AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Bazen anında hazır olurum bazen de bir 10-15 dk sürebilir ;)
Hayata küsenlerden değilim
Şansımı denerim hayırlısı derim
Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar
1,5 yıldır kendime gelemedim ben, gelen oldu ama giden o kadar parçaladı ki, istemiyorum ne bileyim
Bu aralar tek düşündüğüm soru bu cevabını bulamadm
Hiçbir zaman ilişkiden ilişkiye koşturan bir kız olmadım zaten yıllardır yanlizdim
bir yanlis 50 kere yapilmaz o sondu ondan sonrasi yok
Onunla ilgili bir anı gördüğüm de içim cız etmiyorsa yeni bir ilişkiye hazırım demek.
Sevgime ve yaşanılanlara bağlı.. Ama genelde 1.5-2 ayda etkisinden çıkarım
Zamanı rakamla ölçülmez. Nasip bu ama ayrıldığından emin olmak için depresyonun bitmesi gerek.
Bir kere olduktan sonra bir daha olmaz diye düşünüyorum..
Kesin öyledir.
Senin bildiğin kızlardan değilim ben 😏
Benim ilk ilişkim bittikten 8 ay sonra ikincisine başladım ve devam ediyor RABBIM ayırmasın :)
biten ilişkinin enkazı tam olarak ortadan kalkmalı ki yenisinin o enkazdan zarar görme riski ortadan kalkmış olsun...
dogru kisiyi bulana kadar dir
32 sene olmus nasil bir kisiymis bu :)
bir sure olduguna inanmiyorum gercekten dogru kisi bu dedigimde o iliskiye baslarim
Bayağı uzun bir süreç olur. Tam olarak kaç gün, kaç hafta, kaç ay sürdüğünü tahmin etmek çok zor.
Iliski tipine baglidir zaten cok. sewdiysem iliskimiz uzun surmusse ayrlmak ne der zorlada olsa cabalar geri kazanirdim ama diyer sekilse herkes yoluna bakr
flört ediyorum ama ilişkiye yanaşamıyorum bir daha aynı baskıyı yaşarım diye korkuyorum sanırım artık bağımsızlığımı kaybetmek istemiyorum ilişki eşittir bağımsızlığımın kaybolması demek benim için
Eger asik oldugum adamdan ayriliyorsa yillar surer ama asik olmadigim biriyse bir kac ay
Unutma sürem 2 hafta yeni ilişkiye başlama sürem 2 yıl
hiç bilemem kızarım o gün birini bulurum çok severim hatalarım olmuştur kimseyi gözüm görmez.
kızlar da 12 saat.. erkekler de ise ikinci defa aşık olsada birinciyi hayal ederek sevmeye devam ediyo.. asdf
Ya ne ilişkisi? ne olacak ilerde diye düşüne düşüne saçlar beyazlıyor
Nasil ayrildigima ve ayrildigim kisiyi ne kadar sevdigime bagli
30 sn ( oda tel rehberine bakıp arama süresi ) 😂😂
Gercekten sevdiysem zor unuturm ve kolay kolay bir ilşkiye başlayamam
7 ay geçti hala hazır değilim durum içler acısı değilmi?
Bugune kadar hep siradaki gelsin dedim ama son 1 seneden daha fazla zamandir birinde takili kaldim ne kadar kizsamda sovsemde vazgecemiyorum malesef.
kendim bir ilişkiden ayrılınca toparlanmam 1 sene sürüyor mk bazıları 2 güne baskasıyla cıkılar o vıck vıck olan sevginizi skeyim onların
1 aydan 100 yıla kadar duruma göre değişir ama asla 2 3 güne almam hayatıma kimseyi
Eğer uzun süreli yoğun tutkulu ve tartışmalı bir ilişki yaşanmışsa kalbin yorulmuştur biraz özgür ve rahat birakmalisin. He ama yok siradansa tabiki kafan rahatladiginda unuttugunda başlayabilirsin.
En fazla 1 hafta...
1 hafta sonra yeni birini bulurum
İliskim 4 5 aysa 1 2 ay ama 2 3 seneyse 1 yıldan önce olmam baskasıyla
Giden gitti. Yas tutmak insanı sağlığından eder ancak
ilişki sırasında yaşadığım duygu yoğunluğuna bağlı olarak değişir. Çok sevdiysem zaman alır
Gerçekten sevme sürem baya uzun ama normal takılmalı ise 2 hafta
2 ay sonra yenisine başladım 2 yıldır da devam ediyor
maalesef etkisi hala suruyo lise 1 den beri devam uninin 2. yılındayım siz dusunun
Araştırmalara göre ilişki süresinin yarısı kadar bir Zaman geçmeliymiş yeni ilişki için.
3 yıl geçti hala toparlayamadım. çok denedim 1 haftayı geçen bulamadım
Ayrılalı bir buçuk yıl oldu hala yeni bir ilişkiye hazır değilim
2 yıllık ilişkim bitti 8 ay sonra yrni biriyle oldum ama kimle olursam olayım aklıma geliyor ilk aşık olduğum kişi çünkü
İlk aşklar asla unutulmaz. Bu şiirlere şarkılara bilekonu olmuştur..
Kiz arkadasim 3 yllik ilişkini bitirdi bitirmeyi gectim 5 gunde sevgili yapip saga sola foto atiyor siz dusunun
Acımasızca... :/ aynısını ona da birisi yapınca /ne hissettiğinizi anlar bir gün.
24 saat, insan ilişki sonrası yeni bir ilişkiye asla hayır diyemez.
4 yil süren bir iliskim vardi 2013de bitti halen etkisinden kalkamadim bu tamamen iliskinin süresine ve kişinin kendisini alakadar eden bir konu
Ayrılma sebebine göre değişir. Gerçekten sevdiysen ortalama 2-3 yıl kadar sonra hazır olursun ya da ölene kadar hiç olmazsın..
Önce bir o ayrılık acısının geçmesi lazım. Nasıl ki yara geçmeden sargıyı çıkarmıyorlar o zaman biraz zaman ve normal hayata alışılmış gerek.
Ne hissettigim ve ruhen nasıl olduğuma bağlı diye düşünüyorum.. belirli bir süresi yoktur
Yaşadığım ilişki kuvvetliyse 2 sene. 2 sene geçti üstünden. Ve daha yeni bir sevgilim oldu
Vallaaa bennimm bayaa bir sürüyor. İlişki kursamda zaten hep bir güvensizlik oluyor
burcu esmersoy derki ilişki ayrıldığın gun bitmez zaten bittiği için ayrılırsın
Allah aşkına insan bunun için nasıl zaman verebilir ki?
Hemen yarın (hı hı ondandır bu yalnızlığım)
O ilişkiye duyduğum saygıya göre değişir
ömür boyu asla sanırım hala ilk aŞKIMI SEVİYORUM O GİTMİŞ BİLE OLSA
4 yıl oldu ama hala kimseye güvenemiyorum
:-( umarım güvenecek biri bulursun hayatına
@rapperonfire07 aslında alıştım böylede kendimi teselli bile ediyorum allah diyorum benim kötü insanlarla ugraşmamı istemiyor öyle birisi çıkaracakki onla ömür gecircem diye düşünüyorum
İnşallah öyle olur Allah karşına artniyetsiz iyi kalpli dürüst biri çıkarır amin 😊🙏
@rapperonfire07 inşallah tek bana degil herkese çıkarır
İnşallah...😞
ilişkinin ağır atlatılmasına göre değişir
Olamıyorum
*Gecen bol olsun.*
o ilişkiye göre değişir
İlişkinin seyrine bağlı olarak değişir.
Ne oldu da ayrıldım bu önemli,