Temizlik yapan erkekler daha mı mutlu! Cambridge Üniversitesi‘nde gerçekleştirilen araştırma, eviyle ilgilenen erkeğin, mutlu erkek olduğu sonucuna vardı.. Daha açık bir şekilde ifade etmek gerekirse, bir çiftin ev işlerini bölüşmesinin, aralarındaki ilişkiyi olumlu yönde etkilediği ortaya çıkıyor...
Sizce de mutluluk, elektrik süpürgesinin ucunda mı yani? #Meczup
Temizlik yapan erkekler daha mı mutlu? Elektrik süpürgesi, vileda, toz bezi mutlu bir ilişkinin gizli silahı olabilir mi?
Toplumsal olarak farklar olabilir Bir Türk erkeğin elinde cam bezi ile dolaştığını düşünemiyorum hadi yemek de sen o konuda haklı olabilir bu araştırma. Gerçekten mutfağa girip yemek yapmasını seviyorum Ama bulaşıkları Hiçbir zaman yikamasini sevmedim
Siz kızlarda yemin ediyorum kaşınıyorsunuz Erkek ne la robot mu? Yok karizma olsun , yok şuyu olsun şu özlli olsun adam gibi birini bulunda öpün başınıza koyun.
aynen daha mutlu misal ben annem kalp hastas oldğundan coğu işi ben yapıyorum hem spor gıbı düşün formda kalıyorum... hemde kafamda stres vs kalmıyor heryerden kazanıyorum... hani öyle ayy erkek adam yemekmi yapar temizlikmi yapar mantıgına tükürüürüm yapmıyanları görüyoruz... evlerine köpek bağlasan durmaz... Temizlik imandan gelir boşuna dememişler...
Peygamber efendimiz sav bile kadinina yardım etmek kilibiklik değil kalbi ilik olmaktır derken vede temizlik imandan gelir diye buyururken bende temizlik yaparım ev işlerinde çok iyiyim hatta yemek çamaşır bulaşık ütü hatta daha iyi nasıl olabilirim anneme nasıl daha fazla yararım olur nasıl daha az zamanda daha fazla şey yapabilirim diye sürekli araştırırım çünkü mutlu oluyorum ileride kısmet ise esimede faydam olur inşallah
ben çok severim yemeğimi filan hep kendim hazırlarım ama etrafımdaki kızlar bilmez çünkü hocam bana demiştiki "bak mehmet temizlik yapıyorsun güzel ama sakın arkadaşlara anlatma bak ben evliyim ev işlerini yapıyorum sakın öğrenmesinler" oyüzden hiç kimse bilmez
Bana sorarsan kadın evinde erkek işinde daha mutlu olur herşeyin bir dengesi var şahsen ben istemem eşim evi temizlesin bende ayağımı uzatayım bu bana çok ters. ..
@hiçlik_1 Haklısın aşağılardayım :-) cevherlerin yer altında olduğunu bilecek kadar okudum öğrendim ;-) tavsiye ederim kuzum birazda sen oku, cehalete iyi gelir ;-)
Doğruyu söylemek gerekirse yalnız yaşadığım zamanlarda ya da ev arkadaşım ile birlikte evin temizliğini yapmak güzel oluyor. Titiz biriyim zaten pis bir evde yaşamaktansa o evi ateşe verir giderim daha iyi.
Her gün yeni bir araştırma yapılıyor besbelli ki. Yarın bu araştırmayı çürüten başka bir araştırma yapılır onun sonuçları daha başka olur.. Böyle paylaştığınız araştırmalara güvenilmeli mi? Kaynağını verin o zaman...
Neden olmasın. Mesela en yakın arkadaşım sarı toz bezi. Çok mutlu ediyor beni kendileri. Eminim eşimi de mutlu eder. Teşekkürler Cambridge Üniversitesi.
düzen hastası olan kişiler evini kendisi temizler. bende odamı kendim temizlerim. dolaplarımı kendim düzenlerim. ama mutlu muyum değilim. neden toz diye bir şey var ki. Yani temizlik diye bir şey keşke hiç olmasaydı.
Bir nevi deşarj olarak yorumlanabilinir evet ama dayatma ile değil severek yapması gerek zaten bir insan bir işi severek yapıyorsa/yaparsa mutlu olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç alakası yok. 1 yıldır evliyim karıma bütün ev işlerinde yardım ediyorum hatta o bana yardım ediyor desem daha doğru olur. Karım bipolar hastası ve şu an depresyonda boşanmak üzere ve ben hiç mutlu değilim.
Bu tarz işler kadınlara yıkıldığı düşüncesi olduğu için bunu yapan bir erkek eşinin gözünde daha bir önem sahibi olur ve daha mutlu olduğu düşüncesini ortaya cikarabiliriz
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Temizlik yapan erkekler daha mı mutlu? Elektrik süpürgesi, vileda, toz bezi mutlu bir ilişkinin gizli silahı olabilir mi?
En İyi Cevaplar