Bana göre çirkinlik yüz göz fizik değerler ile değilde kalbin çıktın düşüncen çirkin bakışların çirkin bakıyor ise en büyük çirkinlik budur çirkin diye kimse yok herkes çok güzel olacak diyede kural yok zaten güzel olanların çoğu boyalı kukla bir tarafinı teşhir eden acizler ama gerçekten her anamda etki bırakıp hanım efendi olanlar varya işte onların ne bedenine göz süzersin nede güzelliğini ya da cirkinligini yargılarsın sadece sevmek ve mutlu olmak etmek istersin
Gönlü güzel olan birini neden sevmeyelim ki.. Simdi herkes gelip göze hitap etmeyen dicek te.. Göze hitap edenler de bir süre sonra gönle hitap etmeyi birakiyor o ne olcak :/
Tip önemli degil. benim ve onun sevmesi önemli tipe önem veren kişiler sonradan neden sürekli benimle cinsel istiyorar diyolar ama bilmiorlarki en güzel tipi biraz şey olanlar sevyor.
Severim. Bu güne kadar kimi sevdiysem çirkindi. Ama benim çirkinim. Güzel olup herkes bakacağına çirkin olsun ben bakarım. Kimsenin gözü kalmaz. Kalbi güzel olsun..
İnsan severken o kişiyi seçip de sevmiyo ki. Bir anda olabilen birşey zaten bu sevmek denilen şey. Yani insanın bir hareketi bile kendini sevdirmeye yeterli olabiliyor bazen.
En İyi Cevaplar