Evli Bir Kadınla Konuşmak, Mesajlaşmak ve Daha İlerisi?

Yazı biraz uzun oldu, toplamda 3 parçaya böldüm. Part 2 ve 3 yorumlarda olacak. Korkmayın, akıcı bir dille yazdım :)
PART 1
Merhaba arkadaşlar, intorn doktorum (6. sınıf tıp öğrencisi). Bi' serviste çalışıyorum, arada karşı serviste de işim oluyor. Her neyse, yine gittim diğer servise. Daha önceden gözüme hoş gelen, aklıma kazıdığım bir hemşire yine oradaydı. Önceden zaten dikkat etmiştim, yüzüğü yoktu ne sağ elinde ne de sol elinde. Hasta ile alakalı birkaç soru sordum ona. Daha sonra aramızda çok komik bir diyalog geçti ve adımı sordu. Tanıştık öyle.
Ben o akşam onu instadan takip ettim. Ertesi sabah mesaj attı. Yeni gördüm takip isteğini diye. Daha sonra aralıksız konuştuk. 4-5 saat sürmüştür rahat. Ama takip isteğim hala beklemedeydi.2-3 kere ısrar ettim, ama bir şekilde konu dağıldı, kabul etmedi. En son zorladım ve kabul etti. Fotoğraflarına bi' baktım, evli çıktı. Çok şaşırdım, muhabbeti uzatmadan bitirdim öyle. Ama içimden bir ses yarın yine yaz dedi ve yazdım. Yine şahane ve bol şakalı bir sohbet oldu. Yatasıya kadar benimle konuştu. 4-5 saat sürdü yani muhabbet aynı şekilde. 2 gün böyle geçti.
3. gün ise ilk mesajı ben değil, o attı bu sefer. Hayırdır, servise neden malzeme almaya gelmedin :D temalı bir mesaj attı. Sonra yine sohbet ettik uzun uzun.
4 veya 5. günde basit bir iddiaya girdik. Kaybettim ve çikolata alacaktım. O bana "sen çikolata al ben de kahve alayım o zaman, kantinde akşam iş çıkışı buluşalım" dedi. Buluştuk, tahmin edebileceğiniz gibi muhabbet yine güzeldi. Fazla sürmedi ama 45 dk civarı. Akşam yine instadan konuşmalar devam etti.
8. günde (galiba) artık buradan konuşmayalım, numaranı ver dedi. Verdim, ws'den devam ettik.
Güncellemeler
+1 yıl
10. gün oldu. Yazdıklarıma cevap vermemeye başladı. Dedim ne oldu, boşver dedi. Seni üzmek istemiyorum, bugüne kadar hep güldük dedi. Dedim anlat lütfen. Zorladım, anlatmaya başladı. Senle daha önceden hiç muhabbetini yapmadık ama ben evliyim dedi. Bugün meğersem evlilik yıldönümleriymiş (2. sene). Eleman da hiçbirşey yapmamış, üstüne sıkıldım demiş. Bu da baya içerlemiş, ben bu kadar değersiz miyim diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Ertesi akşam, iş çıkışı hastane kantininde buluştuk, 17:30'dan 20:10'a kadar konuştuk aralıksız. Baya mutlu oldu yanımda, hep güldük. Eve hiç gitmek istemiyorum dedi konuşma arasında.
Evli Bir Kadınla Konuşmak, Mesajlaşmak ve Daha İlerisi?