Karımı çok seviyorum aldatmak istemiyorum ama çok şişman :( ?

öncelikle herkese iyi akşamlar şunu bilmenizi istiyorum sapık ya da doyumsuz değilim ama her erkek gibi konu cinsel ilişkiye gelince boşver diyemiyorum ve buraya akıl almak için yazıyorum
karımı çok seviyorum o çok iyi çok güzel biri ve bir çocugumuz var ve o çok iyi bir anne ona baştan aşşagı aşığım kesinlikle çok seviyorum ve değer veriyorum ama son bir kaç yıldır kilo almaya başladı ve görüntü olarak gerçekten çöktü cinsel hayatımız hiç yok iki üç ayda bir karımın zoruyla oluyor çünkü canım istemiyor kendini kırmadan uyardım kilo verelim dedim spora daha gitmesine izin verdim ama çok oralı olmuyor bende kilo verdim sıkılaştım vücut yapmaya başladım o daha beter kilo alıyor ve cinsel isteklerim kursagımda kalıyor canım hiç yapmak istemiyor hatta eşim bu durumda bile benle dalga geçiyor niye istemiyorsun diye kendini kırmaktan korktugum için şişmansın diyemiyorum kafam dağınık canım sıkkın deyip geçiştiriyorum ama deli gibi sevişme isteği birikti içimde ,, onu aldatmakta istemiyorum hiçbir kadın bunu hak etmez hele ki o bana bir çocuk vermiş ve ona çok güzel annelik yaparken ama kafam çok karışık lütfen dogru duzgun akıllar verin ne yapmam lazım bilmiyorum ama bu gidişle bir hataya düşerim diye çok korkuyorum zayıf hoş bayanlara istemsiz olarak bakıyorum ben böyle olmasını istemiyorum eşime bağlı kalmak istiyorum ama işin sonu kötüye gidiyor sizce ne yapmalıyım lütfen düzgün yorum yapın
Karımı çok seviyorum aldatmak istemiyorum ama çok şişman :( ?