Samimi gerçekci olanlara cok tesekkurler..
Kızlar, Kufurlu konusan sinirli agresif bir erkekle evlenirmiydiniz?
Samimi gerçekci olanlara cok tesekkurler..
Jesia sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hayatımda zaten öyle birisi var ve öyle bir insanla olmak gerçekten zor seviyorum ama evlenme konusunda artık kafam karışık seviyorum diye sabrediyorum en ağır küfürleri işittim bu çok kalp kırıcı
😣
Evet gerçekten çokda mutlu ediyor değer verdiğini hissettiriyor ama böyle yapıncada Değersiz hissettiriyor sinirlenince herkese böyleyim ben diyor sadece sana değil elimde değil der ben istemiyorum küfür
Ben güçlü değilim çok zayıfım duygusal anlamda bak yazarken bile gözümden yaşlar geliyor çünkü kalbim çok kırık 😣😣
Dediğin gibi yapıyorum aslında yapmaya da devam edicem ama değişmezse artık tamamen kendi yoluma bakarım 2 yıldır böyleyiz böyle olan biriyle evlilik zor üstelik özel harekatçı olacak eğitimde mesleğinin stresi ile daha kötü şeyler yaşatabilir ben daha fazla dayanamam yine iyi sabrettim
İşte sorun bu ben kafa tutmam ki üzüldüğümü belli ederim söylerim hep ağladığımı belli etmeyi hiç sevmem ama ağladığımı söylerim bu ağlamama bile küfür ediyor gönlümü almıyor kalbim bu yüzden çok kırık yoksa ben zıtlaşmıyorum üzme diyorum demekten ben bıktım artık ama şimdi Bayadır sinirli değil küfür etmiyor edeceğini etti zaten etmediği küfür kalmadı
Sen ağladığını belli ettigin halde uzuldugunu gordugu halde ediyosa ozaman ayrıl cidden.
Ben karsımda ben sinirliyken benimle zıtlasan inatlasan dedigim dedik bir kız oldumu ozaman cinnete giriyorum senin olay ayrı biseymis onun sevgisinden emin ol tek vercegim akıl bu yani sen uzuldugunde canı yanmıyosa belli ettigin halde sovuyosa ozaman sıkıntı
İlk baş yazmıştım bişeyler mutlu ediyor falan ama bence sevmiyor.
Sevip sevmedigini en iyi sen hissedersin bilirsin ben burdan ne desem yalan olur.
Ben hayatımda bikere sevdim onuda bu olaylardan kaybettim iste zıtlasmasaydı cok seviyoduk aslında ama o nazik sessiz olmayı degil benimle savasmayı seçti. Sende sadece emin ol sevgiden hiçbi erkek seviyosa sevdigi kızın ağlamasına dayanamaz unutma ben sevdigim kız ağlarsa kendime zarar veririm yani ağlattım diye ole dusun
Benim kardeşim bu yüzden evliliği teğet geçti ben de sevmem. O tip erkek evlilikte büyük sorunlarla karşılaştığında cinnet geçirme kapasitesi en yüksek olandır. İnsanlar karısını öldürüyo dövüyo neler yaşanıyo hepsi sinir yüzünden. Anger management yapamayan erkekle asla. Çünkü eninde sonunda sabrı zorlandığında el kaldırır fiziksel şiddete başvurur
Valla bu işler hiç belli olmuyo. Bir akrabanın oğluna yıllar önce sırılsıklam aşık olan 18 yaşında bir kız kaçtı. Kız o kadar sevdi ki herşeyi bıraktı ailesi reddetti onları bile bıraktı. Düğünsüz gözyaşları içinde gelin oldu babası vermeden kaçtı diye. 3 sene önce o bile başkasına aşık olmuş bıraktı adamı. Aşk sonu gelmeyecek bişey değildir her kadının ya da her erkeğin aklı başkasına kayabilir.
Bu evlilik sonucta bizim de bir sabrımız var. Bir gün ılımlı davranırız iki gün ılımlı davranırız ama bir yere kadar. Sürekli bir frenlemeyle davranamayız o yüzden hayır evlenmezdim. Hatta öyle birisi oldu hayatımda sevmeme ve onun sevmesine rağmen bu huyundan sebep vazgeçmek zorunda kaldım. Saygı yok çünkü
Evet çok zor çünkü çok kırıcı oluyorsunuz kendimize olan saygımızı, gururumuzu bile kaybettiriyorsunuz. Ben baya bir mücadele ettim bu huyunu bırakmasını da söyledim ama sinirlenince hep aynı. Bence sen kendini frenlemeyi öğren. Sevdigin kadın seninle evlense bile onunda bir patlıcak noktası vardır.
Gerçekten patladıgını dayanamadıgını hissettigimde bende alttan alıyorum zaten hani suanda benimde bir iliskim yok bitti 3 yıllık iliskim dayanamadı o beni o noktaya getirmeyi zıtlasmayı tercih etti eğer beni frenlemeyi bilseydi beni tanıdığı halde zıtlastı huyumu bile bile oyuzden geçinemedik.
Aynen bak ben hani insanın bir noktası sabrı vardır ya sabırlıyım ama patladıgımda gozum gormez kulagım duymaz soverim yani. Kim olursa olsun değer veriyim vermiyim seviyim sevmiyim soylerim ağzıma geleni ve o bu huyumu bile bile benim zıttıma hareketler yapıyodu bilerekmi artık huyumu bilemicem ama benim o konuda ters oldugumu bile bile kendini duzeltmedi sonu husran oldu yapcak bisi yok. Dedigin gibi uyuzluk inatlık sonunda ben bıraktım yapamıyorum dedigim dedik kızlarla.
Aynen merhamet var fedakarlık var sevdigim değer verdigim insanlara karsı.
Ama duygusallığı ''ağlak'' cok duygusal cok duygulu vıcık vıcık dicek kadar abarttıkları icin katılmıyorum o dusuncelere cunku oyle degilim. Haksızlık ediyolar benim burcuma :)
Aksine en katı olarak soylenilen burçlarda insanlarla beraberligim oldu hep ağlayan taraf onlar teselli eden guclu taraf bendim 3 senelik iliskimde ağlayıp sızlandıgımı gormemistir karsı taraf yani ole diyim. Burç konusunda sırf balıkları ezikliyolar ona cok ayarım aksine cok ozel farklı bir burç bence.
Ama sakinlik yok evet cok agresif sert yapım var malesef:)
Benim tanıdığım bir balık burcu da baya bir katı hatta vicdan taşımıyor musun dediğim olmuştur da neden özelliklerine bunu katmışlar bilmiyorum. Belki bazıları yükselenin etkisiyle duygusallığı almamış olabilir ya da balıklar fazla merhametli şefkatli diye ağlak olduğunu da katmışlardır. Malûm insanlar abartmayı seviyor 🙂
Aynen abartıyolar cok yerin dibine sokuyolar ozellikle bu sitede farkettiysen. Heh aynen o dedigin gibi bende en katı olarak gosterilen burçlardan daha katı karakterdeyim tuhaf iste pek inanmıyorum dememin sebebide bu. Ben doğal olarak burcumun ozelliklerini tasiyorum ama o abarttıkları sekilde degil. Yukselen Aslan ondanda aldıgım ozellikler vardır sanırm karısık iste. :) Herneyse iste burçlarada pek takılı kalmamak lazım. Benide hep akrep burçları buluyo atıyorum 10 tane sevgilim olduysa 9u akrepdi o derece yani :)
Evet liderlik duygusu var sanırım oda aslandan aynen 😄 Akrepler hep balığa asık olurmus oyle diyo burdaki insanlarda yani genel olarak hepsi degil tabide :) Yani bizi birbirimize cekiyo biseyler heralde cozemedim nedir :D Bende istemedikce inadına akrep cıkıyo sansıma cins cins isler ya valla kıskançlar evet cok cektim. Inatcı kinci bir kavga et yasadıgın ne varsa yuzune vuruyo icinde biriktirdigi 😄
Kufur olmadanda olmuyoki ya 🤣 o siniri biseyle atman lazim. d bence kufur rahatlama yontemi. d o yuzden evlenirdim. Tamam evlilikte saygi olucak ama kufurde olsun ya sknti yok 🤣😂
Sevip seviliyorsa gerisi önemli diil erkek bu özelliklere sahipse kadin biraz daha alttan almali ona karsi onun hoslanmiyca seyleri yapmazsa bence anlasilabilir 😊
😊😊😊😊
Evlenmem o ne ya öyle kanka gibi küfür eden insanların aklını sorgulamak lazım ani sinir ile olabilir fakat onun dışında hayır
Ana avrat değilse sıkıntı yok
Su akar yolunu bulur. sevgi gelir herseyin üstesinden buna da bir çare bulunur elbet. bir taraf konusuyorsa diger taraf susmasini bilsin yeter.
kimsenin ağzuna küfür yakışmıyor be olursa olsun itici geliyor
Seversem katlanırım kendimi düzeltmeye çalışırım küfür ettirtecek hareketlerde bulunmam.
Öyle olması gerekiyor.
Beni severse seviyorsa evlenirimki kızdırmam sinirlendirmem bende..
Büyük konuşmak istemiyorum ama evlenmek çok tercihim olmayabilir
Hayir cunku o anlik sinirle herseyi yapar öldürmeyi bile olmaz yani istemem
Cok fazla kufurlu konusuyorsa bir sure sonra itici gelir
Evet hatta sinirimizi kurbanlarımızdan çıkarırdık.
Küfürlü konuşan agresif bir kızla kim evlenir? Onun da öyle olması lazım işte
Ben sevdiğim kişiye küfretmem. Biz onla ortak çalışırız anca öyle
Anladım. :d
Mesajdan ne demek istediğimin anlaşılmaması normal. Konuşma sakindi gayet aslında:D iyi geceler
Hmm tamam. Ya ben günlerdir uykusuzum. Ama kendimle çeliştiğim konusunda bişey diyemem. Uykusuzluk bahane değil aslında
Bildigin kro tarifi evlenipte hayatimi karartamam
Anlatimina bakilirsa kro bir tip
Bn sosyete felam degilim mahalle kiziyim benim babamda dahil etrafimda bu kisilerden cok var yanlislarini gordugum icin kro olmayani istiyorum
Tek boyle dusunen bn degilim bnce %70 i bn gibi dusunuyo
Şu an bize kro almamak kolay 😂😂
Her insan kizdiginda kufr eder bn kiz oldugum halde bnde aynisini yapiyorum emin ol
Peki iyi gecler
Büyük konuşmayım ama ömür geçeceğini sanmıyorum..
Özgüveni yüksek bir kız evlenmez
Ben mantık insanıyım sanırım yapamam karakterimde yok bu tür konulara taviz ^^
Asla evlenmem. Babam öyle
Sen buna erkek deme bildiğin öküz
Hayir
Evlenmem çok kötü.
Evlenmem
Hayır
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?