Günler birbirine karışıyor. Her şarkıda onu anıyorsun. Adımladığın sokakların bir anlamı oluyor. İnsanlara onu anlatırken her detayından söz ediyorsun. Sahipleniyorsun. Senin kalbin onunla atıyor. Nereye gidersen git, onun ismini duyduğunda kalbin her zamankinden daha fazla atıyor. Sevdiğini herkese duyurmak istiyorsun. Yanında olunca onunla beraber daha da güçlü olacağına inanıyorsun. Okuduğun şiirlerinin bir anlamı oluyor. Sadakatin ne demek olduğunu onu sevince anlıyorsun. Kaldırdığın kadehlerin, eşlik ettiğin şarkıların bir anlamı oluyor. Kısacası; sevmek mucizevi bir olay. Çünkü kendinden çok ödün veriyorsun ama sonunda ne olursa olsun “güzel sevdim” diyebiliyorsun. Ben güzel ve samimi sevmiştim ve tekrar hatırladım. Aslında hiç unutmadım. Alışmaya çalıştım. Alışamadım... #Rakiyaasıkkadın
Aşk evet yasadim anlatmak yapmak istediklerimi anlatim
Aksam olunca onu yeniden gorebilmek icin ertesi gunu iple cekerken saniyelerin saat gibi gelmesi sabahlara kadar uyumadan erkenden gorecegin yere ondan bile once gitmek siirlerde sarkilarda onu gozunun onunde gormek ruyalarin hayallerinde aclik olsada savas olsada sadece onun yaninda oldugunu bilmen ve sana huzur vermesi cehenneme gitsem o yanimda olsa sanki ates yakmaz beni demek gibi alkolun dibine vurdugunda hala onu dusunuyor olmak cennete o yoksa girmenin ne anlami var diyebilmek o mutlu olsun yeterki ben herseye raziyim diyebilmek ona tovbe hasa taparcasina hayran kalmak aslinda yaradanin onu senin sevmen icin verdigi gucu farkedememek dini bile neredeyse onu istemek icin kullanmaya calismak bastigi topragi bile baskasindan kiskanmak baskasi ile bir kelime konussa nefesinin kesildihini ya da sanki yureginin cigerinin diri diri parcalandigi hissini almak o yaninda olsa sanki yeryuzunde ve ahrette cennette oldugunu hissedebilmek bir gulusu icin kainati yikmak isteme duygusu yeryuzundeki butun canlilari onun ugruna kurban edebilme hissi evet ben askimi anlatayim simdi cok guzel bakislari var sari uzun saclari dalgali bu arada sag gozunun altinda hafif damar yesil bir sekilde belli sesi biraz tiz ama cok tatli bir konusmasi var yeryuzunun en guzel turkusu bir yuruyusu var asalet yanina bir hic sanki esnesken bile en kibar sekilde sol elinin disi ile agzini kapatir o kadar hos bir burnu varki zannedersin memleki sinop un burnu gibi birde bakislari var gozlerini rengini anlayamazsin orda kaybolursun sanki biraz delidolu ama cok buyuk birde yuregi var adeta basari icin yarat rabbim ama bana nasip etmemis maalesef benden 3 5 cm kisa yanyana gelince alnindan opebilecegim en guzel boyda iri taneli inci gibi disleri var dudaklari o kadar guzel bir es vermiski opemezsin bile bozulur zannedersin yanaklarindw birkactane ince cili var o kadar guzel kondurulmuslar ki anlatamam
Mecununa sormuşlar: Leyla güzel değilki neden bu kadar peşinden koşuyorsun diye Mecnun: bide gelin benim gözümden bakın demiş. Herkes sevdiğini senin gördüğün gibi görür. Sevmek işte böyle bir duygu Ağzına sağlık 🙏
Her güzel şeyin bir sonu vardırya, gün geliyor ayrılık kapına dayanıyor. Önce öldüğünü düşünüyorsun ama ölmüyorsun ölmektende betersin sürünüyor can çekişiyorsun. yeri geldiğinde küfürler savuruyorsun arkasında yeri geldiğinde kadere sövüyorsun sonra yavaş yavaş kabulleniyorsun olanları ve derken üzerinden yıllar geçiyor. Ve sana ondan tek kalan bruk bir gülümseme oluyor.
Yıllar sonra hatırladığından Ben Güzel sevmiştim arkadaş diyebiliyorsan ne mutlu sana.
bu yazı biraz uzun olacak, istersen okuma. neredeyse hiç uyuyamıyorum. sürekli uyanıyorum. bu nedenle de öğlene kadar yataktan çıkmak istemiyorum. ama sabah kalkıp, kahvaltı yapıp, saç dökülmesi için olan ilacımı içmem gerekiyor. resmen ağlaya ağlaya kahvaltı yapıyorum. canım yemek çeksin diye sürekli yemek videoları izliyorum. D vitamini eksikliğim var. doktor ilaç yazacaktı, kabul etmedim. güneşte dur dedi, duramadım, duramıyorum. sanki vücuduma iğne batırıyorlar. her gün sersem gibiyim. gözümü bile açamıyorum. sürekli buradayım çünkü bir şekilde kafamı dağıtmam lazım. beni kendimle yalnız bırakınca daha da kötü oluyorum. kendimi güçlü hissetmiyorum. sonum ne olacak 4 ay oldu daha ne kadar sürecek inan hiç bilmiyorum. Bu nasıl bir zaman dilimi, bu nasıl bir tutku, bence bu Aşk'tan başka bişey değil..
Yarın kahvaltınızi erken yapın, yürüyüşe çıkın ve doğanın verdiği güzellikleri görün. Bir yerde bir çay için ve bir sokak kedisini sevin, hatta bir sokak hayvanının önüne yiyeceği bir şeyler bırakın evinize gelin güzel bir duş alın yemek yiyin sonra tekrar çıkın ve sinemada herhangi bir film izleyin. Akşamında hissettiginiz huzursuzluk durumu ile ilgili bana bilgi verin. Değişme var mı yok mu
En İyi Cevaplar