Erkekler, Esimle gündüzleri arkadas geceleri kari koca oluyoruz neden?

Kücük gibi gözüksede büyük bir problemim var lütfen bana yardimci olun😕 8 yillik evliyim cok severek evlendik iki tane cocugumuz var, ben 25, esim 26 yasinda mükemmel bir evliligimiz var kocam cocuklara karsi bana karsi cok cok iyi harika bir insan ama gündüzleri esimle arkadas gibiyiz hatta süper iki dostuz geceleri yatakta hic bir problemimiz yok ikimizde cok egleniyoruz... nezmn gel dese gidiyorum yataga ama 2-3 ayda bir ayni konu aciliyo bana diyorki hep ben cagirdigim zaman geliyorsun bazende sen cagir diyo ama inanin gündüz bana hicbir sevgi gösterisi veya sirinlik yapmiyorki benim aklima gelsin😒 bu konu her gündeme geldiginde söylüyorum bana ilgi göster, sev beni karin gibi sev bir kadin gibi sev diyorum ama yok.. yok.. yok sadece isi düsdügü zaman kadin oldugumu hissettiriyor bana. Sevgiliyken bile bana „canim, askim, bebegim diyemezdi ama mesaj olarak yazardi ben kadinim ve simartilmadikca aklima iliskiye girmek gelmiyo beni sadece o is icin degil normal günlük hayatta sev, oksa, öp bikere yüzüme baka baka bebegim de diyorum 1-2 hafta hersey iyi gibi en azindan cabaliyo ama sonra geri hersey ayni oluyo nolur bana yardimci olun
Erkekler, Esimle gündüzleri arkadas geceleri kari koca oluyoruz neden?