Durduk yere engel yedim?

Üniye yeni başladım. Bir çocuğu beğendim ve instagramdan bulup istek attım. Sonra o da geri dönüş yaptı. Ve aradan biraz zaman geçince dm den mesaj attı. "Merhaba" yazdı. Öyle böyle derken tanışma faslı geçti. Her gün az da olsa konuştuk. Bir kaç gün sonra dersler uyuşuyordu. Derse gelirsem görüşürüz dedi. Tabi olur dedim. O gün derse gelmedi ben de akşam yazdım gelmedin herhalde diye. O da gece geç yatmış ondan dolayı gelemedim dedi özür diledi. Yarın görüşelim mi diye teklif etti. E o günde benim dersim yoktu okulda yokum dedim. O zaman sen belirle günü dedi. Ben de cuma uygun mu dedim. Uygundu, anlaştık. Cuma günü geldi çattı. Tabi heyecan dorukta. Dersteyim bitsin hemen mesaj atıcam. Ders bitti günaydın yazayım dedim. Bir baktım wp pp si gitmiş mesajım tek tik kaldı. İnstagrama girdim hesabını bulamıyorum. Yani anladım ki iki yerden de engellenmişim. Tabi doğal olarak şok oldum. Normal mesaj attım neden engelledin diye, ses çıkmadı bir iki saat. Aradım açmadı. Okulda gördüm sonra baya mutsuz görünüyordu ve ceketini koyduğu yerden alıp dışarı çıktı. Peşinden Koştum ama yetişemedim. Ben de o üzüntüyle direkt eve gittim zaten. Bir iki saat sonra mesaj geldi okulda mısın diye. Ben de çıktım yazdım sonra ne mesaj geldi bir daha ne bir ses. Bir insan neden böyle bir şey yapar allah aşkına bir şey söyleyin..
Durduk yere engel yedim?