Sevildiğinizi bilseniz yeter mi yoksa bilmem neye yarar iliklerime kadar hissettirsin mi diyorsunuz? Sevdiğiniz uğrunuza ölüyor sizi özlüyor değer veriyor ama bunları size yansıtacak belki bir mesajdan bile mahrum bırakıyor?
Sizce sevildiğinizi bilmek mi hissetmek ben aşkımdan geberecek kadar sevse ve ben bilmesem neyleyim o aşkı diyorum..
Hissetmek bilmektir. Insanların sevgiyi hissetme ölçütleri ve sevgilerini gösterme ölçütleri farklıdır.. kadınlar sevgilerini gösterebiliyor ama biz erkekler sevgimizi göstermekte güçlük çekiyoruz seni seviyorum demenin yüzlerce çeşidi var kimisi davranışla kimisi sözle kimisi bakışla anlatır sevgisini... şahsen bana sevgisinden ölen birini istemem.. duygusal yoğunluğu elbet bir gün geçecektir o gün ayrılık çamaltı çıkacağına hak ettiğim kadar sevgi hak ettiğim kadar değer görmek kanımca daha isabetli
Bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre birine aşık olduğumuzda vücudumuzdaki tepkiler ve yaşadığımız eşsiz hissi dopominle açıklıyorlar... O an hissettiklerimizi yaşamak için aynı anda 114 (150 g) adet çikolata yememiz gerekir ki, bu da imkansız sayılıyor... ------------ Gelelim mövzumuza bu şekilde mucizevi bir duyguyu hissetmek güzeldir, sevildiğini bilmekte öyle... Ama şöyle bir durumda vardır bana katılırsanız: "Sevdiğini Karşı tarafa HİSSETTİRMEK"... Bence en güzel duygu karşılıklı yaşanınca ortaya çıkıyor... İyi günler dilerim ^_^
Bildiğin bir sevgi sizi mutlu etmez sadece seviyorum sözüyle kalır ve artık kalben bir sıcaklığını hissedemez hale gelirsiniz ve zamanla dersiniz ki artık , benim için ölsen ne yazar ben görmedik hissetmedik yasamayadiktan sonra. Velakin diyeceğim şudur bilmek önemli değil bilirken aynı zamanda hissettirdiğini görmektir sevgi... emektir kısacası
Diyelim ki biliyorsunuz seviyor kadın sizi ama sadece biliyorsunuz ama siz o sevgiyi yaşayabileceğiniz hiç birşey şey hissettirmiyor sadece sen gerçekten seviyor musun dediğinde sadece sözde evet tabiki diyor. sözde olan bir sevgiyi ne kadar yasabilirsiniz bir mesajını görmek olmadık bir anda kendisini hissettirmek ya da aklında olduğunuza dair ufacık bir şey yapmasını istemez misiniz? Sadece seviyorum deyişiyle yetinir misiniz?
En İyi Cevaplar