Reddeden kızın abidik gubidik hareketleri. o.O Çözemedim çözülmüyor dostlar.

Arkadaşlar, perşembe günü hoşlandığım kız tarafından reddedildim. Cuma günü okulda beni hiç takmamaya çalıştı, yok muşum gibi davrandı. Ben ona selam verdim falan, gülümseyerek selamımı aldı.

Daha sonra Pazartesi günü yanımdan geçerken falan bana dik dik baktı. Dün de bankta oturup arkadaşlarla muhabbet edip gülerken önümüzden geçtiler. Kız bakıyor muydu bilmiyorum ama arkadaşları bariz bakıyordu bana.

Neyse, bizim bir huyumuz var arkadaşlarla. Her tenefüs kantinin oraya gideriz. Orada beden hocamız var. Sürekli muhabbet etmek için orada oluruz arkadaşlarla. Kız da arkadaşlarıyla bugün her tenefüs kantinin oraya geldi nedense. Her tenefüs bir şey alacağını sanmıyorum. Sonuçta ne alabilir ki? Sürekli geliyorlar kantinin önünde durup konuşuyorlardı ve bir ara kızın bana uzun uzun baktığını fark ettim.

Daha sonra daha enteresan bir şey oldu. Biz arkadaşla okulun girişinde durup muhabbet ediyorduk. Dışarıdan gelen bir kişinin bizi içeri girmeden görmesi pek mümkün değil. Her neyse, kız, arkadaşıyla birlikte içeri girdi ve beni görünce biran panikler gibi oldular. Gülüştüler, ve çok anlamsız bir hareket yaptılar. İşte o anlamsız hareket:

Kızlardan birinin sağ tarafta, diğerinin sol tarafta olduğunu düşünün. Yan yana yürüyorlar. Beni görünce şaşırdılar ve biran panikleyip, gülerek, sanki "ben oraya geçeyim" der gibi yer değiştirdiler, daha sonra tekrar yer değiştirdiler.

Bunu şu şekilde yorumlamayın; "Kız senin olduğun tarafta olmak istemiyordur" demeyin. Çünkü zaten biz arkadaşla sabit duruyorduk ve kız, arkadaşıyla birlikte yanımızdan yürüyüp geçebilirdi. Yani boşu boşuna tam yanımıza geldiklerinde gülerek yer değiştirip kendilerini yavaşlattılar.

Ben çözemedim, çözebilen varsa beri gelsin, anlatsın lütfen. o.O
Güncellemeler
+1 yıl
Yeter layn! Çıkmayacağım kızla tamam. :D

Kendisi teklif ederse de reddedeceğim. Artık reddeden taraf ben olacağım. O gelip her gün bununla ilgili konu açacak artık burada.

Kızdan soğuttunuz yav :D

GTA V, bekle, ben geliyorum...
Reddeden kızın abidik gubidik hareketleri. o.O Çözemedim çözülmüyor dostlar.