bir de son olarak sorayım, kirli sakal dışında iyi görünen bir sakal modeli var mı?
erkek olduğumdan kadınlar nasıl sakal beğenir hiç anlayamıyorum. kısa zaman öncesine kadar kadınların sakalsız erkek beğendiğini düşünürdüm hep, kirli sakal beğendiklerini yeni öğrendim. mesela kirli sakal olmasa ne şekildeki sakal 2. sırada olur? düz top sakal mı? full sakal mı veya başka birşey mi?
Bir de belki dikkat etmissinizdir. Bazı erkekler gırtlak altında kalan sakal lara ağda yaptırıyor. Diğer tarafları da kirli sakal olarak bırakıyor. Sizce bu daha mı iyi yoksa her tarafın aynı uzunlukta olmadı mı daha iyi?
Kızlar Ne Diyor
Çene kısmı kötü görünüyor
erkeksi değil mi?
Hayır hoş görünmüyor
ne tarz sakallar hoş görünüyor?
Bunun çenesinde de sakal olanı hem erkeksi hem güzel görünür veya kirli sakal güzel görünür
Ayrıca mümkünse sakal bırakıp bıyıklarınızı kesmeyin fotoğraftaki gibi ikisi birlikte güzel 😄
sacmodellerimiz.com/.../...i-sakal-modelleri-4.jpg
şöyle olan sakal mı güzel?
Bunun bir tık daha uzunu ama çok fazla değil az
resim atabilir misiniz?
blogum.geliyoo.com/.../...eard_style_4-574x600.jpg
bu uzunlukta mı yoksa daha da mı uzun olmalı?
Bir dakika bakayım söylediğime uygun bir fotoğraf
www.google.com.tr/search bu çok güzel mesela
benim son attığım nasıl?
Son attığınız da güzel
sanırım düşündüğümden daha uzun olması gerekiyor. bir de şu kirli sakal üzerine top sakal yapanlar var. mesela 2 örnek resim göndereyim:
www.sakal.gen.tr/images/ruyada-sakal-gormek.jpg
st1.uzmantv.com/videos/896/NdM0EJiH728/1_100.jpg
bu kirli sakal üstüne top sakal nasıl görünüyor sizce?
Ben pek beğenmiyorum bunu yaslı gösteriyor
bir de son olarak sorayım, kirli sakal dışında iyi görünen bir sakal modeli var mı?
erkek olduğumdan kadınlar nasıl sakal beğenir hiç anlayamıyorum. kısa zaman öncesine kadar kadınların sakalsız erkek beğendiğini düşünürdüm hep, kirli sakal beğendiklerini yeni öğrendim. mesela kirli sakal olmasa ne şekildeki sakal 2. sırada olur? düz top sakal mı? full sakal mı veya başka birşey mi?
Ben kirli sakal ya da full sakal beğeniyorum top sakal hiç begenmem hatta bana kalırsa çok kötü görünüyor
Sakalsız olan erkekler nasıl görünüyor sizce?
O değişiyor yakişan da var yakışmayan da
O zaman sizce bir erkeğe en çok yakışan sakal kirli sakal mi oluyor, full sakal mı?
Bence kirli saka
Sakal
Tamam Teşekkürler. Zaten yapması en kolay sakal traş makinesi ile.
Bir de belki dikkat etmissinizdir. Bazı erkekler gırtlak altında kalan sakal lara ağda yaptırıyor. Diğer tarafları da kirli sakal olarak bırakıyor. Sizce bu daha mı iyi yoksa her tarafın aynı uzunlukta olmadı mı daha iyi?
Olması mı*
Bence ağda gereksiz her taraf aynı uzunlukta olmalı