Aşk dediğin duyguya sahip çıkamazsın birden bire sever. Evet çok aşık oldum hatta gerçekten sevdim. Ama anladım ki yanlış kişileri seçmişim. Birisi var yani Mesele şu ki hala bitmedi sevdam ama onun sevdası bitti. Unutmak dediğin öyle bir anda olmaz, yüz defa ölmen gerek önce. Nasıl anlatayım size bu duyguyu? Yalnızlık, öfke, hayal kırıklığı. Bir çukur ve içinde ben...
asik oldum ama o beni hic sevmedi sabrettim ama o baskasini sevdi sabrettim cabaladim ama o seninle oynadim zaman gecirdim eglendim dedi aski soyle dusunun yemek yiyorsunuz dunyanin en guzel yemegi benim durum zehirlenmis olmam hayatimi hayati yapardim o ise oyuncak yapti beni
Evet. Aşık oldum. Daha doğrusu, aşık olduğumu bile bilmiyordum. Gerçekten çok sevdim. Ama onun sevgilisinin olduğunu öğrenince geceyi hastanede geçirdim. Şoka ve krize girdim. Şimdi onu unutmaya çalışıyorum.
Önceden herşeye aşık olurdum, beğendiğım herşeye, istediğim herşeye. Sonra evlendim, bir çocuğum oldu ve ben işte o zaman aşık oldum. Ne aşk, meğer ben hiç aşık olmamışım ki.
En İyi Cevaplar