+1 yılÖnce kamufle olman lazım... silah seçimi kesinlikle CheyTac Intervention 408 olmalı.. yaklaşık 80 metre uzakta tam bir sessizlik ortamı yaratarak pusuya geçeceksin.. rüzgarı hesaplayacak avının hareketsiz anını yakalayacaksın.. sakin olmak çok önemli. sonra tetiği çekip gotttunden mıhladın mıydı senindir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen varlıklımısın ki, varlıklı eş istiyorsun tahsilin ney, bunları ön plana sunarlarsa donar kalır mahallendeki ferdiyle evlenirsin, kendi kriterlerinde birisini bulman dileğiyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim mahallede ferdi yok bikeremm tamam mi 😒😒😤😤
Zengin koca arayacağına çalışıp kendin zengin ol, erkekleri de boşver. Onlardan birşey olacağı yok..
14 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle mi yaptin 😯😯
Soran+1 yılOooo kyle rujda alabilir miyimm?
- +1 yıl
Kendin çalış kazan ne istiyorsan onu al. En azından hesap soran karışan olmaz, seni hizmetçi gibi kullanan olmaz. Benim param sana ne oluyor dersin çıkarsın. Ayrıca zengin erkekler eşlerini aldatır, çünkü diğer kadınlar da onun parasının peşinden koşar. Zengin erkekler doksan yaşına da gelse sürekli eş değiştirir, çünkü her zaman onunla parası için birlikte olacak daha genç ve daha güzel bir kadın bulurlar. Ayrıca ekonomik zorbalık yaparlar, her dediklerini para karşılığı yaptırırlar sana. Dediklerini yapmazsan kendini kapının önünde bulursun. Ayrıca seni sürekli ezip aşağılarlar, para bende ben üstünüm diyerek. Bunlara katlanacağına çalışıp kendin kazan, hiç olmazsa daha onurlu bir yaşam sürersin. Zengin erkekler kötü insanlardır, nereden biliyorsun diye soruyorsan kendi babamı tanıyorum. Umarım yeterlidir..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılZengin kocayus'lar genelde çevrelerinde bol kız olan ortamlarda bulunurlar. Kendi segmentinde insanlarla takılırlar.
Ayrıca zengin kocayus'lar senin gibi fakire para yedirmeyi de sevmezler😉😉02 Yorumla- +1 yıl
Yazları tropikal adalarda aıkça bulunurlar.
Soran+1 yılImmm ozaman ben de zengin takliti yaparimm 😂pis fakir😑😒
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılOoooooo avcı olmuş av arıyor zengin bir koca istiyorsan zeki dürüst ve başarılı ol eğer zengin bir sevgili istiyorsan güzel bakımlı ve Seksi ol her iki durumda da onlar seni bulur
01 Yorumla
Soran+1 yılHiihh ben zaten hepsiyimmm tamam mii 😒
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafelere ve barlara git önünde kamp kur lüks arabaya binen görgüsüzlük şampiyonu kro abilerimiz kardeşlerimiz sık uğrar iki dakika bak o gelir seni avlar zaten.
08 Yorumla
Soran+1 yılKamp nasil kuruluyo kii? 😯
Cevap sahibi+1 yılÇadır kur kanka içine uzan ve avını bekle
Soran+1 yılKanka mii 😢 üüüü bana kanka dedi 😢😢😢
Cevap sahibi+1 yılEkstra zengin değilim olum öyle olsaydım göz kırpacaktım. O yüzden koçum bile derim :Dsdsd
Soran+1 yılPiki 😢😢😭😭
Cevap sahibi+1 yılZengin koca beklentisi ne? Ne bekliyosun mesela yat? kat? çatpatküt. :Dsds
Soran+1 yılKyle ruj sonraa the balm makyaj seti sonraa meybilinnivyork seysinden sonraa bide narsin paletlerinden cok sey aldin derse nars yerine flormar alirimm amaa hepsini alabilecek zenginlikte olsn yeterr
Cevap sahibi+1 yılOkuduğumun %70 ni anlamadım :D Sadece makyaj malzemesi mi yani hepsinin toplam fiyatı ne Allah aşkına 2 3 boya servet tutmaz herhalde :Dsds
denizdeyse zıpkın karadaysa kurt kapanı havadaysa tüfek iş görür
23 Yorumla
Soran+1 yılAma kisin denize giremez kii 😕😕 kanatlarida yok ucamazz. Peki ben kurt kapanini nerden bulucam ki 😢😢
Soran+1 yılNe diycem abilere kurt kapani alcam mi diycem 😯😕
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak zengin kocayı zengin karıyı nasıl bulurum bak tavlarım demiyorum buluyum tanışıyım kesin tavlarım yani :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin hic sansin yok. Zengin kiz bulsan senle evlenince oda fakirlesir. Oyuzden illa senin zengin olman lazimm
Cevap sahibi+1 yılpara parayı çeker ama. olmadı babasının fabrikasında felan çalışırım :D
Soran+1 yılBabasi da oyle diyodu adamida batircan 😒😒
Cevap sahibi+1 yılAlla Allaaah uğursuz ilan edildik resmen ya :D alt tarafı işe alsın maaşlı çalışırız dedik :D tüm servetini teslim etsin ben işlerin başına geçerim demedim ki :D tamam ulan almasın işe mişe zaten zengin kız bana bakmaz öyle tiki miki değilim o tipler benim gibilerine bakmaz :D
Asdfgh taksime falan git oralarda lüks mekanlarda takılırlar , yanlarına yanaş kaş göz yap onlar alır seni zaten :D asdfhj
04 Yorumla
Soran+1 yılTaksim nerde ki cok mu uzak orasi 😕😑
Soran+1 yılAnnem yabancilara sehrini soyleme dedi 😑
Gizli Üye(36-45)+1 yılzengin koca bulmak zor değil önemli olan seni seveni bulmak.
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni seven zengin koca bulmak daha zor dimi abla?
Cevap sahibi+1 yılisteyen bulur mevlasını da belasını da
sapanla avla 😂😅 banada zengin bir eş lazım hmde bu gece lazım 😂😅 faturam kabarık gldi 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılKac tl ki?
Soran+1 yılHmm askerde tel kullaniliho mu abii?
Soran+1 yılNeden ki 😕😕
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞans birazda kurnaz olucan düpünlere cenazelere katılmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılCenazede celeng gonderenlerin isimlerini fesbuktan buluyum dimi abla onlarda bana cvp yazar sonra evlenirim 😊😊
Cevap sahibi+1 yılAllah akıl versin sözde şaka yapıyor kadınlar oralarda iş başında kız bakar
Soran+1 yılXhajajwjfkdkf 😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçılarak acı ama gerçek açılcan saçılcan süslencen kluplere gidicen
01 Yorumla
Soran+1 yılKlup muuu 😯 annem gondermez ki benii oraya 😕
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmakyaj malzemesi için koca arıyorsan ancak bir gecelik koca bulabilirsin
00 Yorumlavize zamanı sanırım :D
11 Yorumla
Soran+1 yılVize mi oda nee 😯
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. bir kaç ay sonra bana gel kanka ciddiyim
06 Yorumla
Soran+1 yılBana kanka dediiii😤😤 üüüü 😢😢😭😭
Soran+1 yılSen zengin misn?
Soran+1 yılNeden 2-3 ay sonra kii?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbankanın orda pusu kur :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBankada cok mu zenginler var sanki 😕
+1 yılZor soru. Zengin koca ararken çulsuza düşme
04 Yorumla
Soran+1 yılAminn dua ett bana tamam mi abi?
- +1 yıl
Kötülüğün için dua etmem. Adam gibi adam olsun umarım..
Soran+1 yılBide sey bana the balm makyaj seti ve kyle rjjda alsn tamam mii? Onuda dua ett. Rger ki zaminin varsa meybilinnivyorkswysndende alsn onuda soyle tamam mi 😊😊
- +1 yıl
Kızım sen salak mısın? Alacağın üç parça makyaj malzemesi, eğer anne baban pahalı diye almıyorsa git yazın çalış biryerde kazan o parayı al onlardan. Altı üstü salak bir makyaj malzemesi için koca bulup evleninceye kadar bekleyecek misin? Hangi kuşb*yinli soktu senin kafana bu fikri ya?
Ben ayağına geldim 😊
07 Yorumla
Soran+1 yılSen zengin misin? Hani paran nerde?
Soran+1 yılAylik 10 tl mii 😂😂😂 benim babam bike aylik 20 tl veriyo bir kere tamam mii 😑
Soran+1 yıl10 bin mi peki kyleruj the balm makyajseti bide narsin yeni cikan tum paletlerini almama yeter mi? 😯😯
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebek etiler de 3-5 tur at 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılAmaa ben oralari hic bilmiyom kii 😕
Olta ile avlanır kız ayool
01 Yorumla
Soran+1 yılAma denizde degil ki 😕
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. git uyu rüyanda bulursun belki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden zengin
13 Yorumla
Soran+1 yılKyle ruj ve thebalm makyaj seti aldrcamm da ondannn 😑
Soran+1 yılNe aldiriyimm baskaa 😯
+1 yılyemleyerek
07 Yorumla
Soran+1 yılBalik yemi gibi bisey mi yani
- +1 yıl
valla oda sana bağlı ama adam sevmezse tipini zor
Soran+1 yılBen zaten guzelimm 😑
- +1 yıl
he he :D tamam
- +1 yıl
ben zengin olsam snein gibi para avcısıyla evlensem dahi çocuk yapmam güzelliğin gittiğindede tekmeyi basar kapıya koyarım hakettiğiniz bu çünkü
Soran+1 yılNoksan 😒😒
- +1 yıl
niye noksan
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. bbulayım derken dktirme :D
03 Yorumla
Soran+1 yılOne dmekk ki yaa 😢😢
Soran+1 yılHii parayi mi? Ama benim param yokk ki zaten 😕
+1 yılBir bitmediniz
12 Yorumla
Soran+1 yılAaa ben hic biten insan gormedimm 😯😯
- +1 yıl
Çamaşır suyu mu? Tiner mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAt gibiysen kolay.
01 Yorumla
Soran+1 yılMidilli gibi desek
Tufekle falan 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir soruya en makara cevap. :D Tebrikler. :D
Soran+1 yılAmaa ozamaann ölür kiiu 😯
Soran+1 yılGozune kulagina bide burnuna su kacarsa hic gelmezz 😕😕
Soran+1 yılO nedemek kii 😯😯
- +1 yıl
Psikopat anlamında kullanılıyor genelde. İngilizce anlamından kısaltılmış. Sayko diye de Türkçe’ye katılmış bir kelime.
+1 yılnıye alsınlar senı
02 Yorumla
Soran+1 yılCunki makyaj yapicamm 😑
- +1 yıl
seslı guldum sdfghjkld
+1 yılI * here 🙋🏼♂️
010 Yorumla- +1 yıl
I'm here 🙋🏼♂️
Soran+1 yılDuzeltme yapmasaydin fakir diycektimm ingilizce bilmyen zengin mi olur hic 😒😒
- +1 yıl
You're a smart girl, but...
- +1 yıl
Çok ince düşünürsek adam hata yapmadı. * kısmını sansürlemek yani. Yıldız hani sansür amaçlı kullanılsa, I * diye yazılıp, I’m da kısaltılmışı desek. Bugün incelere takılmanın suyunu çıkardım. Tamam beni pataklamayın. :D
Soran+1 yıl@BükeKöksalan bukbuk gidermisin sorumdan 😑😒
Soran+1 yılGolf oynamayi biliyomusn?
- +1 yıl
Oldu. :D
- +1 yıl
Yes I know.
Golfing is boring but impressive
Soran+1 yılImmm dur anneme haber veriyimm 😊😊
- +1 yıl
Why? 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayvanmıyız biz
01 Yorumla
Soran+1 yıl😑😑😑😒😒😒😒😒
+1 yılbol bol vererek
11 Yorumla
Soran+1 yılNe vericem lkii 😯😯
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılben varım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar zenginsin?
- +1 yıl
seni tatmin eder
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılBokkk bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ararken bok muu buldunn 😯😯 uuuww 😮😮
Gizli Üye(25-29)+1 yılOltaylan
20 Yorumla
+1 yılKiz yan 15 mi 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılHyr ya aptal nerden cikardin ben 24 yasindayim tamam mii 😑😧
- +1 yıl
Hee
memler iimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılTüfekle
00 Yorumla
+1 yılZenginim
014 Yorumla
Soran+1 yılHani paran nerde araban?
- +1 yıl
SEN ÖNCE TİPİNİ GÖSTER :D
Soran+1 yılGosterirsemm amaa bayilirsnn. bir daha ayilamazsn sen once parani goster bakiyimmm 😯😑
- +1 yıl
NE WOFKW8DKW
- +1 yıl
Benim gibi biri güzel görünce mi bayılıcak emibim daha güzelleriyle cıktım
- +1 yıl
Önce tip sonra para
Soran+1 yılBen seni sevmedim pis fakir kandirikcii gitt burdann 😠 ayni bizim snftaki sisko furkan gibisin 😠
- +1 yıl
ŞİŞKO FURKAN? Wpnepcka
- +1 yıl
ŞİŞKOMUYUM BEN ÇİRKİNMİYM BENW FOWKDPS
- +1 yıl
Lan size bakarmıym ben ya wcpkwpl psra hırsızı ya wfpmc
Soran+1 yılGit burdan pis sisko kandirikci fakir 😝😝
- +1 yıl
İnstagram= canoldx tipime bakmadan konuşma sonra bayılırsın :D yallah
Soran+1 yılAnanem gorse senii horozun ibigi dikmiss saclari derr 6 tane fotoyla gelmis bana hava atiyo 😒😒
- +1 yıl
Ya sen kaç yaşındasın? Aptal küçük bir çocuk gibi konuşuyorsun. Yaşın tutmadan girme böyle sitelere..24 yaşında annem kulübe gitmeme izin vermez filan.. Takmış bir saçmasapan marka makyaj malzemesine dünyanın en pahalı şeyi sanıyor onları.. Onun için zengin koca arıyor. Sanki dünyadaki tek sorun makyaj malzemesi.. Suratını boyamadan okula gidiver sen de.. ölmezsin. Geceleyin insan gibi uyu, okulda da derslere ve notlara tak kafayı, elalemin suratına sürdüğü boyaya değil. Zaten o salak sınıf arkadaşlarının çoğunu okul bitince bir daha görmeyeceksin. Doğru düzgün ders çalışırsan belki ileride zengin olursun..
+1 yılGeldmmm
019 Yorumla
Soran+1 yılZemgin kocaa buldummm zengiinnnm
- +1 yıl
Para köpeğin olsun seninnnn
- +1 yıl
Nerdesiinnn
Soran+1 yılYeminn ettt
- +1 yıl
Yemin ederimmm
- +1 yıl
De sen yoksunn
Soran+1 yılHem zengin hemde yakisikli bir koca olucaksn galiba sen 😍
- +1 yıl
Begendinse gelsene 😉
Soran+1 yılAmaa annem zengin de olsa hemen gitme kzim az cilve naz yap dedi
- +1 yıl
Tamam takiple naz yap ozaman
Soran+1 yılAnnem dedikii hem zengin hemde yakisikli olursa elinden ucar gider kizim cirkin olsun en iyisi didii 😕😑😟😟😟
- +1 yıl
Ne ucucam yaa kadınlık yap sen bana gitmem ben
- +1 yıl
Hadi amaaa
Soran+1 yılNeden gizlendin ki sen simdi? Bak ucup gittin 😕😕
- +1 yıl
Takip etmiyosun ama :(
Soran+1 yılNedn gizlendinn suyle bii
- +1 yıl
Takip etmedin etseydin mesaj aticktm sana etmeyince gizledm bende
- +1 yıl
Al ozaman seninim
- +1 yıl
Gidiyorum ben ozaman?
+1 yılZengin ateşi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnapıcan zengini pehh
012 Yorumla
Soran+1 yılKyle ruj aldircamm 😢😢
Cevap sahibi+1 yılhayda ağlıyo birde yapma ama
Soran+1 yılThe balm makyaj seti bidee meybilinnivyork seysinden aldircamm 😊
Cevap sahibi+1 yılsana gelicek olan kaçar adam gider o parayla başlıkla kız alır bea
Soran+1 yılNarsin yeni paletleri cikmiss bide ondan istiycem nie kacsn kii flormar kullanirim bende kizarsa 😕
Cevap sahibi+1 yılben ne diyom sen ne diyon alem 16sında alıyo başlıkla 😊😊
Soran+1 yılHii bende istesem 16mda evlenirdimm beni ne doktorlar ne ogretmenler istedi de ben fakir onlarin maasi az diye kabul etmedimm 😑😏
Cevap sahibi+1 yılsalla salla meydan boş 😂😂😂
Soran+1 yılSende fakirsin galibaa 😕😕
Cevap sahibi+1 yılyoo çok zenginim ve fikrimi söylefim
Soran+1 yılSalla salla meydan sanada bos 😅😅😂😂
Cevap sahibi+1 yılhehe sen öyle san 😂😂😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası