Kadınlara gösterilen aşırı ilgi, nerdesin npiosun niye gec yazdin vsvs gibi darlamak bunaltmak?

Lutfen yardim edin ilişkimi kurtarmak istiyorum kiz arkadaşım balik burcu bende akrebim. İnstagramdan tanıştık ikimizde ayni unideyiz. İlişkimiz cok hızlı başladı ilk buluşmadan bir hafta sonra sevgili olduk diyebilirim. Asla yara bandi vsvs gibi bir durum soz konusu değil kesinlikle. Bazi şeyleri aciklarkenki halleri cok tatlıydı inanir mısınız beni ona aşık eden sey buydu sırf bu hallerinden dolayı ona kız çocuuu diyorum. Neyse iliskimiz ocakta başladı sevgililer gününde yüzük aldım güzel bir sürprizle yüzük taktık. Cok hızlı gelişti herşey. Oda sevgililer gününde bana içinde not dolu bir kalp şeklinde bir kutu hediye etti. Notların bir kaçını paylaşmak istiyorum hizli gelişmesine olumsuz bakanlar için şunlar yazıyordu; iyiki hersey bu kadar hızlı gelişmiş. Seni ne kadar kızdırırsam kızdırayim beni hep çok sev çünkü ben kiz çocuğuyum. Bunlar yazıyordu. Ben yapı itibariyle sevdikçe merak eden kiskanan konusmak istedikçe konusmak isteyen biriyim kisaca hayatımın merkezine koyan biriyim onla yatar onla kalkarım kısaca (gene bir dipnot düşeyim ilk başlarda sabah yazdığı mesaja akşam, akşam yazdığı mesaja ertesi akşam yazıyordum.) ama cok mutluyduk bir dipnot daha kiz arkadaşımın lise ve uniden arkadaşı kardeş gibiler baldız diyorum hatta cafede otururken durduk yere (ulan senin su an mutlu olduğun kadar ben hayatımda mutlu olmadım demişti). Neyse gel zaman git zaman saatler günler haftalar aylar geçtikçe seviyorum aşık oluyorum bağlanıyorum kendimi durduramıyorum. Dersimden okulumdan oluyorum görmeden tek bir gun bile geçiremiyorum. Hani az önce söylemiştim ya sevince özlüyorum konusmak istiyorum kıskanıyorum sürekli soru sorup duruyorum diye kisaca bunaltiyorum işte soru üstüne yetmiyo doyamiyorum gorusmek icin zorluyorum falan bunaltiyorum darliyorum sıkılıyo bunaliyo. Sitem ediyorum hep ben buluşmak istiyorum birazda sen iste sen ara sen çağır bir kerede ara özledim buluşalım vakit ayir bana demeni istiyorum ama özlemeye firsat birakmiyosun ki diyor hakli olarak.
Güncellemeler
+1 yıl
YETIREMEDIM BUDA DEVAMI OLSUN;
cok dürüst bir insanim eski sevgilim wpde engeli kaldırmış rehberimde kayitli degildi kesinlikle birini engellerken denk geldi görünce deliye döndüm ağzıma geleni saydirdim ve mesajlari sildim ayni gün akşamına gittim ve söyledim. Kizdi açıklama bekledi eskiden gönderdiğim "bugun mesajlarimi sildim bravo gibi bisi yazmistim" ss'i varmış onu gördü (görmeden once soylemistim) ve açıklama bekledi senden önceydi dedim oda duymak istediğim buydu dedi ve konuyu kapattik.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben cok agresif ve sinirli biriyim sinirlenince gözüm dönüyo kisa geciyim bibgun cafeden yaka paca disari cikarttim kavga ettik yüzüğü cikardi atti kosar adim yurda gitti ayrildik bir süre sonra konustuk gözün dönüyo korkuyorum hayatimin sonuna kadar bu korkuyla yasayamam dedi ve bende tekrar ederse senden once ben kendim giderim demiştim.
Kadınlara gösterilen aşırı ilgi, nerdesin npiosun niye gec yazdin vsvs gibi darlamak bunaltmak?