gün sonra güzel şaka dedi. Kalbim o kadar çok kırıldı ki :( Artık erkeklere eskisi gibi güvenemiyorum
Aynen bende kızlara güvenmiyorum
Ama öküz olmayın bu kadar. Kusura bakma ama ben sana karşı bir şey hissetmiyorum falan deyin ama odun gibi cevap vermeyin ya 😂😂
Ben odun gibi cevap vermedim ki kufur bile etmedim
Küfür etme zaten 😂 Ama biraz daha kibar söyle. Bence söyleyiş tarzın biraz kaba olmuş
Mesela ne diyebilirim ki aklıma birşey gelmiyor s. g mı diyim
Kusura bakma ben sana karşı bir şey hissetmiyorum ben seni arkadaş olarak gördüm hep bundan ilerisi olamaz gibi gibii
Oha lan o ne öyle çok kibar oldu erkek adam öyle yazmaz biraz sert olacan
😂😂😂 Deli
Yok be ne delisi
Amaan içinden geldiği gibi yaşa 😂
Tabiki içimden geldiği gibi yaşarım bu hayatta kucuklugumden beri bana annem babam dahi karışamaz
👍✋
İnsanlar sevdiği için kırılmamalı. Kabul etmezsin anlarım ama bu kadar tepkiyi hakediyor mu bilemedim
Kardes her gun bu mesajlari yazip atmaya usenmiyon mu trol yapmaya zamanjna yazik
Hergun mu 😂 komiksin
Cevap
7Cevap
Bir kez daha görüyoruzki erkekler kızdan kanka olmaz.
bence ayıp etmişsin seni sevmesi suç mu günah mı niye kalbini kırdın ki daha düzgün söyleyebilirdin. onun yerinde sen olabilirdin. şu kanka muhabbetine illet oluyorum zaten
Cem yani kankanı niye sevemezdin onu anlamadım anlaşıyorsanız sorun ne Cem?
Ben çünkü kanka dediğim insana asla başka bir gözle bakamam düşünsene 2 yıl boyunca kanka kanka sonra da aşkım çok değişik geliyor
Yo sadece ben başka kızların yanına oturunca onları kaldırıyordu o benim yanıma oturuyordu başkasıyla konuşunca konuşmamızı boluyordu felan
Neden çok sasirdin
Başka kızları benim yanımdan kaldırıyordu anlamında söyledim hemen fesat mı anladın 😂
Sen kiza kardesim degil de civik civik kankiğ dersen asik olur 😀
oha sana resmen yürümüş bu ya böyle kankalık olmaz şu kankalarımı tekrar gözden geçiriyim ben bir :D
Boşver bence en iyisini yapmıssın bende kankama çıkma teklifi etmiştim çıkmıştık ama sinra yapamayıp ayrıldık
Bence sinirli değilsin egon okşandı.
Egolu bir insan değilim.
Kız ne yazdı ya çok merak ettim
Valla çok uzun ss sigmadi
Niye öyle dedinki kiza
Çünkü ondan bunu beklemezdim zaten son zamanlar bir değişik davranıyordu ne zaman bir kızla konuşsam aramıza giriyordu
Arkadaş olarak kalin . Aşik olmuş kiz onun ne sucu var ya
Haha sence bununla arkadaş kalmam mümkün mü?
Mümkün tabi
Düşünsene o kızın yanında başka kızlarla takildigimi? Düşünsene onun benim sevgili yaptığımı gördüğünü bence eskisi gibi asla olamaz.
Ve şimdi kıza engel atacam
engel ayip olur düzgünce konuş zaten yazmaz kiz daha
Kız zaten çok üzüldüğünü söyledi bir daha senin suratına nasıl bakarım ben felan dedi
Kanka askim naber?-🌹😂
Komik mi?
Tamam
kalp kırmadan yapılabilirdi.. neyse.
Kanka ayağı g*t ayağı
Seni seviyorum cem kanka💁
Komik.
Evet 😒
Agaa bee bugünde Zehra kardeşimiz için yakıyoruz
Yaktım 🚬
Bı dk lan ben neden yakiyorum reddeden benim
Xdjjshdjdb bence kabul et milletçe halay çekelim
Hayatta olmaz bu kadar laftan sonra
Olur bal gibi olur. İsterse bir kamyon dolusu laf et, sen istersen olur. Ama tabi istersen..
Kalbini kırmadan diyenilirdin
Evet kalbini kırmadan diyenilirdim s.. ss. s.
Kankaaaaağ benimle çıkar mısııın 😂
Abi 1 liran var mı be
Kız çirkinmiki kabul etmedin
Ya kız çirkin değil ben kızdan hoşlanmıyorum kanka gözüyle bakıyorum güzel olunca kabul mü etmem lazım yani
İyi bir insansa kaşarlıgına şahit olmamışsan kabul et ciddi olsun
Çok sıkıntı ben istemezdim
Kanka ayağı
Salak bu erkekler
İyi yapmışsın
Üzüldüm
Ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar