Reddeden kızı takmayan, cool ve havalı bedevinin maceraları.

Arkadaşlar. Reddedildim. Çok intıresting değil mi?

Neyse, reddedilmemden sonraki gün kıza selam verdim falan, gülümseyerek aldıydı selamımı ama beni o gün hiç takmıyordu. Takmamak için kendini kasıyordu.

Ondan sonraki günler okulun bahçesinde çokça bana uzun uzun bakarken yakaladım kızı. Hatta bir kere yanımdan geçerken bariz yüzüme bakarak geçmişti. Ama ben onu artık hiç takmıyor, selam vermeyi bırakın, bakmıyordum bile.

Dün çok acayip, saçma bir hareket yaptı. Biz arkadaşla okulun girişinde durup muhabbet ederken, kız da arkadaşıyla okuldan içeri girdi. Beni görünce birden paniklediler. Yan yana yürüyorlardı, doğal olarak biri sağ, diğeri sol taraftaydı. Gülüşerek iki defa yer değiştirdiler. Bilinçli yapmışlardı bunu. Hareketleri "ben şuraya geçeyim sen buraya geç, ahahaha" der gibiydi. Bunu tam benim yanımda yapmışlardı.

Böyle takmamaya devam etmemi söylüyor herkes. Takmazsam kızın egosu "yav bu beni niye takmıyor :'( " diyecek ve yavaş yavaş bana ilgi duymaya başlayacakmış.

Siz ne dersiniz? Böyle takmamaya devam edersem kızı tavlayabilir miyim? Ne yapmalıyım dostlar?
Reddeden kızı takmayan, cool ve havalı bedevinin maceraları.