Ya daha demin kankam dediğim kiz wp dan seni seviyorum yazdı bende kesin bir şekilde red ettim kız yarım saattir yazıp yazıp siliyor acaba çok mu kırıcı oldu?
Umut vermemen güzel ama sanki biraz kırıcı gibi olmuş. "Bir daha benimle konuşma". Kız suç işlemiş sanki ayıp etmiş sanki gönül bu sonuçta üzüldüm kıza biraz belki daha kibar bir dille cevap verilebilirdi:)
Yaptığın ayıp ağır hemde haksızlık kiza konusma yazma demissin birde gelmis tum konusmayi buraya atiyosun yani sana ne denilir bir bakimdan iyi en azindan kız boyle birinden tamamen baği kalmamis
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka dediğim kız bana açılırsa ben bir daha onun yuUne bakamam
Söylediklerin ardindan acaba diye dusunmek olagan üstü saçmalık belkide kiz yazip yazip sildiklerinin ardindan nelerden bahsediyordur ki eminim sildikce de kötü hissediyordur bir musade verseydin icindekileri soyleseymis sende sonra kırıcı olmayan bir dille soyleseydin durumu onu bu kadar kirmadan uzmeden diyebilirdin bizim konusmamamiz lazim ben seni arkadas knkam olarak görüyorum diyerek kapatsaydin direk bana da yazma falan hos olmamis
Tebrik ediyorum senı coğu erkeğin yapamadiğini yapmissin kankasına yan gözle bakmayan adam gibi adam😂 bir daha benimle konusma demen biraz kırıcı olmus olabilir
Senin gibi okuzlere asik oluyor kizlar. Sasirmiyorum artik. Kıza hayvansi cevaplar vermemeliydin. Esra sana karsi bir sey hissetmiyorum kusura bakma diyerek olayi bitirebilirdin. Türkiyedeki insanlar tam bir mal.
Abi bir kız bir erkeği reddetse erkek on defa daha teklif eder sonunda evet diceksin der ama bir kız sevdiğini söyleyince verilen tepkiye bak bir daha benle konuşma
En İyi Cevaplar