Hayatımda başka bir kız var başkasına aşığım onunla cikacaz sevgilime ayrılmak istiyorum demek istemiyorum o benden sogusun kendi gitsin istiyorum sizce bu şekilde davranarak onu kendimden sogutabilirmiyim?
Ne pislik bir insansın o kız orda nasıl üzülüyor senin için. Git ve kıza açık açık söyle en azından kız senden nefret eder de daha az üzülür. Aksi taktirde bu şekilde kendinden soğutamazsın ve kızın aklında hep bir umut kalır. Bir de ek olarak Allah uzun ömür versin. Kızı üzdüğün için.
ulan bacım cocugu seni bir sevmek vardi varya kiza bu sekilde davranarak seni daha cok dusunmesine sebep olursn kendini suclar falan uzulur cunku o senin gibi yaaaaavvvsak degl seviyor anlatabiliyormuyum? simdi defol ve kiza deki ben tam bir gotum baska bir kizla konusuyorum ayni zamanda seninlede konusup haksizlik yapmak istemedim falan de hadi yol aalll
Şimdi yaptığın şerefsizliği hiçe sayarak. Direk söyle başkasını seviyorum diye o kendi gitmez. Senin ailevi sorunun falan var sanar aranız düzelir sanar.
Hala askm diye kayitli bencd direk ayril bosver daha fazla uzme kizi acik acik sole sonucta hayatinda baska biri var. Neyini dusunuyosun ki daha sonra daha kotu olur
Biliyodum zaten numarasını vermiyeceğini cidden yazık kıza madem sevmiyorsun kızla niye cıkıyorsunki hep art niyetinizden işte bitanenizde düzgün olun bee
Olmaz ben ayrılalım diyemem onun benden soğuması lazım ya da o kızla birlikte olduğumu görmesi lazım ona yakalanmış gibi yapacam. Onu bir cafeye çağırırım yeni tanıştığım kızı da onunla öpüşürken o anda sevgilim içeri girer sonra ordan ağlayarak çıkar ve benden soğur felan böyle bir şey yapmayı düşünüyorum
Hiiii... Cidden sen cok krktersiz bir insanmışsın... Yazık yaa... Hadi yaptın diyelim günah değilmi? Allah sana sormazmı bu yaptığını.. Yaparsan kızın ahını alırsın ilerdede inan mutlu olamazsın insaf artık ya ne bicim insansın
2 yila yeter diyorsun.. ve farkli tatlar nasil bir mantigin var miden var ruhun var lan senin. Kizlar oyuncak mi? ya da sana göre hepsi farkli tatda mi.. aptal.
Hadi kısa cevapları geçtim bide kızı üzmek için planlar yapıyorsun... neyin intikamını alacaksın? Kız seni sadece seviyor ama sende baskasını seviyorsun diyemi? Kıza ayrılalım de bişey de ama sakın başkasını katma araya. Kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yoktur ayrıl işte adam gibi ne planlar yapıyosn ya şeytan olsa bu kadar düşünemezdi :D
Abooovvv.. cidden Allah senin gibilerden korusun bee :D püü sana Şaka maka bu demek oluyorki sen insanların duygularıyla oynuyorsun kardeş sen sadece yeterki yeni kızla cıkıyim işler karıştırıyim diye birlikte oluyorsun... zaten senin gibiler ne anlarki böyle şeylerden :(
En İyi Cevaplar