+1 yılYa bizim okulda bir sevgililer var oğlanın boyu 1.96 kızın boyu 1.50 3 yıldır da sevgililer. Ne biliyim illa ki önemli boy ama sevmezsen o kişiyi sadece yanına yakışacak kisi arıyorsan önemli. Kalbine yakışacak kişiyi arıyorsan önemli değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1.82 uzun değilki tatlım sırf boyu 1.82 diye çocukla muhabbeti kestim ben en ideali 1.90 yani fazla övünme derim sende bücürsün çoğu erkeğe göre
0131 Yorumla- +1 yıl
ben bayan olmama rağmen 1.75 im sen düşün artık en az 10 cm de topuklu giydiğimi varsayarak 1.82 erkeğe uzaktan bile bakmıyorum 😉
Soran+1 yılYuh 1.75 mi😮
Soran+1 yılSende fazla gelişmişsin ben ne yapayim
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılçıkacağın erkeğin boyu en az kaç olmalı en düşüğü?
- +1 yıl
en düşüğü 1.85
- +1 yıl
aksikızdan ben 1.67 yim 1.82 bana bile sanki kısa geliyor gözüme erkekte
Soran+1 yıl1.85 ve üzeri bulabilirsen bize de söyle gözün yükseklerde ama hayallerde kalır o dediklerin; )
- +1 yıl
aksikızdan sırf 1.82 diye iltibatı mı kestin kız ciddi mi söylüyosun bunu: )
Soran+1 yıl1.75 kız mı olur ayrıca tamam uzun severim ama 1.75 te fazla abartı insan azmanı gibi kadınsı durmazsın bir kere
- +1 yıl
vallahi ya sırf 1.82 diye 😂
- +1 yıl
soranı kudurtmuşun yalnız sjdjsjsj
- +1 yıl
delirsin anasını satim 🤣egosu boyunu geçmiş 🤣🤣
Soran+1 yılaksikızdan insan azmanı olmak övünülecek birşey mi bayan ego?
Soran+1 yılfiziğin güzel mi o deve gibi boyunla ondan haber ver canısı; )
- +1 yıl
hey gizliii senin pronlemin ney 😂 açık konuşalım dicemde sen kendini gizlicek kadar öz güvensiz bir tipsin zaten 🤷♀️o zaman ne diyoruz ego yok öz güven var dostumm🤜😂😂
- +1 yıl
fiziğim hep 5 di lisede 😂😂🤣🤣🤣 zuhahahahahaha 🤣🤣🤣
- +1 yıl
ya kısasın işte kı-sa hadi yat uyu büyü 🤣
- +1 yıl
heyyy sorann gizleme kendini 🤣🤣🤣 bizde görelim şu gara yağız delikanlıyı beee 🤣🤣🤣
Soran+1 yılboyunun uzun olmasıyla bu kadar övünme diyorum yani... insan azmanı
- +1 yıl
azman seniii 🤣🤣
- +1 yıl
1.82 miş de ona gmre kız yokmuşta aman da aman sanırsın kenan imirzalıoğlu sanırsın hido yürü git hadi bodur 🤣🤣
Soran+1 yılkızım hormonu fazla basmışlar sana olay bu!
- +1 yıl
baban kısmış senden cömert davranmamış yani olmamışsın sen seni yapamamışlar 😂🤣 imalat hatası 😂🤣
Soran+1 yılfazla oluyorsun ama
- +1 yıl
tamam tamam kızma 🤚
Soran+1 yılayrıca 1.745 e kız değil aygır denir
Soran+1 yılkazulet denir!
- +1 yıl
bak yine kaşınıyosun sen ama sonra konuşunca konuşru diyosun 🤣😂
Soran+1 yılbenim baba doğal malzeme kullanmış seninki gibi hormon takviyesine baş vurmamış en azından; )
Soran+1 yılkonuş kızım senden mi çekinecem. baban hormon takviyesi olmadan üretememiş seni işte kabul et haha
- +1 yıl
çük kadar boyunla çok konuşma lan bok 🤣
Soran+1 yıl1.82 ye 60 kiloyum gayet fitim
Soran+1 yılbelki de şu an göbeği önüne sarkmış bir yağ fıçısıyla muhattap oluyorum sjsjsj
- +1 yıl
1.82 ye 60 mı bildiğin yapısızsın sen ya yapısızzzz 😂😂😂🤣🤣😂😉😉😉😉
Soran+1 yılsen çok mu yapılısın?
Soran+1 yılsöylesene bir bakayım kilonu sen hep geçiştiriyon oray çelimsiz safinaz bir görüntün var bence...
Soran+1 yılya da tm tersdi yağ fıçısı fiziğin orantılıysa gel karşıma konuş bu lafları canısı; )
- +1 yıl
1.82 ye 60 kilo muymuş? asdsdffgj
- +1 yıl
aksikızdan kuşum golleri ardı arkasına fena sıralamışsın haha
- +1 yıl
sadelikherşey yavrum bende sadece bir bodurla konuşuyorum sanıyordum taki 6o kilo olduğunu söyleyene kadar meğer hem yapısız hem bodurmuş akideşş 🤣🤣
- +1 yıl
tohumu mu az kaçmış ki bunun: sen ne düşünüyosun :\
- +1 yıl
malzemeden kısmışda olabilirler 🤔
- +1 yıl
malzemeden kısmış derken nasıl yanii tam anlayamadım 3: )
- +1 yıl
soran anladı bebeğimm 🤣🤣🤣
- +1 yıl
haha anladım şimdi aşkım pardon ama yazık ya malzemesi yetersiz de olsa oda insan sadece biraz minyatür asdfghhkj
Soran+1 yıl@Sadelikherşey 1.67 boyla bu ne özgüven hayırdır sen
Soran+1 yılaksikızdan bişey sorcam sana baban hormonsuz üretim yapamıyor mu gerçekten? doğal yoldan üretebilecek gücü yok mu babanın?: P
Soran+1 yılbabanın tohumu zayıf zannedersem ki gdo kullanıyor asdasdj thug life haha; )
- +1 yıl
ünite süsü 😂😂😂😂 miniminnak udakcık tefekcik tatlı şey sen kızdınmı bize anneeem 1.82 lik küçük enişteee 🤣🤣🤣
- +1 yıl
sadelikherşey ayyy öldüresi var biziii bu minnağınn 😆😆😆😂😂🤣
- +1 yıl
ay kızsaa ne olacak be 1.82 60 kiloysa baya çelimsizdir zaten ne yapabilir ki en fazla güç kuvvette yoktur onda : D
- +1 yıl
takviye istiyo securityyyy yardım edin diye çırpınıyo yapısızzz 🤣🤣😂😂
- +1 yıl
Babasında mı hata var annesinde mi şimdi bunun: P
- +1 yıl
hiç bir suç tek kişilik değildir iki kişinin çabasıyla gerçekleşen bir hata bu bence kanki umutsuz vakkaa bu minnoş 🤣🤣 minnoşun suçune? adlı eserinden 😅😅🤣😉😂😂🤣
- +1 yıl
böyle yapısız olmasında: D
- +1 yıl
diyorum ya bu imalat hatası 🤣 heyy hatslı kesimm nerdesin destek gelmedimi yoksa heeey küçük enişteeeee?😂😂🤣🤣🤣
- +1 yıl
anne babasıda minnaktır bunun gibi zaten: D
- +1 yıl
7 cüceler ailesi 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂
Soran+1 yılCüce mi dedin babam 1.76 boyunda 65 kilo ; )
Soran+1 yılkendi babanla falan mı karıştırdın yoksa8 annemi merak ediyosan oda 1.65. 8
Soran+1 yılsustuğuna göre senin aile bodur kaldı anlaşılan sjsjsj sen söyle bakalım dalga geçmicem söz 3: )
- +1 yıl
bendende belli olduğu üzere 😉😉 babam 1.90 annem 1.75 😂😂 yani senin boyun kadar bacak boyuna sahip bir babanın kızıyımm 🤣😂😂😂
- +1 yıl
babamın kızıyım ben aslan parçasııı 😂😂 ya da yok yok kelle paçasıı🤣🤣 malumunuz boy yok ya sende 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Birşey dikkatimi çekti aşkım annenin boyu soranın babasının boyuyla eşit: P
- +1 yıl
Hepsini okudum üşenmeden, ne yorumlar yapmışsınız ya.
Uğraşmayın şununla, egoistin teki soran. :D
Ben 1.60 erkeğim ama bunun gibi ego yapmıyom ya fjsdjh - +1 yıl
bugraaltas haksızmıyız ama ya egosu tavan yapmış bu beyin 😂😂
- +1 yıl
Gören ama gerçekten 1.90 üstü sanacak, klâsik boy işte
Bir sürü Türk erkek var 1.80 üzeri zaten :D
O sıyırmış kafayı boyla. :D - +1 yıl
sadelikhersey bebeğim aynen annem daha uzun ama sorsan onlar u ah dev adam 12 dev adam 🤣🤣🤣
- +1 yıl
kendini hido sanıyo bide bildiğin ufak işte ama kabul etmiyor yahuuu 🤣🤣
- +1 yıl
Siz de iyi eğlenmişsiniz ama yazık çocuğu germeyin daha fazla gfjfjgfkf
- +1 yıl
gerim gerim gerildi gere gere boyunu uzatcaz onun inşallah amacımız o🤣🤣🤣🤣 demi sadelikhersey
- +1 yıl
Benim uzatın be, 1.60 kaldım
O yine iyi dfhdfjdj - +1 yıl
o iyi değil o küçük insan 😂😂 mini boyy
- +1 yıl
Pek umudum yok ama inşallh :\
Soran+1 yılOha o kadar mı anne babanın boyları?: O yalan söylemiyosun değil mi?
Soran+1 yılaksikızdan o kadar mı harbi: O
- +1 yıl
niye şaşırıyosun onu anlamadım ben 🤣🤣
Soran+1 yılO kadar tahmin etmemistim😕
- +1 yıl
yaaa 😂😂😂🤣
Soran+1 yılUnutmuşum bir r an pardon asiri gdo ya maruz kalan bazi canli turlerinde bu tip genetik facialar meydana gelebiliyor tabi😀😁😁😁😎
- +1 yıl
vitaminsizlikten iyidir demi ama 🤣😂😂😂
Soran+1 yılBu genetik facianın en belirgin ornegi de şu an karsimda😥
- +1 yıl
Genetik facia benim olum, 1.60 lan boy dfhdfdj
- +1 yıl
minnak 🤣🤣😂 oy seni yerler seni tv ünitesine süs niyetine koyarlar mini mini minyatür 😂🤣
- +1 yıl
Heh beni dimi, çocuk gibi seviyolar ya dfhdfj
- +1 yıl
seni değil minnoş kendini biliyor 🤣
Soran+1 yıl@Bugraaltas bak kızlardan yana çıktın sma sana sardilar simdi silah geri tepti yani. d
- +1 yıl
Sana diyolarmış kanka yine de, 1.82 adamı minnoş diye seviyorlar dfhdfhdj
Soran+1 yıl@Bugraaltas aynen müdür seni nasil severler hiç düşünemiyorum. bu durumda. d bunlari iskndinav ulkelerine yollamak lazim😁
- +1 yıl
Hepimiz delirmişiz djhdjf
- +1 yıl
amanda aman minnak konuşuyorr 🤣 vay anasını sayın ks canlar vayy 🤣🤣
- +1 yıl
Fena ezdik oğlanı kızzz sjsjsj
- +1 yıl
bu akşam
- +1 yıl
@Sadelikherşey Beni ezmeyin ama 1.60 boyum var diye, noolurrrr fghfgfgj
- +1 yıl
@Bugraaltas Ne dedin duyamadım yüksek sesle konuşur musun buralara ses gelmiyorda: P
- +1 yıl
@Sadelikherşey Offfff dfhfdhdj
- +1 yıl
biz ezmedik aşkım o zaten ezikti 🤣
- +1 yıl
bilmem farkettin mi ama anne babasıda vitaminsiz bunun seninkilerin yanında. Dd. seni üreten fabrika sağlam belli ki bebişim maşallahın var O: )
- +1 yıl
babası 1.76 65 kilo yazmışş seninki 1.90 diyorsun eh yaniii öyle babadan böyle aslan gibi kız çıkması doğal soran gibi malzemen kısıtlı değil sonuçta asdaasdfg rofrol
- +1 yıl
bizim ezik uyudu galiba kanki 🤣 uyusunda büyüsün biraz 😂😂🤣
Soran+1 yılBütün makarnayı şeyi bu kenara bırakalım 1.82 ye ufak tefek demek cidden komik değil mi harbi ufak tefek mi geliyor sana benim boyumdaki erkekler🤔
- +1 yıl
canım o makarna değil makara 1.
ayrıca evet cidden bodursun 2. 🤣 - +1 yıl
Ben ufak tefeğim, bu adam büyük dfhdfjh
Soran+1 yılSen simdi ailecek minnak ve bodur olduğumuzu mu söylüyorsun yani😕
Soran+1 yılKızım sen babanın kızıysan bende babamın aslan gibi ogluyum👶😉
- +1 yıl
aksikızdan Babasının aslan gibi oğluymuş sana diyo bak sjsjsj
- +1 yıl
minnak olduğu için sesi duyulmuyor 🤣
- +1 yıl
Aksikızdan kuşum desteğine ihtiyacım var acil
- +1 yıl
Son cevapladığm görüşe bak lovelygirl adlı kız dünden beri canımı sıkıyor destek olur musun şu ukela yellozu terlebir edelim aşırı gıcık büyük burunlu bş
- +1 yıl
@Sadelikherşey ahahah birlikte eylem yapıyorlar ya dfhdfhdjd
- +1 yıl
@Bugraaltas ama kız cidden can sıkıcı
- +1 yıl
@Sadelikherşey Bana soru linki verin kimse üzemez sizi uleeen
Geleyim hemen bir konuşcam onlaaaa - +1 yıl
aksikızdan yorum yaptğıım başlığın adıda bir nsanı kırmadan kendimden nasıl uzaklaştırabilirim. lovelygirl nicli kız bekliyorum kankim yalnız bırakma beni
- +1 yıl
ya da bu videoda aklınıza ne geliyor ne videosu aklına geliyor diye başlık var ordan tartışıyoz kızla geç kalma kuşum beklliyorum
- +1 yıl
@Bugraaltas link atamam xper yetmiyo ama sende yardım edersen sevinirim tabibeni takip et söylediğim başlık altındaki lovelygirl adlı kullanıcıyı bul yaptığım yorumlardan o zaman
- +1 yıl
Bu cümlede aklınıza ne geliyor? Ne videosu aklınıza geliyo tartıştığım yaptığım r? konu başlığı
- +1 yıl
@Bugraaltas yardımcı olmak istersen senide beklerim tabi canım
- +1 yıl
bulamıyorum hayatımm
- +1 yıl
bir yorum daha attım canım en son görüşüme bak levleygirl kızın nkici
- +1 yıl
lovelygirl3
- +1 yıl
Bu lovelygirl e niye ayar olduğumuda açıklayım kısaca aşkım aylar evvel benim burdan hoşlandığım ve sohbetim olan çocuğa yürüyordu balım çocuk yüz vermemesine rağmen sonra hoşlandığım çocukla fotosunu birşeştirip yakışıyormuyuz nasılız benim yeni sevgili adayım diye de sitede soru açtı bu kşar
- +1 yıl
ve buna ve o gördüğün ensar denilen güzel kardeşim erkk arkadaşıda bu olaya halde göz yumdu gelmiş şimdide erkeklik taslıyo
- +1 yıl
g. vt erkek arkdşı
- +1 yıl
kızın ismi dilek erkek arkadaşıda ensar hatta
- +1 yıl
aksikızdan konu bu haksızsam söyle balım sen olsan delirmez miydin
- +1 yıl
Ben tanıyo gibiyim o kızın nickini görmüştüm sanki daha önce
Saçma hareketler yapmış evet - +1 yıl
@Bugraaltas aynen öyle hoşlandığım oğlanın resmini sitede yayınlamakta ne demek ne haddine
- +1 yıl
aksikızdan bir kızla geçen gün hangimiz daha güzel diye anlaşmalı başlık açtım ordan resmimi görebilirsin kankam merak ediyorsan beni üstteki resimdeki kız benim niclerimiz var zaten: ) . en son yorumumdan bulabilirsin yine: ).
- +1 yıl
@Sadelikherşey www.kizlarsoruyor.com/.../q8015825-sizce-hangimiz-daha-guzel Aha bu soruyu diyon, ben buldum :D
- +1 yıl
@Bugraaltas ay yaşa sen
+1 yılBen 181im çok da uzun sayılmayız bence. Ki ben 165lik kızla sevgili olmustum
12 Yorumla
Soran+1 yılyanında kısa kalmadı mı baya?
- +1 yıl
Kaldı da ben sorun yapmadım
Boyun notmal ya öyle çok uzun değilsin yani rahat ol
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yıl1.82 normal zaten öyle abarttığın gibi de boylu poslu değilsin 1.90 üstü tanıdıklarım var onlar napsın😄
123 Yorumla
Soran+1 yılbunu söyleyen kızın boyu kaç acaba. d. d
- +1 yıl
boyun kac kızım 1.82 ye normal dıyorsun Türk erkegının ort. boyu 172 :)) :)) o senın dedıklerın 190 abartıya gırıyor 1.82 ortalamanın ustu ve gayet uzun bır boydur
- +1 yıl
Kızların boyundan bahsetmedim senin kendi boyunu abartmandan bahsettim ayrıca boyum 1.68
- +1 yıl
arkdas abartmıyor boyu gayet uzun
Soran+1 yılufaktanyöneticiadayı birşey söylcem güzel sallıyorsun da hayatında boyub enim kadar ollan bir erkekle çıktın mı hiç; )
- +1 yıl
Senden daha uzundu eski sevgilim 1.86 o yüzden zaten böyle bir yorum yaptım çevredemdekş erkekler genel olarak uzun
Soran+1 yıl1.86 mı oha
- +1 yıl
O yüzden dedim amacım seni yermek değildi
Soran+1 yılsende baya uzunmuşsun bu arada
- +1 yıl
ufaktanyöneticiadayı bende 1.68 boyundayım 1.82.83 erkekler dikkat ettim de kısa geliyor gözüme açıkçası bilmem sana da öyle geliyor mu canım
- +1 yıl
Kısa değil normal geliyor bana göre
- +1 yıl
kısa derken bende uzun gelmiyo anlamında dedim ayrıca kısa falan da kalmıyoruz yanlarında hiç soranın egosu nerden geliyo böyle anlamadım
- +1 yıl
küçük enişte hala kendini hido mu sanıyor laaa küçüksün işte küçük 1.82 uzunmu bir erkeğe göre safım benim ahh ahh 😂😂🤣🤣
Soran+1 yıl@failunfailatunfailun kardeş desteğine ihtiyacım var aksikızdan ve sadelikherşey adlı kullanıcıların yorumuna bir baksana 1.82 mnnakmış küçük enişteymişik bodur takımındanmışık. akılsızkızdan nicli üyeyenin yazdığı yorumlara bak destek ol ikisi bir oldu minnak olduğumuzu iddia ediyorlar
Soran+1 yıl@failunfailatunfailun1.90 nı altını erkek saymıyorlarmış bunu söyleyende 1.67 bu laflar sanada geliyor Gel püskürtelim şunları 3: )
- +1 yıl
minnakk atağa geçti 🤣🤣🤣 minnak gol gol gol
- +1 yıl
1.75 boyumla döverim seni küçük enişteee 🤣🤣🤣😂😂 zuhahahahahahha
- +1 yıl
ufak tefeksin ama sende az değilsin heee minnoşş🤣🤣🤣
Soran+1 yıl@aksikızdan beni dövcen? gel dene bakalm
- +1 yıl
oo küçük bey 😂😂🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yıl@aksikızdan 1.82 yi dunya üzerinde minnak olarak siniflandiran tek insan olma ihtimalin yuksek🤔
- +1 yıl
@aksikızdan kuşum özelden yazar mısın ilk mesajı xper puanım yetmiiyo bş sorcam sana kızsal mesele
Soran+1 yıl@aksikızdan kanka yardım gerekli mi rahatsiz eden oluyosaa soyle alayim facasini asaga minnagin yardıma hazir😊
+1 yıl1.82 m uzun değil ki, orta boy. Ha Ekvator çevresi ülkelerde uzun sayılır. Malum orada erkeklerin boy ortalaması 1.60 m, kadınların 1.50 m.
20 Yorumla
+1 yıl1.82 boya göre hatun bulmaktan kolay ne var saçmalamışsın :D
Ben 1.91 boyundayım ben ne yapayım :D10 Yorumla
+1 yılOrtalama normal bir boydasın bence yaşadığın ülke koreyse bilemem tabi
00 Yorumla
+1 yılBoyunu biraz abartmissiin gören de 2 metre sanacak sakin ol şampiyon..
110 Yorumla
Soran+1 yılSenin boy ka c merak ettim
Soran+1 yılÖyle diyosanda
- +1 yıl
Uzunum demedim boyum 160 ama senin gibi ohh may tanrım inanamıyorum boyuma diye anlatılacak bir boyun yok senin de diyorum
Soran+1 yılBenim boyumda bir r erkek arkadasin oldu mu hiç acaba cevap büyük ihtimal hayır k. Bakma ama 1.82 erkeğe zaten sen baksan o sana a bakmaz
Soran+1 yılEn uzun erkek arkadaşının boyu kaçtı acaba.. d dalga gecmicem
- +1 yıl
Erkek arkadaşım olmadı ama demek istediğimi anlamamış olman senin büyük talihsizligin..
Soran+1 yıl21 yasin da hala erkek arkadaşının olmaması da senin talihsizliğin canısı.. güzellik alt sıralarda belli ki
- +1 yıl
Zeki olmayan kimseyi kabul etmiyorum ben sorun o bir dahakine daha zekice düşünüp laf vurursan daha iyi olur bence
Soran+1 yılhaklısın insan kendinde olmayanı ararmış...
- +1 yıl
helal kız sana valla laff sokmuşsun 🤜👏👏🤣🤣
+1 yılAbartmayi ne çok seviyorsunuz madem oyle uzun kızları beklemeye devam edin !
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.82 boy tabiki abartılır
- +1 yıl
Kavak'tada boy var derler bilirmisin
Soran+1 yıl1.82 lik bir erkek arkadaşın olmadığı için yarana dokundu belki de dediklerim bu kadar. d
- +1 yıl
1.82 abartılırmış len sana kaç defa dicek sende küçüksün diye küçük enişte 😂🤣
+1 yılSoyle dusun gercekten sevdikten sonra ister dev ol ister cuce gerisi hikaye
00 Yorumla
+1 yılMaalesef kısa kız çoğunlukta. Ama KS de uzun kız bulma olasılığın %100000 falandır nerde boy sorusu orada bizim kızlar min 165 falan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kisa erkekler napsin onu düsün.. kardes hersey kalp meselesi kisinin kalbini fethettuysen veya kiz seninkini o zaman olay bitmistir😊👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTasalanma senden uzunlar var mesela ben 5cm daha buyukmusum senden
00 Yorumla
+1 yılKac boyunda istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılMinimum 1.70...
- +1 yıl
Ben 174 ahajaj
Soran+1 yılyuh
- +1 yıl
Ne tyuh be olamazmi
Soran+1 yılolabilir tabi ama bir bayan ortalamasına göre çok yüksek
Sen ebediyen yalnızsın kardeşim
00 Yorumlaboyum 170 tüm kızlarda kısa değil ki
07 Yorumla- +1 yıl
1.82 erkeğe 1.70 fazla bile kaçıyor bence
- +1 yıl
senin boyundaki kızlardan yüz bulamamış soran bence canım. d
Soran+1 yıl1.70 1.82 ye fazla mı?:dediniz O
Soran+1 yılne yani 12 cm fark var arada?
- +1 yıl
smzzz sen 1.82 yi nasıl buluyon peki canım az mı kalıyor bizim boylara biraz sence?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevede de boy var haklısın 😂
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca boyun normal abartılacak birşey yok çok uzun degilsin
Soran+1 yılçok uzun değil miyim senin boy kaç acaba bunu söylüyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl1.67 niye?
Cevap sahibi+1 yılBu ego ne anlamadım yani benim erkek kuzen 1.92 kız kuzen 1.82 onlar ego yapmıyor böyle garip
Soran+1 yılUzun değilsin deyince bunu bir bücür mü söylüyor diye merak ettim ama senin de boyun baya varmış
Cevap sahibi+1 yılBoyum var evet ama 1.60 olsamda sıkıntı olmazdı rahatsız olmazdim. Bücür demek çok ayıp
Soran+1 yılayrıca sana uxun gelmiyorsa benim boyumdakiler senin de uzun olmandan kaynaklıdır yoksa 1.82 ye normal denemez
Cevap sahibi+1 yıl1.82 gerçekten normal bir boy ve 1.60 sevgilisi olan 1.82 çok arkadaşim var
Soran+1 yılİyi de sırıtmıyorlar mı yan yan gelince?
Soran+1 yılyani kız baya kısa kalmıyor mu 1.60 1.82 örneği verdin ya?
Cevap sahibi+1 yılHayır hicde siritmiyorlar kızın kısa olması sorun değil istediği ayakkabıyı kullanabilir bu bir avantaj
benim boy 1,90 ben bu kadar dert etmedim mk
20 Yorumla
+1 yıl4 cm bar arMizda)))))
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşım 1.82 ben 1.64 gayet iyiyiz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl176 da benim
013 Yorumla
Soran+1 yılyuh
Cevap sahibi+1 yılKibar ol
Soran+1 yılfazla uzunmuşsun
Cevap sahibi+1 yılSen de bir erkeğe göre normal standart
Soran+1 yıl1.82-83 - uzun sınıfına sokmuyor gibi bir halin var?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılgayet de uzun sayılacak bir boy 1.82 ye uzun değil demen fazla garip
Soran+1 yılsen aşırı uzunsun sadece...
Cevap sahibi+1 yılSen kisasın
Soran+1 yılBoylu olman mühim değil tek başına önemli olan o boyla birlikte güzel bir fiziğe sahip misin bunu sor kendine bayan sırık
Cevap sahibi+1 yılFizigim de gayet iyi :) sana sormalı
Soran+1 yılbilmiyorum o zaman beni aşıyorsun sen ya
Cevap sahibi+1 yılDiyorsan oyledir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler