Çok klasik bir sorunum var: hocamla ilişki yaşıyorum?

Evet arkadaşlar. Bunu okuyanlarınızdan eminim birçoğunuz "yine mi hoca aşkı, bu ne" gibi tepkilee verebilir. Ama inanın bana buraya içimi dökmekten başka çarem kalmadı. Kimseye anlatamıyorum o kadar doldu ki içim. Böyle durumlar da zaten kolay kolay kimseyle paylaşılmiyor... Konuya gireyim. Bildiğiniz gibi dershane hocamla aramda birşeyler var. Ama bu kesinlikle cinsel anlamda değil. Ben 19 yaşındayım ve universite hazırlık için bir dershaneye gidiyorum mezunum. Hocam ise 25 yaşında. Birbirimizi ilk gördugumuzde ben onu hoca zannetmemistim o da beni ögrenci zannetmemiş. Çünkü o yaşından ufak gösteriyor ben ise büyük. İlk görüşte aşk gibi diyebilirim yani. Kesin bir iliski yok ama sürekli konuşuyoruz, çok saygılı çok medenice sohbetler ediyoruz ve yüzyüze birbirimize çok güzel bakıyoruz. Bana hep üniversitemden sonra benimle ciddi olabileceğini söylüyor. Ama ben.. Yanlis oldugunu biliyorum her gün bugün onunla konusacagim daha fazla umut vermeden bitirecegim diyorum ama gozleri oyle guzel bakiyor ki yapamiyorum.. bir de ben en ufak olumsuz birşey desem cocuk gibi oyle cok uzuluyor ki derse bile girmiyor. Kafam cok karisik... Lütfen bir fikir verin...
Çok klasik bir sorunum var: hocamla ilişki yaşıyorum?