Kocam beni evden kovdu sonra vazgecti. Siz olsaniz ne yapardiniz?

Evelsi fun esimle buyuk bir tartisma yasadik her zamanki gibi ailesine laf soyletmemesinden dolayi olan bir kavgaydi. Benim de arti 1 senedir sabrim tasti o esnada bebegin altinj degistiriyordun bezini ustune firlattim sinirden. Ama nasil oldu bilmiyorum. Normalde esim asla bana siddet uygulamaz o hareketimden sonra cocugu kucagimdan aldi beni kolumdan tuttu yuru annenin evine hadi hersey bitti dedi. Ben de cocugumu almadan bir yere gitmiyorum dedim. O da gel de sıkıyorsa al dedi bebegi vermedi git giyin dedi ben aglamaya basladim tabi. Gittim uzerimj degistim emin misn dedim eminim dedi. Giyindim aglayarak taksiyi aradim adresi tarif ettim. Telefonu kapattim neden aradin diye kizdi e beni kovdun dedi ara gelmesin taksi dedi aradi taksiyi adama gelme abi dedi. Gidemessin dedi vazgecti sonra. Ben de sen beni ciin bittin bu saatten sonra dedim.. af diledi saatlerce tabi affetmedim. Bir gun sonra anneme geldim valiz hazirladim ona birsey demedim biraz ayri kalalim annem hasta yaninda kalcam dedim o da fazla ustelemedi normalde anneme beni tek salmaz kalmaya. Ben de burda kalicam bir kac gun yoklgumuzu tatsin. Sizce dogru mu yapiyorum?
Kocam beni evden kovdu sonra vazgecti. Siz olsaniz ne yapardiniz?