NOT: Genelleme yapmıyorum :)
Kızların Erkekler için kullandığı kelimeler neden bu kadar itici ?
NOT: Genelleme yapmıyorum :)
ahahah :)) yalan söylemek kötü biişey olduğundan bide eşşek falan diye sevimli oluyor bence:)) dün çok yaratıcı bişey duydum arkadaşımdan yapışkan olduğunu belirtmek için kızarken dediki "eti pufun içindeki marşmelov " gibisinin üstüne laf tanımıyorum
Empati kursan biraz sence doğru mudur ? :)
Bazen sizi çözemiyoruz :)
yok ondan değil bazı konularda zeka olarak siz bizden 10 adım ilerisini düşünüyorsunuz biz ilk adımda kalıyoruz öyle mal gibi kalıyoz işte :) ama bazı konularda yani havaya girmeyin hemen :)
Bak adını bile koymuşsunuz :) Duygusal zeka :D
samimiyetten söyleniyr bence.. insan sevdiğini yerden yere vururmuş =))
erkeklerin hoşuna gitmiyor ama :)
ama gerçekten bazen hak ediyrsnz :)) muhakkak beni gıcık edicek şeyler yapmıştırki öyle hitaplar kullanırım, yoksa durup dururken kullanmam :D
Siz trip atarken iyi ama :D
ha doğru siz hiç atmıyrsnz dimi :D :D :D
hiç kusura bakmayın siz aşırı derecede abartıyorsunuz :)
kişiden kişiye değişiyr. Ben şimdiye kadar eften püften sebeblere trip atmadım :)) daha doğrusu atamadım, çünkü karşi taraf benden daha nazliydi :D o yüzden dediğine katılamicam :)) ama cidden erkeğin tribi hiç çekilmiyr, demeden geçemicem :D
Nazlı erkek çekilmez o konuda haklısın ama çok az rastlanır nazlı erkek :)
oda geldi beni buldu desene
Artık şans mı denir talihsizlik mi onu bilemem .d
bak hiç duydunmu annenin babana öyle birşey dediğini demez çünkü olgun bir kadın gerisini anlamıştırsın zaten devam etmiyim.
sadece şunu söyleyim:
kızlar erkeklere öküz, ayı derler ama en sonunda bir erkeğe eşek gibi aşık olurlar.
Cevap
1Cevap
asla öyle sözler söylemem sevdiğim için,hele de başka birinin yanında ki bu en yakın arkadaşım bile olsa.
walla öyle hitaplarım yoktur...:))
istisnalardan birisin :)
ehh oylede denebilir :)
:)
çocukluklarını yaşıyorlar işte :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar