• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kızlar nasıl erkekleri sever?

srknksk
srknksk Takip Et
Xper 5 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Kızlar sizce efendi, dürüst, saf, güvenilir, birini mi sever, yoksa çapkın, fırlama tipleri mi?
Kızlar nasıl erkekleri sever?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ysngul
    ysngul Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl

Arkadaşlar kız değil kadın diye hitap edin deri öncelikle ve size kadınlar hakkında değil erkekler hakkında tek bir şey söyleyeyim;

- Çevreden edindikleri piçler yüzünden içine kapanıp sapıklık duyguları ortaya çıkan aslında o kadar çok kişi var ki, yapacakları hatalar yüzünden küçük düşme korkuları onları hep dürüst, iyi kalpli vs vs yapmıştır.

- Aslında dürüst, iyi kalpli gibi yapılara sığınacak bir çok kişi vardır,

- Erkek önce yıllanmadan blu çağındaki davranışları direk penisine vurur ve onu bir şekilde bir süreliğine durdurmak zorunda kaldığını hisseder ve mutlaka bir kızla yatmalı onu kullanmalı (hem penisini hem de kadını)

- Erkek uçkuruna sahip olamadığı için kadınlar da istemeden bile olsa bir an şeytanın gafletine kapılıp yakışıklı, piç bilmem ne gibi görmüyor direk onu yanında nasıl durduğuna bakar ve sonuç ertesi sabah yanında olmadığını görmekteki hüsrandır,

- Günümüzde değil geçmişte de böyle olan durumlar sadece şartlar nedeniyle daha çok görünür olmaya başlamıştır,

- Eğer dürüst birini isterse kadın, şunu bilmeli ya da kendi konusunda net fikirlere sahip olmalı; Seninle asla yatmayacağım niyetin ciddi ise sadece öpüşmek kafidir, diye önce içinden bunu kendine ispatlamalı, yani muhatap önce kendi olmalı,

- Seks yani mahremiyet konusu artık o kadar yaygın olmuştur ki, hemen her yaştaki kişi karşı cinslerle rahat rahat konuşarak azdırabiliyorlar,

- Burada önemli bir mim koymak gerek, şayet siz seks istiyorsanız piçlerle birlikte olursunuz,

- Yok eğer ben evde kalmayacağım (keza bu derdi neden hep dert ederler tartışılır yıllardan beridir) buna hiç gerek yok kadınlar kendine bakan her kadın mutlaka günün birinde b.atlı prensini bulur.

- Erkekleri tanımak istiyorsanız önce baş-başa kaldığınızda size nasıl eşlik ediyor, arkadaşlarınızla olunca nasıl, kendi arkadaşlarıyla olunca nasıl ve tabii ki ailenizle olunca nasıl davrandığı önemli eğer bunları iyi gözlemleyebilirseniz nasıl biriyle birlikte olduğunuzu net olarak görebilirsiniz ;)

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar keza zamanım olsa daha fazla dökerdim eteğimdeki taşları, keyifle okumanız dileğiyle.. ;))

1
    1 Yorumla
    • Cihanturan
      Cihanturan
      +1 yıl

Takıldığın şeye bak kız demek değil kadın asıl kadın da degil bayan denir sakıncası olmayan şeye kafa takmışsınız

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bu yaz boyunca kullandığım nasıl desem ibretlik testpitim başkaları önceden çakmış benim vaktimi aldı seninde almasın, :D

ilk olarak ayarı vericeksin onu umursuyo ayağına yatıcaksın, yok işte eski seviglin böylemi ben asla yapmazdım gibi falan laflar kendini yücelticen eski seviglisini düşürüceksin full ayar çakıcan hep nu düşünür gibi ama götünü kaldirmadan onu anladığını sansın öpmeye kalkarsa yanağından öp aa gerçekten bana kıyamıyo falan olur

2,

nasıl olucaksın; ilgileniceksin (Çok Değil)

Saçını sorunca Aşağlıyacaksın (Çok ağır değil sakın şaka maka deme ikinci iltifatin bomba gibi gelecek çünkü bnu yaparsan)

Muhabbeti Se*s e çevir ama vakti gelince yani ileriki zamanlarda (olmasa bile hoşuna gider)

sinirlarini zorlamayi dene fakat ileri gitme

bu çok önemli bazen dur diyemez ama nefret eder,

şimdi ibretlik olay geliyor :D

Hedef ol 1 kızla çıkarsan diğerleride seni ister kızın bunu farketmesini sağla seni elinde tutmaya çalışssın gider gibi yap ne istersen yaparsın hadi kolay gelsin :)

ama bu arada kendi tarzın biraz asi olmalısın keslan demiceksin ama çabuk sinirlenen adamı oyna derim herkeste işe yaradi :D bilmiyorum artık

0
    0 Yorumla
  • burcum81
    burcum81 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40 , eic 31%
    +1 yıl

dürüst güvenilir severler...ama eğer sevdikleri erkek dediğin gibi fırlama bi tipe istemeden aşık olmuşsa ona sadece katlanır..ama öyle bi erkekle evlenemeyeceğini bildiğinden..kısa sürede soğur...yani bi kızdan hoşlandın..amacın evlilikse olabildiğince düzgün ol...ama sadece eğlenmekse...rahat ol ve istediğin kadar serseri ol...

3
    1 Yorumla
    • srknksk
      srknksk
      +1 yıl

çok açıklayıcı oldu :))

Yorumla
  • vanilya
    vanilya Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Düşünceli
    Romantık
    Kibar
    Saygılı
    Guvenilir
    Sadakatli
    Eğlenceli
    Neseli
    Kıskanç
    İlgili
    Modaya uyucam dıye komiklesmeyen
    Düzgün giyinen
    Her şeyi para sanmayan
    Anlayışlı
    Dürüst
    Gözü dışarda olmayan
    Aklıma gelenler sımdılık bunlar

0
    6 Yorumla
    • seda_seda
      seda_seda
      +1 yıl

ama cok sey beklıyoruz bence bunları isteyerek..

Yorumla
    • vanilya
      vanilya
      +1 yıl

ıstemeyıncede odunun bırıne denk gelıyoruz sureklı uzuluyoruz

Yorumla
    • siniradam
      siniradam
      +1 yıl

böyle birini bul! yemin ediyorum internete bi daha girmicem.

Yorumla
    • vanilya
      vanilya
      +1 yıl

O zaman girme cunku ben sevgılımı tarıf ettım :)

Yorumla
    • SusqunŞair
      SusqunŞair
      +1 yıl

hepsi tastamam ama tip dersen o kadar güvenim yoq bu konuda

Yorumla
    • Mrzaza
      Mrzaza
      +1 yıl

Peki sende ne var

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

19

Cevap

• Cihanturan
    Cihanturan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Şahsen ben asla bu saaten sonra güvenmem ki onlarında kime güveneceğini seveceğinede inanmam ya soytarı gibi birinin peşinde koşar ya parası bol olana ya da her kıza asılan çapkınlık yapan erkeklere yaparlar anlamadığım şey şudur yani kendi yaptıkları hata yanlışları tüm erkeklere mal ederler hepsini bir kısyaslamayı çok iyi bilir ve ezberlemiş ler elbet her insan yaptıklarıyla sorumludur ve gerçekten seven biriyle olmak isteyen erkeğin her dedigi abuk subuk dediklerine kapılmayacak yok öpeyim yok yataga geçelim yok şöyle böyle yapalım diyen erkeklerin dediğini yapan kızdan hayır gelmez gercek seven erkek asla sevdiği kız hakinda asla kötü birsey ne aklından ne kalbinden geçirmez geçmezde iki kez sevdim aylarca itiraf edip seni seni seviyorum demekten bile çekinirken kız direk dedi ben zengin koca zengin eşle evleneceğim deyince ona beslediğim sevgi birden bitti yani o zengin eşinin parası biterse ya patarsa vs birsey olursa 100de100 eminim ki o adama acımadan boşar başkasına gider tek diyeceğim Allah tüm dürüst insanları korusun ve hayatlarını guzelestirsin ve gercek sevenleri bir birine kavuştursun

4
    0 Yorumla
  • Fruko111
    Fruko111 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Birinci her kız güç ister bu hem fiziksel duruş hemde maddi olarak olabilir mesela saygın bir insan her zaman bir kız için en birinci insandır bunlar dışında maço olucak ve içinde %5 odunluk olucak erkeksi olucak emin olun bu olunca tipin önüne geçiyo çoğu kız kıskanılmak istemem der karışmasın der ama maço ve kıskanan biriyseniz onun kadınsal ihtiyacını karşılamış olursunuz bu içgüdü gibi birşeydir bunları yapın biraz da güvenilir olduğunuzu hissettirin öyle aşırı kibar falan sevilmez canım cicim diyen erkek değil sert durup üşüdüğünde montunu sırtına koyan erkek ağır basar bunları yapın yeter

0
    0 Yorumla
  • Ryan37
    Ryan37 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Çok genel ve yüzeysel bir soru. Kimisi çok yüzeysel olduğundan dolayı fizyolojik özelliklere bakar. Kimisi aşırı duygusal ve romantiktir. Bunlar da ruha önem veren tiplerdir. Kimisi çok feministtir feminen erkelerden hoşlanır. Yani kendisine eşit bir sevgili ve eş ararlar. Kimisi çok şımarıktır. Bunlar kendileri gibi olan erkeklerden hoşlanır. Kimisi nenfomaniactır. Bunlar tokmakçı arar ve bu tokmakçı haftada bir değişir. Kimisi paraya açtır ve görmemiştir; zengin koca peşindedir. Kimisi entelektüeldir ve kariyer harsı gözünü bürümüştür. Bunlar genelde mantık evliliği yaparlar. Bir sınıf daha vardır ki bunlar aşırı kıskanç olduklarından güvenilir erkek ister. Bazısı yıldırım aşkına inanır. Bunlar için ilk elektriklenme çok önemlidir. Pozitif yüklü cereyanı fazla olan erkeklerden hoşlanır. Velakin s.. len hep fakir erkek olur. Amma velakin onunda akıllısı zengin bir kadını kendine aşık edebilir.
    Saygılarımla

0
    0 Yorumla
  • siniradam
    siniradam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

(erkeklerden biri çıkıp kesin "benim gibisini severler" diyecek. bakalım şanslı kiişi kim olacak:D)
    kız erkeğe niyeyse yağmurlu ve fırtınalı havalarda sığınılacak bir çatı gözüyle baktığı için, güvenilir bir erkek daima 1 adım öndedir diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

hangimiz düzgün insana bakarızkı hep bizi peşinde süründüren fazla ilgilenmeyen mutlaka bir eksiği olan insanlara bakarız çapkın insanla işim olmaz ama çok efendi insanlarıda ben sevmiyorum benimleyken fırlama olsun eğlenceli olsun ama oturup bir aile büyüğünün yanında nasıl konuşulacağınıda bilsin dürüst olsun onun dolambaçlı işleriyle uğraşamam

1
    1 Yorumla
    • mgkreis
      mgkreis
      +1 yıl

bence özgüvenini arttır

Yorumla
  • Gökhan
    Gökhan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Efendi görünümlü piçler, her zaman kazanır..

Bu şekilde olunmaz ayrıca, doğulur..

Efendisin, düzgünsün diye yüzlerinde alaycı bir tavırla lütfederek ellerini uzatırlar, bir müddet sonra da kollarını alamazlar. Kollarını geri aldıktan sonra, geri gelen tek şey etsiz bir kemiktir..

Ondan sonra, sezen aksu şarkıları tadında, geeel geeel minvalli şarkılar yazarlar ve işlerin böyle olması sadece kendilerinden kaynaklanır.. Böyle istiyor bilinçaltları..

0
    0 Yorumla
  • saint
    saint Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

sadık,güvenilir,hafif arıza, anlayışlı,uzun boylu,geniş omuzlu,hafif göbekli
    ha bir de
    istediği an sevimli olabilen karizmatik, ciddi bir surat.
    link
    link

0
    0 Yorumla
  • merve07
    merve07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Kızlar komik erkeklerden hoşlanmaz bu bi yalan. genellikle hoşlandığı erkeğe güler ama tabi genellikle diyorum ama bence
    neşeli
    ilgili
    yakışıklı
    güvenilir
    dürüst
    tarzı olan
    sadece kendisiyle ilgilenen( dğer kızlara bakmayan..)
    ve daha çok var ama öncelik olarak bunların olması gerekir :)

2
    4 Yorumla
    • atakan397
      atakan397
      +1 yıl

iyiyki tip olarak diye sormuş adam :D

Yorumla
    • siniradam
      siniradam
      +1 yıl

imkansızdan hoşlanan kız olarak tarihe giçtin :d

Yorumla
    • merve07
      merve07
      +1 yıl

sağ ol :D

Yorumla
    • ereeree
      ereeree
      +1 yıl

Kusura bakmaama senin istediğin boyle biri hiç dünyaya gelmemiştir gelmezde 😂😂

Yorumla
  • Erdem
    Erdem Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 57%
    +1 yıl

Kızlar heeeeep hep hep "efendi, dürüst, saf, güvenilir" kelimelerini tekrarlar durur. Asla öyle birine de bakmazlar. Emin ol. Tam zıttı ol, kız bulamazsan gel yüzüme tükür. Hadi selametle...

3
    4 Yorumla
    • birgul123
      birgul123
      +1 yıl

O sizin gorusunuz, saygi duyarim...

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      +1 yıl

Evet benim görüşüm. Ama gerçek. Nerede "serseri,yalancı,pis,güvenilmez" erkek var peşinden koşarsınız. Ben 15 yılımı verdim bu işe. Gözlem yaptım her ortamda. Asla ve katta dürüst,güvenilir,saf insanlar kız bulamaz. Etrafındakilere bak. ÖYle erkekler her zaman yalnızdır. Bana inanma, kendi gözlerinle gör. Sınıfta dersanede okulda. Dürüst kim, saf kim, güvenilir kim... Ara, bak, asla yanında sevgilisi yoktur. Eğer gerçekten yalan söylemiyorsa, dürüstse...

Yorumla
    • Pabloescobar01
      Pabloescobar01
      +1 yıl

Erdem doğru söylüyor aynen bende gözlemledim

Yorumla
    • DünyaVatandaşı7
      DünyaVatandaşı7
      +1 yıl

Erdemin ellerine sağlık, haklısın valla kendimden biliyorum çünkü

Yorumla
  • SusqunŞair
    SusqunŞair Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.

Ben bilmem kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır ama dürüstlük bir numaralı huyum yalandan nefret ederim sevdiğim bir kızı asla üzmem oldu ki üzdüysem özür dilemesini de bilirim romantik biriyimdir galiba kızlar benim gibi erkeklerden hoşlanır :)

0
    0 Yorumla
  • esraaa
    esraaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl

herseydenn once durust guvenılır aldatmıcak bı erkek. sevıcek hosgorulu olucak bıraz kıskanc olucak . sevdıgını hıssettırıcek ufak suprızler yapıcakk kızın dusuncelerına deger verıcekk gıbıı..

1
    1 Yorumla
    • berke6107
      berke6107
      +1 yıl

yazdıklarına bakılırsa 2. el bir kızsın yani daha önce sevgilin olmuş :) üzgünüm sıfır arıyorum

Yorumla
  • MeLody
    MeLody Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.

güven versin, sevgi versin ilgili ve dürüst olsun..
    tip olarakta uzun boylu, sarışın, renkli gözlü ve baby face olursa tadından yenmez :D

2
    4 Yorumla
    • dreston
      dreston
      +1 yıl

ya tip uymazsa ama güven verse sevgi verse dürüst olsa

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

tipte az buçuk gerekio be hacı, ruhlar aleminde yaşamıyoruz sonuçta :D

ama dediklerin varsa ve tip yoksa düşünülmeye değer

tip bulunuo da değer, güven ve dürüstlük bulunmuo

Yorumla
    • berke6107
      berke6107
      +1 yıl

sarışınm yakışıklı uzun boy gözüm renkli değil kusura bakma :D tarz giyinen birisiyim :D ama olmaz bu yakışıklı kapıldı :D

Yorumla
    • ereeree
      ereeree
      +1 yıl

yukardan sana özel bir paket gelsin olmazmi🎁🎁🎁🎁

Yorumla
  • yokoylebisey
    yokoylebisey Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Kızdan kıza degısır.. ben benımle her konuda eşit olacak. Saygılı adamı severım

0
    3 Yorumla
    • pansehir34
      pansehir34
      +1 yıl

Ben bir kızla çıkıyorum..1 ay oldu kızdan şüpe ediyorum

Yorumla
    • pansehir34
      pansehir34
      +1 yıl

Ve başka erkeklerle konuşuyor ama söylemiyor

Yorumla
    • pansehir34
      pansehir34
      +1 yıl

Bu konuyu her açtım znm kız başka bir konuya yürüyor ne yapmalıyım bu durumda?

Yorumla
  • siniradam
    siniradam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

kızların cevaplarına baktım da genelde benden bahsediyolar :D

0
    0 Yorumla
  • ILoveYou55
    ILoveYou55 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.

bu devirde artık tip önemli değil fakat kişilik olacak bi erkekd e

0
    0 Yorumla
  • birgul123
    birgul123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Dürüst, güvenilir, doğru, yalanı olmayan, temiz kalbli ve güzel yüreği olan bir erkeği sever..

1
    6 Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      +1 yıl

Yalan. İnanma buna.

Yorumla
    • birgul123
      birgul123
      +1 yıl

Nasil yani yalan? Ben bir erkegin dogruluguna ve durustlugune bakarim oncelikle;; Yakisikli olmus akil olmamis neye yarar

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      +1 yıl

Taaabi taabi. :) Valla sayamadım yüzlerce kızdan aynısını duydum. Ama sadece duydum bak. Gördüm diyemiyorum malesef. Sadece sözde bunlara önem verilir. Gerçekte bu özelliklerde biri ile serseri arasında tercih yapan kız serseriyi tercih eder. Eğer tercih şansı yoksa, o zaman çıkmaz. Ben seni arkadaş olarak görüyorum, abi olarak görüyorum, kardeş olarak görüyorum gibi laflara sığınır.

1-5-10 değil. Gözlemlediğim tüm kızlar böyle. Onun için kendini kandırma derim. Bunları sevmez sizin ırkınız.

Yorumla
    • birgul123
      birgul123
      +1 yıl

Sen basimiza Allah'mi oldunda herseyi cok daha iyi biliyor gibi davraniyorsun, her erkegin bir olmadigi gibi her kadinda bir degildir, herkesin kendi fikri kendi dusuncemesi vardir, size sadece herkesin fikirlerine ve dusuncemelerine saygi duymak yakisir, benim size duydugum gibi.. Ve size daha fazla yorum yapmak istemiyorum..

Yorumla
    • mgkreis
      mgkreis
      +1 yıl

Youmdaki Başlangıç cümlesini yazarken çok rahatmıydın merak ettim.Güzel şeylerde yazmışın halbuki

Yorumla
    • RizePazarlıLaz53
      RizePazarlıLaz53
      +1 yıl

Bak kızım baslatma şimdi sevgili işine Sen Bizi , Evreni kısacası herşeyi yaradan ALLAH ismini nasıl ağzına akılıpda öyle cümle kurabiliyorusun bu dünyada herşeyden önce ALLAH korkusu gelir ALLAH seni ıslah etsin ben o cümleni okurken korktum ürperdim nasıl bu kız bunu yazmış diye tövbe et

Yorumla
  • dontFly
    dontFly Takip Et
    +1 yıl

Kızlar saf dürüst doğru söyen erkekleri sever ama birazda piskopat tipli olsa daha iyi olur :D çapkın olmasını ben istemem ama bnm öyle bir sevgilim olmuştu malesef...

0
    0 Yorumla
  • _Victory
    _Victory Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Kadınlar değişik yaratıklardır. Kadın ne istediğini kendi bile bilmemektedir. Yalnız bu devirde kadınlar ancak yaşı geçince dürüst ahlaklı sakin erkeklerden hoşlanır oda evlenmek için yoksa arkadaşım severler.( Her kadın için demiyorum.)

0
    0 Yorumla
  • merelika
    merelika Takip Et
    +1 yıl

En önemlisi kendini bilen birisi olmalı... Erkek dediğin ağır esmer kara kaş kara göz hafif uzun boylu olmalı. Kadınının yanında güçlü olmalı ki kadını daha güçlü olsun daha güvensin kendine.. En önemlisi de hayatını her şeyini anlatmanı kadınına.
    .

0
    0 Yorumla
  • gizligirll
    gizligirll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

çoğumz maço ve sert ,dediklerini yaptıran,birazda yakışıklı erkeklerden hoşlanırızz malesef.. tabi ilgi alakada çok önemli..

0
    0 Yorumla
  • aliveli
    aliveli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

yeni nesil finansçı arıyor yani paralı bir erkek herşeyi çözer

0
    0 Yorumla
  • daisyy
    daisyy Takip Et
    +1 yıl

Uzun boylu kivircik sacli esmer vs vs :D ama kissilik cok daha onemli.

1
    1 Yorumla
    • İsimsizzvr1907
      İsimsizzvr1907
      +1 yıl

Benden bahsettin 😃

Yorumla
  • VERAPY
    VERAPY Takip Et
    +1 yıl

CAPKIN FIRLAMA TİPLERİ SEVERLER EFENDİ DÜRÜST SAF GÜVENİLİRLERLE EVLENMEK İSTERLER BİRDE PARASI COK OLMASI LAZIM

0
    0 Yorumla
  • LucasGazetta
    LucasGazetta Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

kardeşim her kız farklı cevaplarda da gördün sen stratejini kendi hedefine göre ayarla bu cevaplarla hiç bişi olmaz

0
    0 Yorumla
  • İntereyes
    İntereyes Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    +1 yıl

Zengin ve yakışıklı erkek severler tabiki bence gerisi teferruat.

0
    0 Yorumla
  • Wrangler
    Wrangler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Yarı Tanrı gibi ol yeter ya, sorun değil..

1
    0 Yorumla
  • gurbet-kuşu
    gurbet-kuşu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Cuzdani şişkin olan erkeklere bayilir

0
    0 Yorumla
  • vonmoris
    vonmoris Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

parası bol olan erkekleri severler

1
    0 Yorumla
  • pirate
    pirate Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Paralı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar nasıl erkekleri sever?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar nasıl erkekleri sever? 3 cevap verildi
Kızlar nasıl erkekleri sever? 5 cevap verildi
Kızlar nasıl erkekleri sever? 7 cevap verildi
Erkekler nasıl kızları sever? 25 cevap verildi
Erkekler nasıl kızları sever? 24 cevap verildi
Erkekler nasıl kızları sever? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨