Bana karşı davranışları normal mi? Bir erkek hoşlandığını nasıl belli eder?

İlk başta anlattığım gibi okulda hoşlandığım bir çocuk var ve ona İnstagram'dan takip isteği attı bir arkadaşım, ben hemen isteği geri çektim ama onayladı fakat geri takip isteği atmadı, çok utangaç birisi. Arkadaşlarım seni seviyor ama emin olmak istiyor o yüzden geri takip isteği atmadı, cesaretini toplayınca kesin sana açılacak diyorlar, ona zaman tanı diyorlar ve beni araştırdığını söylüyorlar. Beni normal birisi gibi gördüğünü sanmıyorum. Bana karşı, gülümseyerek bakıyor, sürekli etrafımda dolaşıyor, beni çaktırmadan fotoğraf çekti geçen gün. Bugün gülümseyerek bakıyor hatta göz kırpmış arkadaşlarımın anlattığına göre. İsteği dün attım ve bugün daha bir yakın davranıyor bana karşı, çok samimi olmadığım bir arkadaşım da ona istek atmış o da onaylamış ve geri takip isteği de atmış, çok kez göz göze geliyoruz ya, aynı kursa gidiyormuşuz meğer aylardır, farkında değilim. Ama neden geri takip isteği atmadı, özellikle erkeklerden cevap bekliyorum, sizce benden hoşlanıyor mu eğer hoşlanıyorsa neden bana geri takip isteği atmadı?
Bana karşı davranışları normal mi? Bir erkek hoşlandığını nasıl belli eder?