İğrenç bir insansın. Kimseyi maddiata göre yargılamamalısın. Kibarcs oturup kahve içebilirdin yemezdi kız seni. Hem belki de başka bişey konuşacaktır illa aşık mı olması lazım sana? Belki yakın arkadaşı falan senden hoşlanıyordur ya da bir konuda yardım isteyecektir böyle kabalık yapmama gerek yoktu. Yaptığın çok kötü
Lan yuru git işine. Akşam akşam ashabini bozma insanın. Bir gün muhtaç olursun inşALLAH fakir insana, özellikle de o kıza. Amina godumun soysuzu. Sizin yüzünüzden dünyada şerefsizlikler artıyor. bir de sen ciktin
Dusersin elbet kardeş.. yeri gelir önünde diz bile cokersin.. gururlanma... Yerden yere vurarlar seni o zaman anlarsın. Şimdi hadi ordan olup git. Gözüme görünme
Ben yokluk içinde büyüdüm. Okul sırasında açlıktan bayıldığımi hatırlıyorum. Elimdekilerin değerini daha iyi anlıyorum. Mal mülk boş şeyler. gozum yok onlarda benim. Ben alnimin teriyle, serefimle, namusumla, onurumla çalışıyorum. Kardeşimi okutup evimi gecindirecem diye uğraşıyorum. Çok şükür ki halime senin kadar dusmedim.
Vay be çok duygulandım ben de tokluktan bayildigimi hatirlarim babamdan doğum günümde BMW istedim Mercedes aldı ona çok uzulmusutum benim dertlerim daha büyük
Sen daha hayatı yasamamissin kardes. Unutma bunu: senin bindigin o Mercedes bmwyi biz fakirler yapıyoruz. Ve siz de gidip amina goyuyosunuz. Ve her geçen gün daha yenisini yapıyoruz
kusura bakma ama bu yaptığın ayıp hele yüzüne vurman nazik bir dille hayır deseydin daha iyiydi. üzgünüm ama senin bu tavrın ruhun aklın fakir düşünceyle kaplı gibi göründü bana... ne biliyorsun belkicimrive zengin olduğu için orda yaşıyor.. belki bir durum var...
Evet çok terbiyesizleştin. Onun maddi durumunu yüzüne vurmak nedir? Kızın kendi elinde sanki. Ne kadar üzücü. Dikkat et de o kızın bugünü senin yarının olmasın.
Aşk illa zengin olanla mı yaşanıyor fakirse ne olmuş onun da duyguları var onunda sevmeye sığınaacak bir limana ihtiyacı var daha nazikçe reddedebilirdin iyi etmemişsin herşey para mı senin için?
Ulan sen paranla mı ovunuyorsun halen daha. Şahine parası olan değil hastası olan biner. Akıllı ol. aklini başına topla. hadi ordan olup git.. daha fazla boş konuşma. İndiririm egonu yere. Kimse kaldıramaz bida
Ulan bana ne senin yattığın kızlardan. Adamliktan sayılmaz bu. Sen gittikçe uzaklaşıyorsun adamliktan. bir hadi ordan olup gidemedin be. Hoşuna gidiyor galiba
Annem babam yok ben bu seviyelere kendim geldim şu an fabrika müdür yardimcisiyim aylık yaklaşık 22.500 TL gelirim var ve bir daha asla fakir yerlerine gitmem imkansız
Hayır sonuçta sen kendin gelmişin buralara o kız da gelebilir ben senin gibi bir çok insan tanıyorum yarısı yerlerde milletin poponu kokluyor Ki bide şöyle düşün senden üstün insanlar sana böyle davransa nasıl hissedersin
Ben küçükken hep ezildim! Hep fakir denildi! Yiyecek yemeğim yok diye sevdiğim kız suratıma para atıp gitti! Bak ben neler yaşadım sen biliyor musun azim ettim çalıştım artık param var intikam zamanı yıllardır bu anı bekledim pis fakirler
Annesiz babasız yaşamadım ama ezilme hissini yaşadım. Bu duygu insanlardan nefret ettirebilir evet ama onları ezme hakkını vermez. Yine böyle davranman da seni haklı göstermez, sorunlu olduğunu gösterir.
Ln ben onu öylesine attım çalışmıyor um + saçlar uzadı daha da bilerek onu attım sana giren var çıkan yok galiba içinde kalmış hadi uza da çıksın homo seni
Benim kendi şirketim var kardeşim, Benim babam fabrikada patron banamı ögreticeksin o işleri :) bence sen bir adam ol gel karşıma öyle konuşalım seninle.
olm benim kendi şirketim var babam patron sen kendin bir köpegin yardımcısı olmussun buraya gelip bir bok oldugunu zannediyosun bir adam ol öyle gel karşıma tamam mı aslan parçası ;)
Ya kardesim babamin sirketi farkli benim sirketim farkli bunu anlamicak kadar gerizekalisin sen birde aldigin maasin 3 katini veriyim sanada kendine biraz adamlik al ;)
Ben bir insaat cizimleri aliyim sadece 50 binliaradan fiyat veriyorum kendi sirketimde babam gili katma sadece boyle 3-4 insaat var elimde onlarin fiyatlarida 50 binlira degil zaten
bina çizimlerini yapıp animasyonlarını yapıyorum kardeşim. Bunların web sitesi var, ürün katalogu var tanıtım flimi var varda var o işlerle ugrasıyorum. Bina çizimlerinde illaki yaptırmak zorundalar daha inşaat bitmeden daireler satılıyor bu sayede nasıl alan olmasınki?
babamın patron olma sebebi zamanında o firmayı beraber kurdukları için ve beraber büyüttükleri için orada patron şimdi fabrika kadar büyüdü adamlar deli para kazanıyorlar. Bende zaten babamın yanında çalışmıcagım için kendi şirketimi kurdum ikiz kardeşimle zaten benim Architect Designer dememin sebebi ordan geliyor bilader
Eyvallah ama insanları bu şekilde küçümsene cok yanlış kardeşim yokluguda gördük zenginligide gördük ama hiç bir zaman kimseyi küçük görmedik. Fakir diye bir insanla dalga gecip engellemen cok cok yanlıs karektersizlik yapmıssın. İlerde o fabrikadan atıldıgın zaman sende fakir olabilirsin bu benim içinde geçerli nerden bilicem yarın batmıyacagımı? Dünya hayatı yüzünden yazık etme kendine kimseyide küçük görme.
Bende cok ezildim şimdi intikam zamanımı? Belli oluyor hareketlerinden ne kadar ezik yaşadıgın ama bunları dışa vurarak yaşaman insanların gözünde her zaman eksi puan herzaman kaybedersin ben sana diyim böyle devam edersen cok yalnız kalırsın gerçek dostluklar kuramaz sadece paran için sevilirsin.
Hatırlarım da küçükken ne zorla bir yemek almıştım kendime arkadaşın yanında yere döküldü yerden aldım tekrar tabağa koydum çok açtım ve benle orda dalga geçtiler suratıma al şu parayı karnını doyur deyip parayı attılar hala unutamam
öyle yapanlara iyi niyetlimi davran mı diyorum aralarından eliceksin insanları herkeze aynı şekilde davranırsan olmaz diyorum anlatamıyormuyum sana kardeşim.
En İyi Cevaplar