Karşı komşum suriyeli bir bayan çok hanımefendi evli çocuklu kendi halinde, geçenlerde suriyeden kız kardeşi geldi sizce napim?

mahalle düğünü vardı bu suriyeli kadının kız kardeşide izlemeye inmişti selamlaştık neyse sohpete başladık kız adını söyledi bende adımı söyledim eşimde söyledi öyle muhabbet ediyorduk lan gece bir baktım ki kocamı mesengerdan biri arıyor kim olsa iyidir o suriyeli kız arıyor hemen kapattı tabi, bende eşim uyuyor diye uyandığında sorarım dedim sizce ben napıyım karşı komşum çok iyi bir kadın kız kardeşi kaşar çıktı kızı döveyim mi? eşimin facebook adresini bulmuş resmen onu arıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
ha bide bu olay görümceme tatile gittiğimizde onların evinde oldu aslında bu şahıslar onların koşusu aradan 3 ay geçti görümcemler bizim eve geldi görümcemin kocası dediki bizim karşıdaki suriyelinin kardeşi bana asılıyor geçen evde sütyenle gördüm onu falan dedi ben daha çok şok oldum ve ona dedim ki benim kocamıda mesengerdan aradı karın duymasın uzak dur bence o kız kaşar dedim.. görümcemde maşallah izmandut gibi o kızın kocasına asıldığını duyarsa öldürür heralde
Karşı komşum suriyeli bir bayan çok hanımefendi evli çocuklu kendi halinde, geçenlerde suriyeden kız kardeşi geldi sizce napim?