İnsanlar neden hiç değişmek istemez ki? Yani değişim kötü müdür? Sevdiğin insan için ve kendin için tabii ki, bazen değiştirirsin ufak şeyleri. Hani karakterini komple sil at demiyorum. Meselâ şöyle örnek vereyim. Sevgili olmadan önce bilmiyordum kötü alışkanlıkları olduğunu, sevgili olduk aradan birkaç hafta geçti ve öğrendim ben bunları. Ya da kendisi söyledi işte. Şimdi ne yapmak gerek? O'nu değiştirmeliyim. Sağlığına zararı var, ben istemiyorum zarar görmesini. Ama inatla ''ben buyum'' diyorsa, giderim. Yani değişmek gerekir hatalarınız varsa eğer.
Ben o huylarımı değişirmek istemiyorsam değiştirmem. Bu yanlış bile olsa benim yanlışım. Sırf sevdiğim insan istiyor diye kendi doğrularımdan vazgeçemem ki.
Tamam da şimdi bu nasıl doğru olur? Kendisi belki aklı yerinde değil, acıları falan var o yüzden içiyor. Geçeceğini düşünüyor ama geçmez ki acılar böyle? Ben o'na izah ediyorum mantıklı şekilde, diretmese. :/
Örneğim kötü alışkanlık üzerineydi ya, o açıdan şey ettim. Hani uyuşturucu içiyorsa sevdiğin, sonradan fark ettiysen? Değiştirmeye, iyileşmesine yardım etmez misin? Ben bu tür değişimlerden bahsettim yani :)))
Sevmekten kasıt aşk anlamındaysa beni seven kimse olmadı şimdiye kadar. Sevmekten kasıt çevredekilerin sevgisiyse herkes sever beni sevmedikleri özelliklerim var ama bunu değiştirmeye çalışmazlar çalışsalar da doğru olmadığını düşündüğüm bir şeyi yapmayacağım için değiştiremezler
herkes sevdigi insanin yanlislarini duzeltmek ister bu karsi tarafa da yanlis da gelse aslinda dogru olan budur Şu an keske hayatimda beni degistirmek isteyecek birileri olsa
Ben bunu çok düşündüm acaba karakterim hayata bakış acimla sevilcemmi hiç diye... ya da mesleğimiz dış gorunusumuz ya da toplumdaki yerimiz için mi sevcekler
Tabi ki de güzel onu demiyorum ben bu benim en sevdigim diziydi bitirdiler ben bu kiza bayiliyorum en cok sevdigim ünlulerden bir tane ama asil en cok begendigim hastasi oldugum sey dizideki karakter biraz karisik oldu
En İyi Cevaplar