Askerde ki sevgiliye para? Lütfen okuyun?

Sevgilim Askerde 3 ayı kaldı,3 senedir beraberiz aramız çok iyi.2ay önce falan biraz tartıştık ben 3 gün yazmadım aradı açmadm sürekli mesaj attı ağlayarak aradı konuşmak istemiyorum dedim birsürü hakaret ettim. Herneyse o sırada çarşı iznine çıkmış arkadaşıyla baya içmişler yemişler alkol almış bunun da üstünde para yokmuş hesabı arkadaşı Ödemiş. Bizim de aramız düzeldi benim için izne çıktı yüzyüze konuşalım diye ailesinin de durumu pek yok onların yanına gitmedi söylemedi onlara izne çıktığını. Aramız düzeldi geçen öyle konuşuyoduk sıkıştım dedi noldu dedim bizimkilerden para isticem ama daha yeni para göndermişlerdi senin yanına da gelince harcadım zaten dedi. Normalde bana hesap ödetmez ben çok nadir hani tatlı falan yesek o görmeden öderim hesabı. Herneyse kalmadı param dedi bizimkilerden 200 tl isticem dedi ya da sende varsa yollayablr misin dedi bende çalışıyorum ama daha maaşımı almadım herneyse. üstüm de şu an 50 tl var yollayım mı dedim Yok boşver sıkıntıya girme senin de paran yoksa dedi. Noldu dedim neden 200 tl bana anlattı işte seninle aramızın bozuk olduğu sıra arkadaşla yedik içtik alkol aldım sigara aldım arkadaştan yedim 200 tl borcum var çocuk da paraya ihtiyacım var falan dedi sen verebilirsen olur ama yoksa bizim arkadaşlara dicem para göndersinler bu muhabbeti de herkese anlatmak istemiyorum falan dedi bende şu an maaşımı almadım Yok param dedim tamam hayatım falan dedi. Yani borç yapması çok canımı sıktı ihtiyacı olsa borç yapsa eyvallah derim ama boş yere alkol falan alıp borç yapmış açıkcası vermek istemedim o yüzden Yani daha maaşımı almadım dedim. Geçen de kontörü bitmişti rica etsem bana 15 tl lik kontör atablr misin dedi attım ama inanın böyle şeyleri laf etmem istesem yine gönderirim 100 200 ama borcu bana güvenerek mi yapmış bunu bana anlatması bile Yani seninle aramız kötüyken alkol aldım o yüzden borç yaptım demesi Sinr bozucu, ilişki içine para konusunun girmesinden hoşlanmıyorum hiç ben bile hayatta isteyemem ondan zorda da kalsam
Askerde ki sevgiliye para? Lütfen okuyun?