Onu teselli eder yanında olur musunuz?
yoksa bir an evvel işe koyulma derdinde mi olursunuz?
Benim arkadaşın amcası evlendiği gece hakimiyet bende dercesine geline bir tane yumruk geçirmiş.
Hemde İzmirliler 🙄🙄

valla biz nikahı kıydık sonra takılar falan takıldı fotoğraflar çekildi eğlendik falan gecenin sonunda ayrılık düştü doğal olarak eşimi arabaya bindirdim ben bindim eşim bir bağrış bir firgan arabadan indi bir köşe gitti ben gitmek istemiyorum şeklinde kaynanam araya girdi eşimi sakinleştirdi
al oğlum karını hadi güzel güzel binin gidin şeklinde yola çıkmıştık
gözümün önünden o halini hiç unutmam
Aaa sen ne yaptın o durumda ne hissettin
Sinirlendin mi?
ben ne olduğunu anlamadım
annesinden babasından kardeşin sevdiklerinden ayrılıyordu
onun için kolay bir piskolojik olmadığından sakin ve sessiz kaldım
annesi kızını sakinleştirdi beni çağırdı al oğlum karını ve güzel güzel hayatınıza bakın dedi
ben kolay kolay sinirlenen bir insan olmadığım için sakindim ve sinirlenecek bir durum yok onun açısından düşünmek gerekli demi :)
Öyle tabi. E simdi nasılsınız mutlu musunuz?😊
çok şükür mutluyuz evliliğimizin 4 yılındayız az önce canlı yayında görüştük
Darısı bekarların başına :)
Canlı yayın derken uzak mısınız birbirnize
işim gereği şehir dışındayım beni kontrol etmezse içi rahat olmuyor biraz kıskanç birisi bende sorun etmiyorum istediği şekilde kontrol edebilir :)
sadık olduğum için sıkıntı yok
3 aydır saçlarımı kestirmiyorum bir 10 cm olmuştur uzun saçlarımı gördükçe deliriyor sen düşün :)
Çok ağlamasının sebebini öğrenmeye çalışırım sonuçta evliyiz artık hayatı paylaşacağız o iş kaçmıyor ya
Valla ben utangacimdir. Ama duyduğum kadarıyla bazı erkekler heyecandan ilişkiye giremiyrolarmis. (Zaten canıma minnet😁) böyle bir durumda bile ona destek olurum. Dışarı laf çıkmaz. Kimseye demem. Üzerine varmam. Uzulmesine izin vermem. Burda bisarim diyenler var. İlişki için mi evkeniyirlar çok üzücü bir durum gercekten
Bekara kadın boşamak kolay derler
Evlensinler o zaman görürüm bakma sen 19 20 yaşındaki ergenlere
Bende 20 yaşındayım henüz ama bilmiyorum. Sevdigimde gözüm görmüyor ki birşey. O aglasa bende onunla beraber aglarim boaarim diyenler hiç sevmemis sanırım. O isi yapmak için evlenmiş resmen
Ya evli olduklarından mı sanki boş konuşuyorlar işte
Bir evlensinlerde görürürm onları
Çok değişik insanlar var ya
O arkadaşının amcası ayı oğlu ayıymış.. dağda yayılmış it köpek.. ş... zin evladiymis.. onu yetiştiren anne baba cennemin dibinde yansın inşallah..
Gelelim asıl konuya gelinde zirlayacaksa evlenmesin bu ne böyle yas havasında parcaliyorlar kendilerini onlarda bir çeşit.
Kendin evli misin?
Yok değilim..
O yüzden anlamadığın şeylere yorum yapma bizahmet
Cevap
11Cevap
Oha ya! Gerek gecesi diye illa o gün o olacak değil ya, karşılıklı olan bişey ikisininde hazır olması lazım
Bende onunla birlikte ağlarım.
O kadarına da gerek yok
Ablam evlendiği zaman ilk hafta gece kalkıp ağlıyomus bazen beni eve götür diyomus enişteme oda şimdi geç sabah götürürüm diyomus çok ağlamıs ablam ama eniştem hep destek olmus 6 aydır evliler şimdi bize gelince rahat edemiyomus hanımefendi
Hahahah vay be oraya alıştı yani😀
Aynen gelince ben önceden bu yatakta nasıl yatoyomhusu hiç rahat değil falan diyo hatta :D
Aaaaaa kalk git kız evine demiyonuz mu 😀😀
Hakimiyet bende derken? Evlilik üstünlük gösterisi mi? Hayvan herife bak
Ben aglamistim valla beni saatlerce teselli etmeye çalıştı
Ee sonra Ne yaptınız
ikna edebildimi :))
Ertesi gün edebildi
adam olan oturur onu sakinleştirir..
arkadaşının amcası bırak adamlığı, insan bile değilmiş..
Tekmeyi basar anasının evine geri yollarim cocuk mu avutucam mk 😂
Önce sakinleştirir sonra sabaha kadar mesayi
Motive ederim neşelendiririm
Ben ağladım benim koca - - hööö tömöm tömöm
Kiyamam ki :/
Ne yaparsın peki
Yaninda olurum tabi ki. Hic birsey bizden ondan daha degerli değil bunca sene beklemisiz 2 3 gun daha beklenebilir
İzmirliler yapar
cenaze mı var nıye aglıyo
Me kadar ağlarsa ağlasın kaçışı yok 😂🤣
Anında geri boşarım kız ayool
Taktik maktik yok bam bam bam darbeli matkap
Yumruk mu atmış😳
Beyinsiz olmalı
Ağlar ağlar susar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar