Sevgilim tıp hedefliyor ama ben 2 yıllık bir yeri kazandım. Bu ilişkimizde sorun olur mu?

merhaba arkadaşlar.Ben liseyi bitirdim 2 yılık ama geleceği garanti olan 1.5-2binlira maaş alabilecğeim bir bölümü kazandım.Sevgilim ise henüz lise2de ama çok çalışkan.Anadolu Öğretmen lisesinde okuyor.Benim hedefim büyük tıpı kazancam Ankaraya gidecem diyor.Benim sorm ise şu bu kız tıpı kazanırsa benden soğarmı.Yani doktor olacak 6bin-7bin lira maaş alacak bir kızın peşinden tabiri caizse ne mühendisler ne avukatlar koşar.Beni unuturmuki ben ona diyorum sen o zaman beni unutrsun senin peşinde çok erkekler olur diye o da hyr ben sadece seni seviyorum diyor.tamam böyle diyor ama daha lise2 de 3 yıl var kazanmasına beni de çok seviyor ama 6 sene de tıp fakultesi okuyacak.Ve biz aynı şehirde olmamıza rağmen buluşamıyoruz bile ailesinin korkusundan.Bi öğrenirlerse okuldan bile alırlar yani.Ben korkuyorum.Ve de o tıpı kazandığında ailesi de sorun çıkartırsa onu bana vermezlerse.Benim kızım doktor diye :D.Yani olabilir bunlar.Ben onun tıpı kazanmasını engelleyebilirim.Onla günlük 5 saat konuşuyoruz önümüzdeki senelerde de ayınısı yaparsam kesinlikle tıpı kazanamaz.O da çok seviyor benle konuşmayı ve şimidye kadar hiç benim dersim var kapatıyorum dediğini görmedim.Yani facede konuşuyoruz ders çalışıyorum diyor annesine de :D.Ona mani oluyummuki.En azından normal bir meslek seçsin yani.Yoksa doktorluğu kazanırsa zengin herifler peşine düşebilir ilerde ben bu riski göze alamam.
Sevgilim tıp hedefliyor ama ben 2 yıllık bir yeri kazandım. Bu ilişkimizde sorun olur mu?