EVLENMEK ISTIYORUM AMA GECMISIM?

Merhaba öncelikle. Bir konu hakkında hepinizin görüşlerini almak istiyorum. 20 yaşındayım 3 buçuk yıllık bir ilişkim olmuştu daha çocuktum çoğu şeyin farkında bile değildim ergenlikti diyebilirim. Iyi kotu günlerimiz oldu sevgilim çok kıskancti çok kavga ediyorduk. Tabiki benimde çok hatam oluyordu en son bu yüzden ayrıldık ona bir hata yapmıştım. Her neyse gelelim mevzuya sevgilimle yasanmisliklarimiz oldu yakinlasmalarimiz falan.. Tam anlamıyla birşey yaşamadık ama ilerisine gittik bu kaç defa. Pişman miyim çok pişmanım. Şimdi olsa sadece tek bir adam sever evlenene kadar elimi dahi tutturmazdim. Çocuktum işte. Allahim beni affetsin. Şimdi ise hayatımda biri var çok iyi bir insan çok efendi yüreği bir o kadarda güzel. Konuşuyoruz ailem biliyor ailem bile seviyor onu. Evlenmeyi düşünüyoruz ama bir sorun var. Geçmişim.3 buçuk yıllık sevgilimdeb ayrılalı 4 buçuk ay oldu. Tam evlenme yolunda giderken evleneceğim adam geçmişim hakkımda birşeyler duyar diye korkuyorum çok üzülüyorum eski sevgilim biraz onu yapacak kapasitede bir insan. Kimseye de anlatamıyorum bu durumu. Şimdi konuştuğum çocukla bu yaz yüzük takmayı düşünüyoruz beni cok akıllı cok temiz biliyor ve beni gerçekten seviyor bunu duyarsa benden vazgeçer napmaliyim sizce?
EVLENMEK ISTIYORUM AMA GECMISIM?