Sevgiliniz size "sadece sarılıp uyuycaz" dedi, kabul ettiniz peki söylediği gibi sadece sarılıp uyudunuz mu? Ve ya tam tersi sevgilinize "sadece sarılıp uyuycaz" dediniz sözünüzde durdunuz mu?
Sevgiliyle yatmak denince akla nedense hep cinsel ilişki gelir. Erkekleri çok yanlış tanıyor kızlar (sözüm sana değil :) ). Bazı erkekler vardır ki bazen sadece sarılıp sıkı sıkı, onu sadece sarmalayıp hissetmek ister. Onun kokusuyla birlikte uyumak ister. Onun kalp atışlarını hissederken bir yandan da nefesinin cildini ısıtması ne kadar güzel bir duygudur. İnsan o an yaşadığını hisseder adeta.
Ben erkeklerin bu sözünü tıpkı kadınların hayatım mağazaya bir bakıp çıkıcam sözüyle kıyaslarım hep..😃 Ve biz kadınlar alışverişe dayanamayız. Bence asla inanılıp güvenilmemesi gereken bir söz ateşle barut yan yana durmaz alev alır..
Belki tuhaf gelebilir ama herşey cinsellik değildir. Birbirimize söz vermiştik sözümüzü tuttuk geceyi aynı yatakta geçirdik sınırlar dahilinde sevistik ama sadece birbirimize sarılarak uyuduk. Birine değer veriyorsan onun güvenini sarsmayacaksin herşeyin bir zamanı vardır. Burada önemli olan niyettir.
Hayatına sokim be böyle işlerin. bir göreyim, bir uzaktan nefes aldığını bileyim. Kalkmış sarılıp marılıp bilmem ne. Kimse kimseye ne istediğini adam gibi söyleyemiyor sonra da masumane düşünceleri böyle mide bulandırıcı başlıklarda arıyorsunuz. He awq. Siz sarılıp uyuyun bol bol.
Güzel İnsan, Sevgilinin Sana Karşı Hissettiği Duyguların Saflığı Ve Temizliğiyle Bir İlgisi Yok. Her Aşk Yatakta Biter. Kızın Bekareti Halen Varsa Evlilikte Bitiyor Kardeş. Ben bir Kızı Sevdim Her Sarıldığımda, Kokusunu Her İçime Çektiğimde, Gözlerim Doluyordu. Bigün Sarıldık Uyuya Kalmışız bir Uyandım Yine Doldu Gözlerim Aşk Garip Be Dayıcım.. Hani Onun Soluğunu Yüzünde Hissediyosun Gözlerini Bir Açıyosun Karşındaya Bunlar Güzel Duygular.
O zamana kadar sende beklemezsin oda beklemez emin ol
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sarilip uyumak maksadiyla sevgilisinin evine giden daha sonrada bekaretim gitti, zarimi nasil diktiririm, evlendigim adam beni kabul edermi vs sorularini burada cok gordum.
Yasin daha 18 26 yasinda birine gonul vermisin ya ciddi bir iliskin olsun aileler bilsin ya da bu sekilde o ne isterse sen onu yapacaksin snra geri donusu olmayan hatalar yapacaksin
Onu sevdigini ona soyle ciddi bir iliskimiz olsun diye diret ama biyle lay lay lim bir gun illaki bitcek dediklerimi yapmazsan eger daha once soylediklerimi unut hic cikma karsisina daha 18 sin be cocuk 26 bu isde sen zarar greceksin
@Doldum ciddi olsun benim acimdan sorun yok ama benim herifin duzeni yok kendi evi yok simdi, ayrilirken iste sunu demisti: 2 yil hic bir iliskiye girmicem falan dedi hatta ve hatta, belki ilerde yollirimiz birlesir dedi
@Doldum saf bir sekilde art niyet dusunmeden guvenerek sevdim, kirpiklerini sayacak kadar, nefesini yakinimda hissettigim an dunyalar benim. olacak kadar, onun bir gulusune ömrumu verecek kadar hic su katilmamis saf sevgiyle sevdim ben onu
Ya sevdigin adami al ya da hayatin boyunca unutamiycan tecrubeler kazanma cik karsisina seviyorum de beraber yapariz herseyi de tmmi devammi diye sor bir isi ciddiye baglayalim de yok mok derse elveda diyip onune bak
@Doldum bak söyledigi bisey daha vardi halada var gerci ayrildik ama ben hep senin yanindayim bisey olursa kötu hissedersen kendini falan diyodu ben hep burdayim diye
@Doldum tamam bak mesela gecen telde konustuk hic argo kelimeler kullanmadim efendi bir sekilde konustum dedim hatta bak sana simdi diger kizlar gibi agzmi bozabilirdim ama seni seviyorum ve saygi cercevesi icersinde konusuyorum seninle dedim evet bende bu huyunu cok seviyorum dedi ve her zaman dedigi gibi sen farklisin
En İyi Cevaplar