zaman ayırdığınız için teşekkürler 😅
Konuş
Konuşma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevseydi o yazardı kardeşim belki de şimdiye başka birini bulmuştur zorlamamak gerekiyor bence eğer başarabilirsen yazma
Neden ayrıldın o mu ayrıldı ona göre yardım edicem ve bu ayrılık ne kadar sürdü
Pişmansın yani onu bıraktığına
Benimde 4 yıllık sevgilim ayrıldı 3 ay oluyor anlıyorum seni acısı çok kötü birşey aynı yerde oturuyorsanız bir buket gül alıp bide sonsuzluk kolyesi alırdım ikinizin baş harfleriyle olan :)) Gerçekten erkekler pişman oluyor mu sondadan bir kızın dırdırını inadını özlüyor mu :)
Keşke ayrılmasaydın kızdan
Aha kuran çarpsın ayni sebepten bitti bizimde ben ağlarken o da benle beraber ağladı kucağına aldı gözlerimi sildi ben gözlerinden öptüm valla ikimizinde aynı sebepten bitmiş 😅 Yani diyorsun ki erkekler belli zaman sonra pişman oluyor?😅
Amin kanka git Buket Gül al karşısına çık
Benim tüm ayrıldıklarım pişman oldu bu olur mu bilmiyorum 😓 4 yılımdı ameliyat oldum ameliyatıma geldi birbirimizin Doğum günlerini kutlardık 😞
Doğum günü süprizleri yapardık Doğum günümde az kaldı napcak acaba
O ayrıldı bende yalvardım baya 1.5 hafta yanıt vermeyince beni engelleyince sessizliğe büründüm şimdi annesi snaplarımı izliyor ☹️
Kanka bayılmama az kaldı kaldı şu an nasıl şey yapabilirim hep üzgün şeyler paylaşıyordum ilk ayrıldığımızda kafayı yiyordum eve gidemiyordum annesini aramıştım ilk ayrıldımız gün başkası mı var diye sordum yok tabikide sen benim kızım gibisin ağlama istediğin her saniye yaz demişti 😅
Allah allaaa 😂 sen yine de tedbirli ol hayatı nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa şimdi snap at bakalım ne zaman görecek bir de yarın at aynı saatte görürse bil ki sevgilin emin ol 😅 erkekler zamanı hiç biç bir zaman kaçırmaz ya da snap at sürekli bak snap'e görür görmez annesinin telefonunu gizliden ara ki o açacaktır 😅 bu da bir taktik 😅
Hahahahahaha o da mantıklı heee kuzen gelsin denicem gizliden o konuşur ahahahahaha açarsa mal gibi kalmayım 😅
Hahahahahaha kısmet sendin banada açıldı ahahahahaha takibe aldım seni 😅👍🏻
Ahahaha 😅
Konuşmaya bastım ama konuş diyorum böyle de aykırı giderim
Cevap
3Cevap
bende edemediğim için 5 sene geçti hala edemiyorum
çok büyük bir sorun olmadıysa fazla vakit kaybetme sonradan pişman olma
kaybedeceğin bişey yok sonuçta denemekten korkma bana diyeceksin sen de edememişsin ben ettim ama bizim ilişki dikiş tutmadı
Bende aynı durumdayım yazma bence
Konuş
Konuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar