bu cok guzel bır durum ve onur verıcı olur. Fakat sadece opusmemıs el degmemıs olayından zıyade bırde akıl dıl goz bunlarında masumıyetı onemlı bır nevı her haltı yıyıp et parcasını koruyup bakıre oldugunu ıddaa etmek gıbı bır durum erkek ve kadın aynı sekılde olmalı akıl beden dıl gozlerı ıle saf masum temız olmalı
Önemli olan el değmemiş olması değil karakteri oturmuş olması. Dışı temiz içi boş olduktan sonra gerek yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kendini sakınmış bu güzel ama ne yazık ki kendine sakınmayan bir adama varması büyük olası...-ki bu devirde kendini sakınan erkek çok çok az. samanlıkta iğne arar gibi bir şey. o yüzden bir erkek için değil, allah için sakındıysan güzel bir durum.
'' ne yazık ki kendine sakınmayan bir adama varması büyük olası.. '' işte bu durumdan dolayı erkekler bundan cesaret alarak rahat kızlarla eğlenirler sonra evlenirken öyle birilerine giderler. Bu yine kadınların suçu
@IAdonisliAdamI furkan sen ne yalancı karakter noksani olan birisin be her soruya bakire kız isterim yazarsın sitenin kızlarına yok kaşar namussuz bilmem neler dersin ama sitede de 3-5 kızla aynı anda konuşup her defasın da yakalanacağını anlayıp hesap değiştirip gelirsin allah sana azcik beyin ve vicdan versin gereksiz
@genetikci18 siteden 3 5 kizla konusunca namussuz mu olunuyo 😂gercek reele bakarim ben burdakilerle sen ve sen gibilerle sadece canim skiliyo diye konusuyorum canom 😂
@IAdonisliAdamI kızın yorumuna maydonoz olmak istemezdim sen gibi ama yetti senin şu çok namuslu gibi davranıp burda ki kızlarla yok seni seviyorum bilmem ne yazıp sonra yaptıkların anlaşılacak oldu mu hesap değiştirip gelişmelerin. Gerçek hayat veya sanal fark etmez bir insan karakterini her yerde belli eder sende belli ediyorsun zaten
@genetikci18 git isine allahsen bu sitedekileri takacak. kdr malmiyi mk hepiniz ayni boksunuz 😂 Siz kizlarim ne bok oldugunu biliyorum arkadasca konusuyoruz sonra gelip mal. mal yanlis bilgi veriyonuz yok o kdr kizla konusmusta yazmista gordun mu mk konustugumu Iftiralar. iftiralar hadi velevki oldu arkadasca konusamazmiyim yani 3 5. kizla konustuysam hepsine seni seviyorim mu dedim mk najkw
@IAdonisliAdamI senin cidden psikolojin sorunların var dediğin gibi zaten kendinde biliyorsun. Sen kendini kandır artık her kız seni beğeniyor her kız sana aşık diye 😂 üzülüyorum sana yazık valla iftiraymis senin ne bok olduğunu bilen biliyor sen burda öyle argolu konuşunca zeytinyağ gibi üste çıkıp haklı olduğunu san
@IAdonisliAdamI ben sen değilim furkan sen gibi iki konuştuğum insana 'bağlanmam' sjzjsja Kendi sorduğu sorulara bak bir de millete yazdıklarına git kendinle çelişmeden konuşmayı öğren Ayrıca kendini bir şey sanma sen kimse sana aşık değil bu kadar değerli ve önemli hissetme kendini
@genetikci18 mallar eksik olmuyo ki sen gibi benim agzimdan her kiz beni begeniyo asik diye bir laf mi cikti kus beyinli 😂mal ya yeminle kus kdr beyniyle bana iftira atmaya calisiyo bide ah keske. mesajini kaydeydim de atayimdim buraya gozlerin cok guzel diyen babamdi zaten akjewkd mk bu yuzden sen gibilerle oynuyorum iste kasarsinicunku akjek
@genetikci18 jskwk sen gibi salaklar sorularimi anlamayacak kdr salaksiniz He bir tarafindan uydurdugun herkes bana asik ben onemli birisiyim gibi davranislarda veya bir lafta solemedim kezban ajdioe
@IAdonisliAdamI canım gözlerin güzel demek aşığım ölüyorum bitiyorum demek mi snzbbz Gene derim çekik göz yapısı hoşuma gidiyor. Allah'tan sen gibi yanında4olsan saçlarını oynardım falan dememişim öyle yazsam sana evlenme teklifi ettim sanacaktın herhalde skxnsns Tabi kimseyle konuşamayan ve aynaya bakınca kendini çirkin gören psikolojik sorunları olan biri için normal bu davranışlar seni de anlamaya çalışıyorum oynuyormuş benim gibilerle ondan zaten fake hesaplarla bana ulaşıp konuştuğun kıza benimle arkadaşca konuştuk de diye yalvardın anxjakkz Sen cidden rahatsızsin
@IAdonisliAdamI he he iftira herkes iftira atıyor herkes senin üstüne oynuyor sen çok önemli birisin ya zjxjxhx Ondan zaten sürekli biz hesap değiştirip geliyoruz doğruları okumak zor geliyor tabi hadi engelle de kurtul ajdjhaJ
@BükeKöksalan Erkek için yapan kızın ruhu bakire değildir.. Zaten böyle rahat olan kızlar erkekler tarafından basit olarak görülürler onlarla asla evlilik düşünmezler sadece takılırlar ya da istediğini alana kadar onla eğlenir, sonra evlenir '' temiz kız '' arıyorum diye başlarlar aramaya bunlara meydan vermemeniz güzel. Tek sorun ne biliyor musun? Hiçbir şey yapmamış kızın da her şeyi yapmış erkeği kabul etmesi bazıları bunu kabul ediyor sonra p. çlerde bundan cesaret alıyorlar işte
Valla ben bu dediğin olaylara genelde sanaldan denk geldim, gerçek hayatımda bu tarz şeyler görmüyorum. Erkeğin her şeyi yapıp, yani bakir olmayıp, sıfır kadın arıyorum demesi çok zavallı bir durum. Erkeğin kendine olan saygısı bu işte.
Evet, ama bakir erkek çok var, özellikle bu koyu dinci tayfa dediğimiz. Bakir erkeğe inanmak zor, çok zor anlaşılır. Gerçi hareketlerinden farkediyormuş. Bulsam evlenirdim. Ama biri olacaksa kesin, bakir olacak, bakir olmayanı hayatıma almam.
Bence biraz goreceli bir durum bir kiz uzun soluklu iliskisinde iliskiye girip ayrilmis, Nisan , söz yasamis vs vs yasamis olabilir veya normal olarak iliskiye girmis olabilir bu onun karakterinin kötü olduğu anlamina gelmez. Tabi her önüne gelenle bunu yasiyorsa o ayrı 🤣
Yoo gayet kaprissizim dogalim sadece biraz utangacim ve yerine gore sessiz sakinim. Elimi tuttu ertesi gun yok oldu. Artik elime erkek eli degmedi de diyemicem. Ki cok gurur duyarak soyledigim bir cumleydi. Lanet ya sinirlendim simdi
Olma yolundaydim diyelim. Gozumu boyamadi ama guzel giden birseydi ve bir anda mesafe koydu. Bari elimi tutmasaydin be adam 😪 Erkekler icin onemsiz olabilir ama benim icin agir birsey.
Sonunun hayırlımı yoksa hayırsızmı olacağını bilemezsin belki ilerde çok büyük pişmanlıklar yaşatacaktı sana. Hiç kimse boşanmak için evlenmez ama belki sonu iyi olmayacaktı. Dert etme bence belkide bitmesi devam etmesinden daha hayırlı olmuştur
Haklisin boyle dusunmem lazim. Ben kendimi esime saklayayim diye bu yasima kadar sevgili islerine bulasmadim. Karsimdakinin de bende bunu fark edip en azindan saygidan oturu nezaket geregi daha samimi davranip niyetini belli etmesini bekledim sankrim. Tecrube oldu, bir daha beklenti icine girmicekmisim, tanismak isteyeni de direk babama danis dicem bundan sonra 😂 Hic ugrasamam coluk cocukla
Ben erkeklere karsi cok temkinliyim bircok kisiyi geri cevirdim simdiye kadar. Ilk defa birini kabul ettim, cok efendi kendini bilen birisi olarak gordum. Konusmasini becerebilen birisi icin cok yanlis bir gidis yapti.. butun erkekler ayni degil ama bana hangisi denkgelir.. bundan sonra Rabbim iyileriyle saf niyetli olaniyla karsilastirsin.
@Bembeyazgul art niyetli olmamama rağmen yinede hoşlandığım evlenmek istediğim birisiyle aileleri işe dahil etmeden önce bir süre konuşmak vakit geçirmek isterim. görünüş her şey demek değil, ailenin haberdar olması demek işin ciddiyete dönüşmesi demek, bundan önce kız aklı başında birisimi yoksa psikopatmı tanımak lazım. tanıdıktan sonra babası hatta dedesi bile sorun değil
Anladim peki nasil tanimaya calisirsin? Nasil vakit gecirirsin? Karsindaki ornegin tanimaya odaklanip cok fazla cilvelesmeyeyim, civimayayim diye ciddiyetini korusa sogur musun? Ve yaklasik ne kadar surede az cok tanidim dersin?
@Bembeyazgul yanlış anlama soru soran arkadaşada her defasında bildirim gittiği için rahatsız olmuştur, okulu vardır sabah erken kalkabilir, sakıncası yoksa mesaj atarmısın
Haklisin ama bunu soylemek yerine sorumu burdan cevaplayabilirdin :) siteyi ziyaret etmedigi surece bildiri gitmez ayrica. Sorandan ozur dilerim bu arada, kusura bakma :)
En İyi Cevaplar