Severek ayrıldığım eski sevgilim evli olmasına rağmen görüşmek istiyor soru (N) altta?

Çocukluk yıllarımızdan beri tanışıyorduk 18 yaşına geldiğimizde çıkmaya başladık falan neyse 3 yıl beraberliğimiz oldu birbirimizi çok seviyorduk ama bazı sebeplerden ötürü ayrılmak zorunda kaldık istemeye istemeye birbirimizden koptuk ve iletişim belli bir yerden sonra koptu ben yine de onu çok seviyordum ayrıldıktan 1 yıl sonra evlendiğini duydum biraz moralim bozuldu ama yapacak bişey yoktu hayat devam ediyor ve herkes kendi düzenini kurmak zorundaydı, neyse asıl mevzu bundan sonra, geçtiğimiz aylarda sahte bir hesaptan mesaj aldım “çok özledim unutamıyorum” diye, önce hiç aklıma gelmedi ihtimal veremedim çünkü evliydi sonra onun olduğunu anladım neyse beni çok istediğini ve görüşmek istediğini söylüyor ben çok kararsız kaldım evli biriyle bu şekilde konuşmak ve yasak ilişki yaşamak beni çok korkutuyor ne yapayım hala içimde ona karşı bir sevgi var ama bu şekilde de onla bir araya gelemem eşi ve çocuğu var bu günahın altına girmek istemiyorum ama lanet olsunki hala seviyorum😩 ne yapacağımı bilmiyorum görüşmek istiyorum ama görüşürsem de bu yükü taşıyamamaktan korkuyorum çok vicdanlı biriyim kafam çok karışık 3 ayda hayatım alt üst oldu resmen..
Severek ayrıldığım eski sevgilim evli olmasına rağmen görüşmek istiyor soru (N) altta?