adıyamanlıyım. nerelisin diyorlar adıyaman deyince bön bön bakıyorlar.
neden garip olan neki?
neden garip olan neki?
çok güldümmm yaa olsun ne olacak sanki alemsin yaa iyiki diyarbakırlıyım demedinnn onlara daha çok bön bön bakıyorlar hatta ufak ufak kaçıyorlarrrr :)))) sende bişey yokkk
Aynı torpakdanız gurban derim :)
neresınden?
malatyalıyım ben gurban :)
herkes illaki istanbullu olmali ya -_- bos ver sen onlari
adıyaman genelde tutucu oluyor kapalı.. sen açık mısn?
hayır hıc oyle degıller emın ol
Cevap
18Cevap
canları cehenneme napcan sen onları boş ver sıkma canını bende Adıyamanlıyım ama başkasının ne dediğini önemsemiyorum çok da obsesyon haline getirmeye gerek yok
toprağım sen bakma onlar hayatında Adıyaman'ı duymadıkları için ve en şaşırdıkları şeyse Adıyaman'ın bu kadar güzel ınsanın olmasını şaşırıyorlar Adıyamanlı olmaktan gurur duyuyorum ben..
Boşver baksınlar, nede olsa bu ülkede bazı kesim insanları yüreklerine göre yargılamadan hedef belirliyor... ;)
Kız arkadasım adıyamanlı ve mükemmel biri..şunu söylyim eskiden anadolu insanına saygı vardı ama smdi bazı kötü işleri yapan doğulular olunca bütün doğuyu kötü sanıyorlar yoksa baska sorun ya adıyaman mükemmel bir yer
neresınden kız arkadasınız?
Sanırsam gerger
bence bir ilişki kuramıyorlar, ne düşüneceklerini bilemiyorlar, o bakanlar nereli çok merak ediyorum
ben severım adıyamanlıları. iyidirler. adıyamanlı cok tanıdıgım var... O bakanlar ırkcı kopeklerr.
Adıyamanın kızları çok güzel ya hemen hemen hepsi balık etli.
evet guzel oluyor genelde
Adıyaman çok dindar bir bölge olduğundan dolayı olabilir mi acaba,bilemedim ki :/ Aynı durumu Dersimli olduğumu söyleyince ben de yaşıyorum.
adıyaman deyince güneşin doğuşu geliyor aklıma nedense :)
Onlarda insandır niye bön bön bakılsın öküz demek ki o bakanlar ya da hiç Adıyamanlı gibi göstermiyosun :)
Gergeli tanıdıklarım var enfes insanlar diğer taraflarını bilmem
Giresun diyincede direk lazmisin diyorlar. Hic yokdan bakiyorlar sana bide cevap ver degilim diye
adıyamanı bilmediklerinden adıyaman doğuda olsada tam bir batı kültürü ile yaşayan bir il
aynen oyle cok dogru bildin
Alakasi yok. Benim okadar adiyamanli arkadaslarim var. Hepside birbirinden iyi
İnsanları insan yapan memleketleri değil kişilikleri o nedenle nereli olduğun hiç önemli değil
Adıyamanlı 1 tane arkadasım vardı.Severım.
adıyaman çiğköftecisi dısında hiçbir bilgim yok .
o başka zaten doyum olmaz :)
ben de adıyamanlıyım
Adı yamandır..
Bende adiyamanliyim merkezdenmisin?
adıyaman pekte yaman
acıdan anlıyorlar :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar