erkekler
kadınlar
ben evlenmeyeceğim bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En çok (cinsiyet fark etmez) yapmacık yapısı olan değişir..
Evlenmek, ayni evi ve bir ömrü paylaşmak tabi ki belirli bir rahatlığı, güveni verir ama bu evlendikten sonra 180 derece dönen insanlar, zaten özünü samimiyetini farklı tanıtanlar bence..
Medeni durumu ne olursa olsun, hepimiz ila zamanla yaşlancaz, farklı olacağız..
Ama bu evli olanlar da bambaşka biri olacak diye bir kural yok (çokca görülse de)..
kendisine ve Eşine saygı duyan ilişki içinde gelişir, bazı noktalarda değişir olumlu, uyumlu şekilde..
Bunun için de bireyler evliliği, yuva kurmayı hem önemsemeli, ama aynı zamanda Hayatda tek odaklanacak hedef alcak şeyleri o olmamalı, kendine özgü istediklerini bilmeli..
Bencede. Ve olması gereken aslinda da o. 😊
Değişilen noktalar dediğim de her Insanin haliyle hayat da yaşadıklarından dolayı zamanla gelişmesi, bu Çiftler için de geçerli ve olgun sürülen bir İlişkide uyumlu bir şekilde olur diye düşünüyorum ayni yolda emek, saygi ve ilgi oldukdan sonra. 😊
Sağlıklı bir ilişki içinde, iyi bir Eş hata olumlu olarak etkiler karşısındaki.. kusurlarını örter, iyi yönlerini ön plana çıkarır..
Tabikide erkekler 180 derece degistikleri icinnn
Valla sana bisey anlatayım evlenmeden önce bir kaç ay birlikte yaşadık imzayı attığımız gün hatun zarrttttt diye osurdu dondu bana ne bakiyon gaz çıktı dedi
Kişiliği bozuk olan değişir dostum
Eyvallah biraderim
Cevap
1Cevap
Hayır yani sorum şu neden mış gibi yapılıyo öyleymiş gibi yapmaya ne gerek var? Samimi olmayan taraf değişir ben neysem oyum beni sevicekte böyle sevicek hiç anlaşamayacağım biriyle neden evlenmek isteyim? Böyle düşünülmediği için değişmiş gözüküyo ama aslında özüne dönüyodur
İşte bu süprizinde olmaması gerekiyo hayır evlilik bir oyun değil bu kimlik değiştirme neyin nesi insanların gerçek kimliğini göstermesi gerek
İşte olayda burda bitiyo şeffaflık
Bir insanla aynı evde yasamadikca asla bilemezsin, bu her iki cins içinde aynı, sevgilim ile aynı evi paylaştiktan sonra daha iyi anladım, her ikimiz de degistik açıkçası, alışkanlıga dönüştü
Ilk gunku asklar nerde😂olsa da samimiyetsizdir o😂
değişim yoktur gelişim vardır. eksi ve artı yönde olabilir. gelişim de etki tepki meselesidir. algı vergi meselesidir. kaliteli bir dialog varsa gelişim artı yönde olur.
İyi anlamda değişmelere açığım ama kötü anlamda mümkünsecher iki tarafta değişiklik olmasın
bence iki tarafta değişiyor senin ya artık o onun rahatlığı ile insanlar değişiyo işte
Ewde kalmiş kizlar cok acikli duruyo😂😂
Hic alay başlığı yapmadim😂😂
Başta neyse, hep öyle kalmalılar..
İki tarafta değişiyor.
Herkes
ben evlenmicem bilmiyorum
Samimiyetsiz olan.
Herkes değişir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar