+1 yılbaşkasını bulabılseydın onu hıc hatırlamayacaktın bile , kabul et...
bu yuzden derhal dışarıya çık...once saga sonra sola sonra tekrar sag bak ve elıne aldıgın kar topunu begendıgın bırıne at...
niçin yaptıgını sorarsa ondan hoslandıgını soyle...eger 3 sanıye ıcınde sana bır cevap verırse bır sansınız olabılır, 3 sanıyeden fazla surerse zor...sesssızlıgı yaklasık 5 sanıye surerse derhal uzaklas, sevgılısı oldugu halde sana yazmayı dusunecektır...
dolayıısyla 3 sanıye ve sonrası sessızlıkte baska kartoplarıyla arayışa devam...120 Yorumla- +1 yıl
Harika bir cevap artı düşnce.. çok olumlusun resmen pozitif bir hava verdin bana ama daha öncede dedğm gibi ondan sonra 4 kisiyle cıktım hepsi en fazla bir ay sürdü olmuyor, akıl başkasındayken gönül başkasına bakamıyor..
- +1 yıl
akıl baskasında ıken gonul baskasına kayar ama
sen kaygan zemınli bır gonule konmamıssın ki arkadasım:D
etkıleyıcı olacak gecmısı aratmayacak hatta bır cırpıda unutturabılecek bır gonul olacak... - +1 yıl
Bulmak zor öylesini aramakta niyetimde yok zaten ...
- +1 yıl
dışarıda kar varsa sen yap dediğimi, işe yarayacak...
- +1 yıl
kar yok malesef .
- +1 yıl
o zmn kar topu atma, direkt bakış at...ne bıleyım ıste at bişeyler ki etkıye tepkı olsun
- +1 yıl
yapamam hereldee
- +1 yıl
o zmn yapcak bişe yok, ruh mazoşitliğine devam edeceksin...acı çekmeyı kendın ıstıyorsun cunku..
senın gıbısıne acımam ben:) - +1 yıl
Boşver acıma zatennnn
- +1 yıl
artıladıgın ıcın pısmansan gerı verıyım artını, nasıl yapıldıgına daır hıc bır fıkrım yok gerci
- +1 yıl
Gerek yok senin olsun :) o pozitif olduğun icindii
- +1 yıl
cok incesin, unutamam bunu:)
- +1 yıl
unutma .)
- +1 yıl
herşey unutasın diye attıgım bir mesajla başlamıştı oysa ki...ne döngü ama:/
- +1 yıl
Dimi :)
- +1 yıl
son bir kar yagarsa sen yine de dene şansını...
- +1 yıl
Pekala :)
- +1 yıl
tamam sana guvenıorum, ba$aracaksın :)
- +1 yıl
İnsallah :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSebebi onu görmek istiyorsun ve face den twitden bakıyorsun ve hep aklında kalıyor,sürekli gözünün önünde bir yerde ya da haber alabileceğin kaynakların mevcut...herşeyi sil at ve bakma ..üç ay sonra unutursun..
00 Yorumla
+1 yılYahuu bu denli zor mu unutmak anlamıyorum ki , başkasını bulmalısın yeni ufuklara yelken açmalı şans vermelisin kendini kapatma hayata .Ömrün geçiyor ve geri dönüşün yok , 3-5 sevgilinin ardından unutamadığın ve boşa geçen zamanını sana kimse geri vermeyecek uzatmalara da eklenmeyecek bu zaman . Bu gün süslen ve dışarı çıktığında yeniden başla ...
14 Yorumla- +1 yıl
Yeniden başlangıç bunu kaçkere denedim kac bir kaç sevgilim oldu ama onun yerine ben kimseyi koyamıyorum kimse onun gibi olmuyor o aklımdayken başkasının elini tutamıyorummm
- +1 yıl
Kimse o değilde ondan , sen aynısını arama kıyas yapma , aynısı olmaması eski arkadaşını mükemmel yapmaz , diğerlerini de değersiz kılamaz ...
- +1 yıl
unutmak zor çok zorrr
- +1 yıl
Yoo kolay valla bi limonlu biraya bakar benim için :))
1 sene olmasına rağmen unutamadın...Bence sebebi onu görmek zorunda kalıyorsun,sürekli gözünün önünde bir yerde ya da haber alabileceğin kaynakların mevcut...Unutmak istiyorsan bunlardan kurtulmalısın önce,yoksa çoook uğraşırsın...Göz görmeyince gönül katlanır
114 Yorumla- +1 yıl
güzel ackladın şu an olduğun durumu ..
- +1 yıl
Bak şimdi çıktığı olduğu içinde bu onu daha ulaşılamaz,ulaşılamaz olduğu içinde çekici kılıyor...Gözün görmeseydi gönlün 1 sene acı çekmek yerine 6 ayda alışırdı bu duruma...Ya ne şekilde görüyorsun etrafta onu bilmiyorum ama hakikaten gördükçe daha çok çekeceksin böyle...Zor bir durum ama yapabileceklerini yapmalısın,gücünün yetmediği yerde de südur etmelisin,sadece unutmayı dileyebilirsin...Gözünde kahramanlaştırmayı bırakta kötü zamanlarınızı hatırlayıp iyi ki bitmiş demeye zorla kendini
- +1 yıl
Mseda hiç oyle degil be guzelim :/ Bak 9 ay olacak ayri ulkelerde yasiyoruz hala unutulmuyor...
- +1 yıl
Ayy ayy kıyamam aşkzede bi kişi daha gelmiş buralara :=) Hatıralarda kalmalı be yavrum eziyet etmeyin kendinize,benimde 6 ay geçti ama sağolsun hiç iyi hatıra bırakmadı,tehditler,hakaretler,kaçmadığım yer kalmadı...Böylece nefret ettirdi kendinden.Şimdi sadece hatıralar kaldı geride,o da iyi olarak düşünmeye çalıştıklarım
- +1 yıl
Iste biz onunla 3sene boyunca hiç kotu bi gun geçirmedikk, oyle olsaydi zaten bunlari goz onunde bulundurarak unuturdum. Neyse bosverelim zamanla geçer hersey :)
- +1 yıl
bizde hic kötü günümüz olmadı tehtitle felan kendini senden soğutmuş olabir ama ben sadece başkasıyla cıkıyor die unutmaya çalıyoru.
- +1 yıl
:)) yok atmıyorumm büyük tepki aldım cnkü canım :)
- +1 yıl
yaparımmm bak cok gaza getirme sakın kızı felan kacırırım :)
- +1 yıl
gönlüm birine kaymasada gönlüm onu unutmaya onsuzluga alışcakk
- +1 yıl
peki eğer görmediği halde unutamazsa neler yapmalı ? :)
- +1 yıl
onu ozaman konsuruz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle onunla ilgili her şeyi kafanda bitirmelisin. aşık olduğun sevdiğin adamdan ziyade, bu ilişkiyi bitirmiş ve şu anda başkasının yanında olan biri olarak görmelisin.
Sonrası da çok basit, yeni insanlarla tanış, emin ol içlerinde ondan daha çok sevebileceğin kişiler olacak.01 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorm kafam karışık çkk ben asılnda onu unutmak istiyomuşum onuda bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zamanla karşına çıkan insanların aslında bir öncekilerden daha iyi olduğunu anladığın an geçmişteki kişiyi unutmaya başlıyorsun.
06 Yorumla- +1 yıl
KArşıma çıkanlar ondan iypi değil demekki unutturamıyor...
- +1 yıl
farkındayımm
- +1 yıl
Tamam teşekkürler... )
Ne yalan soylim...sen bunu unutamassin...bosuna ugrasma...dost aci soylerrrr
03 Yorumla- +1 yıl
:(((
- +1 yıl
Uzulme...cunku degmez ama sana sadece diyecegim. Sen bu adami unutamazsin cunku unutmak istemiyorsun. Cunku o aciyi cekmek bizlere guzel geliyor...bugun sana geri donse eminim belki bir sene sonra yine ayrilacaksin. Kacan kovalaniyor inan buna. Ama bu aci mutlaka kalbinde 1 cizik birakacaktir...bu boyle surup gidecek. arada bir aklina gelecek ve bir derin nefes alacaksin ve hayata devam edeceksin baska cikar yolu yoktur...bu aciyla yasamayi ogren bence ve aliski acimasin...bol sans :-)
- +1 yıl
o acı hep benimla alışmak zorundayım, teşekkürler...
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇıktığı varmış zaten düşünsene sevgisi olsaydı yanında olurdu bence kendini kasma rahat ol kendini üzmek dışında hiç bir işe yaramaz.
01 Yorumla- +1 yıl
:(
Unutmak için bir şey yapma, sadece onunla ilgilenme de, bulunduğu ortamlarda bulunma...
01 Yorumla- +1 yıl
yaptığım şeyler zaten benim onlar ama onunla bulunmak zorundayım bazı ortamlarda
başka birine odaklan ve onu elde etmeye çalış ve elde et sonra bırak bak nasıl unutacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
elde etmekle olur diyorsun yani öylemi ?
+1 yılSuan hayatnda baska biri var diyorsun artik onu unutmaktan baska bi caren yok gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
yok oyüzden bunu soruyorum zaten oyüzden sonclar arıyorum ...
Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. zamanla unutursun yeni birilerini buldukça hobilerinle uğraştıkça bakmışsın aklında onla ilgili hiç bir şey kalmamış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kızmayın ama yenisini bulunca rahat unutuluyor biraz zaman ver kendine
01 Yorumla- +1 yıl
zaman zaman zaman...
mesela böyle konular açmayıp başka şeylerle ilgilenebilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
başka şeyler ?
+1 yılzor bişey ama unutmak kolay sende başkasıyla çık...ama unutmak istiyosan tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
aslında unutup unutmamak istedgimden emin değilim
- +1 yıl
kafan karışık unutma ozaman ama acı çekersin.senin kararın çok basit unutmak yada unutmamak.)
unutursun baska seylere odaklan
05 Yorumla- +1 yıl
Negibi Aşkm olmuyor iş olmuyor. Derslerle ilgilenmem zaten hic olmyo.
- +1 yıl
yada isteksizliği..
- +1 yıl
Unutmak istemio olabilirimmm. msn verenleri boşver kullanmıyorm zaten ben..
Sende benimle çıkabilirsin :)
14 Yorumla- +1 yıl
komik...
- +1 yıl
bende !
unutmaya çalışma..ne gerek var kendini zorluyorsun
120 Yorumla- +1 yıl
Napayım peki ?
- +1 yıl
Zamana Yaymayı Öğren-dene -Çabala..
Unutulmaz bELKİ AMA .
Onsuzluğa elbet ALışılır... - +1 yıl
Onu heran görme ihtimalin varken heran karsına çıkabilme ihtimalin varken hep onunla beynin bir köşesinde yaşarken nasıl unutulurkii yada o sürekli burnunun dibindeyken onsuzluğa nasıl alışılınırki ?
- +1 yıl
unutmak istenilen zaten unutulamayandır...
hep senle olacak o düşüncesini yanında taşımak yerine,
ESTİkçe BAK Hep şartlanma O yöNE... - +1 yıl
ben kendimi bildim bileli onu seviyorum desem yeridir :)) alışmak zorundayım..
- +1 yıl
zORUNDA OLDUĞUNU BENİMSEMEN uNUTMANA eNGEL OLABİLECEKLERİN BAŞINDA..
kendini zorunda deĞİL DE;
Kendin için Bir İylik yapıp İlerlemeyi dene. - +1 yıl
Suan cıktığı var belkide onunla gecireck bu günün bunu bilmek beni mahvedio ..
- +1 yıl
Bugün 14 şubat olmasaydı kahretme derecesi az olurmuydu peki ?
- +1 yıl
Benlede mutludu kii en azından ben öyle düşünüyordum mutlu olmasa 3 sene cıkarmıydı benimle.?
- +1 yıl
bazen uzun zaman durumu bi çok şeye cevap olmayabiliyor..
herşeyi 3-5-6 v.s seneye bağlamamak lazım.. - +1 yıl
Doğru diyosun kader bu kesinlikle .
- +1 yıl
xburcu haklı HERŞEyi olamaz-nasıl OLURLARLA YOĞURMAMAK GEREK,
GEREKTİĞİNDE AKIŞINA BIRAKMA VE SEYRİNDE İLERLEMEK GEREk..
VARDIR HERŞEYDE bir HAYır.. demek en güzeLİ. - +1 yıl
kesinlikle o yöndende bakıyor m zatn ben.
- +1 yıl
KENDİN İÇİN İSTEDİĞİnin bi nebzesiNİ KARŞIDAKİ İÇİN İSTEME ERDEMLİĞİ GÖSTERİRSEN..
O zaman Bİ çok ŞEy kazanmışsındır Bile...
Bİrine odaklan unutursun .D
04 Yorumla- +1 yıl
Odaklancak birini bulmak zor.
- +1 yıl
Teşekkürler ama gerek yok :)
+1 yılTakıntı yapma unutmaya calıs
01 Yorumla- +1 yıl
.(
+1 yılSeni sevmedigini dusun ve kafanda bitir
03 Yorumla- +1 yıl
beni sevmediğini düşünemiyorum çnkü yaklaşık iki hafta önce ben okızla cıkıyorm ama kimseyi onuda senin kadar sevmedim sevemem diyor ilirde beni daha iyi anlıcaksın dio zamanla dio bu yüzden hep kafamda bir soru işareti kalıyor...
- +1 yıl
Ya birak ne derse desin..erkeklerin sozlerine değil hareketlerine bakacaksin.sonucta su an seninle değil..sen ona bak unut artik
- +1 yıl
haklısın doğru diyorsun..
sende başka biriyle çıkarak onu unutabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
yok unutulmuyor
+1 yılyenisini bularak
07 Yorumla- +1 yıl
Denedim olmuyor...
- +1 yıl
yok öyle bir şey aradıgını bulamamıssın dır ondan :D sen yeni manıtanda eskisini ararsan ooo.. salla ya ask tamamiyle hormon salgılamak sonrası alıskanlık
- +1 yıl
yeni ye alışmak zor çnküüü hala eskideyken aklın .
- +1 yıl
ya piskolojisi alt üst olmuş kardeşim ne diyorsun sen neyini unutamıyon lavuk manıta bıle yapmıs kendıne seni sevmeyeni sende sevmiceksin :D kız sevmek yüzünden kafama silah dayadılar gider yapdım :D ne oldu kız sik... gitti baskası ıle evlendı değmez kimse için
- +1 yıl
of of değmia zatennn
- +1 yıl
:D içelim güzelleşelim salla genç
- +1 yıl
.))
+1 yılRakı balık peynir
01 Yorumla- +1 yıl
rakı mahvetti gecenlerde beni .)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni birisiyle çıkmaya başla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiconu dusunme