Nefes alsın yeter sözü gerçek mi?
Çirkin bir kadınla ilişki yaşarmısınız
Çirkin bir kadınla ilişki yaşarmısınız
güzellik-çirkinlik görecelidir ama tabiki herkes tarafından kabul gören bir güzellik-çirkinlik olayıda vardır..
beraber olur musunuz derken yatarmısınız diye soruyorsun sanırım.. bizim lisede bitane matematik ögretmenimiz vardı kadın ozamanlar 40 lı yaslarında felandı sanırım yüzü güzel değildi ancak fizik muazzam (mış) dı bir arkadaşın hocayı dersteyken kestiğini gördüm ne bakıyon len hocaya dik dik bukadarmı abazasın deyince kanka siet yüzünü sen fiziğe odaklan bu kadındaki fizik her kadında yok demiştide bende anlık olarak sadece o an bakmıstım hocaya alıcı gözle hakikaten kadının fizik muazzammış ama bunu çogu kişide görmemişde olacakki 40 yasında olmaz
sına ragmen bekardı.. senin soruyu okuyunca aklıma geldi..
özete gelirsek nefes alsın yeter mantıgı ile hiç olmadım en dayanılmaz yalnızlıklarımda da olmadım , mesela asla yıldız tilbe gibi bir kadınla yatmam..
artı dudaklarını öpmek istemicem hiçbir kadınlar yatmak istemem..
nefes alsın yeteri çirkinliğe indirgemekte ayrı bir ironi. insan kendi kuyusunu en fazla bu kadar kazabilir.
Sen nasıl o sözü kendine ya da bir insana yakıştırabiliyorsun merak ediyorum doğrusu. Nefes alması yeter diye düşünen lavuklar annelerine kız kardeşlerine gitsinler. Nefes almaları yeter.
Yakıstırdığımı nerden çıkardın?
Hayır bir an gercekten o kadarmı basit kadın kavrami diye merak ettim ve sordum
Çirkin kadın yeter ki zeki olsun ne adamlarla oluyorlar. Bu güzellik zaten belli bir yaşına kadar önemli sonta karaktera zekaya becerilere bakılır. Hele zengin olursan hiç önemi yok
Cevap
40Cevap
çirkinlik derken kişiden kişiye değişir bu durum. çirkin olması değil de çirkin görmek diye bir tabir var hayatta.
nefes alsın tabi kimine göre doğrudur ama herkesin kendine göre bir çekicilik yanı vardır bence.. konuşması tavrı cilvesi fiziği vs vs.. etki olayı birazda yani
Zannedersin ki ülke güzellik yakışıklılıkta arşa ulaşmış da çirkin kadına alien muamelesi yapılıyor.
Yok abi bizimkininde bir gururu var öyle herkese kalkmaz
sevgi , aşk hisssiz deilim ki , isterse dünyanı en güzel kadını olsun , o hissi alamadıktan sonra sevişememmm
Olmam. Beğenmem hoşlanmam varlığından keyif almam önemli.
Onlarin da cinsel hayati olmali.. Ulkemde cok guzel yardimci oluyolar zaten bize gerek kalmiyor.
çirkin ayrı bakımsız ayrı; bakımlı olması yeterlı bı bayanın :)
Hiç düşündün mü peki karakteri yoksun olanın yüzü güzel olsa ne kadar yürütebilirsin diye?
Sen de çirkinsin. Ama seninle sevişmek isteyen vardır mutlaka.
Yakacakla çakacağın kötüsü olmaz derdi bir abimiz kulakları çınlasın
evet olurum.1cirkin kadin yoktur 2 cirkin diye düşündüklerin beni daha cok cezbediyor
çirkin kadın yok bakımsız kadın var ki ben ben tipten önce bakıma ve fiziğine bakarım
Ya önemli olan iç güzellik de dışına da baksın birazcık canım
Çirkin ve guzel kadın yoktur önemli olan insan olmaktır
Asiksam gozume zaten guzel gorunecektir..
Yanıma uyması gerek ben olmazdim her halde ,🤔
ne tür bir ilişki olduğuna bağlı
Kalbim severse evet
yyook yaa onunda bir sınırı var bence
onlarında sevişmeye hakkı uok mu
Cirkin bayan yoktur bakimsiz vardir olurum
Kese kağıdı denen bişey var
çirkin kadın yoktur bakımsızdır :D
olmam
Hayır
hayır
Olmam