saçma neden için kavga ettim kalbını cok kırdım ama pişman oldum nasıl gönlünü alabilirim sizce?
benim için çok kıymetli
F... A
benim için çok kıymetli
F... A
Özür dileyerek. Ama öylesine söylemekle değil. İçtenlikle dileyerek.
Git ayaklarına kapan yalvar ben ettim sen etme de.. :) :)
Biraz zaman geçsin özür dile
Cevap
3Cevap
bak şu suyun rengine çeşmesi var tası yok kırma insan kalbini yapacak ustası yok
İsminiz nedir acaba? Veya çocuğun ismi?
Başak olsa keşke adın. Hemen affederdim ne mutlu olurdum bee 😅 yaşınız 24 müş zaten. Kriterler uyusmuyor. 😊
İnşallah antepli diye görünce şansımı deniyeyim dedim bir 😂 bizi barıstır diyecemde abla kıza sinirden küfür ettim. Benden bir cacık olmaz esasta. 😐
Gelmedi zaten hatam olmuştu affetmeye çalıştıda abla olmadı sonra beni kırdı baya bende affedemedim. Saģlık olsun diyecemde hic bir kızı canım istemiyor. Çok şekerdi bıktırdı galiba beni şekerden 😂
Senide vazgeçirecem şimdi sevmekten 😂😂 alıştım be ablam ekmegimizdeyiz artık.
Niye be abla 😂😂 bir gun seninle oturalımda bir yerde bana taktik ver Türk filmlerindeki gibi 2 masa ötede oturursun. Bende kızın yanına giderim. El hareketleriyle yönlendirirsin. 😂😂 sonra bende sezercik gibi yaşa be hanım ablaa diye bagırır sarılırım sana 😂😂 cocugumuzada ya senin ya da enistenin adını veririz. 😂
Spor yap abla depresyona birebir her akşam halterin dambilın altındayım kendi canımı acıtmak için gidiyorum acımı bastirıyor. Hemde günah değil sevap. Jilet atsam bir ton günahı var. Cehennemin ateşide içimdekini bir hayli bastırır. Gerek yok. 😂
Sıkıldın ve konuşmayı nasıl bitirecem diye kıvranıyosun dimi 😂😂 ne boş adamım ya. ben konusunca herkes bisey söyelemeye baslar arkadas ortamındada cok mu bos konusuyorum 😂😂
Aboo sen hüzünlüydün dimi abla kusura bakma. Şimdi insanlara ters imaj çizecez mutlu olmuşsun gibi 😂😂 bir ara yazarım ben sana... haberdar et benide.
Ne demek. ederim. 😊
Dal rüzgarı affetse bile kırılmıştır bir kere..
Sanmıyorum
Hata yapana sormak gerekir.. kimse gitmez tek başına.. mutlaka iten biri vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar