Terk edilen biri neden wattsapta neden engeller?

1,5 aylık bir ilişkim var ve aynı yerde çalışıyoruz tanıştık ilk 20 gün her gece sabahlara kadar konuştuk telefonda çok iyi gidiyodu sonra birden konuşmalar azaldı hiç aramama hatta mesaj atmamaya başladı bende üzerine gitmedim sonra bana biraz zaman istediğini söyledi bende artık görüşmeyelim dedim sonra 6 gün sonra geri geldi yanlış anlamışım zamana yaymak istemiş ilişkiyi mesajı yanlış anlamışım yani tamam dedim tekrar başladık yine aramıyo az az arıyo nadir mesaj atıyo ben hep sabırlı davrandım bazen hiç konuşmadığımız günler oluyodu bigün bana dediki bu kadar iyi olma bana kötü davran belki aklım başıma gelir bende dedim ki herşey güzellikle olsun istiyorum gülüştük vedalaştık güZelce. Akşam yine aramıyo sabah oldu yine mesaj yok. Bende artık dayanamadım yazdım bu oyununu bitirelim artık yeterince eğlendiysen dedim tutmayacağın sözlern senin olsun bu ilişki için temkinli olmana gerek kalmadı artık dedim yolladım 3 gün oldu ses çıkmadı adamdan bende girmiyodum wattsapa 3 günüm sonunda bir karşılıklı online olduk bekledim yazmadı bende yazmadım ben çıktım sonra bir baktım adam engellemiş beni :) ben şok tabi. Hemen karşı atak olarak sildim numarasını. O da bunu farketti tabiki. 2 gün oldu bu olalı. ben bide bu adamı seviyorum yani. İşin kötüsü şehir değiştirme gibi bir şansım var ve bu kal dese kalacak kadar seviyorum. Ben asla gidip konuşmam ama sizce o yine gelir mi
Terk edilen biri neden wattsapta neden engeller?