Konunebilmiyorumama. Haklida olsan haksizsin benim gozumde. He bazi kizlari hic anlamiyorum bir erkegi kopek gibi sevsemde bana terk ederim aglama arkamdan diye knusucak ebesnin nikahina kdr yolu var kizlar kendinizi bu gibi durumlarda kucuk dusurmeyin. Neyin egosu lan bu yazik kizda saf biraz anlicak ama hayat darbesini yiyince senin gibi biriyle hayatta olmaz anca bu saf salak kizlar ceker senin laflarini.
trip atan haksiz taraf benim sinirlenen karsi taraf ve sinirlenmesi kotu zor sinirlenir ama sinirlenince gözü bisey gormez yinede benim seviyorum lafimla yumusar yumusadigi icin kendine kizar ama bana boyle kaba olmaz ben kendi sevgilime öküz diyodum galiba fazlasiyla romantik
Ben olsaydım kendi adıma söylüyorum ayrılırdım herhalde böyle bir şahsiyetten kız arkadaşa küfür? Ayrılırım senden arkamdan ağlama? Sanki senden ayrılamicak sana mecburmuş gibi senden ayrılsa 50 tane talibi olur yani merak etme. Ayrıca kız arkadaşın seninle bu üslupta konuşsaydı bakalım ne tepki verirdin çok merak ediyorum?
Şaka falan mı bu? Kızmamışsın basbaya ego yapmışsın. Yok terkederim arkamdan ağlama demeler küfür etmeler. Kızgınlığın da bir edebi olur. Kız da sorunlu sen de sorunlusun bence
Gerceksede bunun gibi kendini visi sanan tipleri anca saf bir kiz ceker ama elbet anlar bide yorumlarda bilmem seviyomuyum falan yazmis ulan erkeklik ne hallere dustu aciyorum ya resmen saf bir kizi geldi siteye koydu buldu seveni safini yazik valahi oyuncak oynuyor arkadas bu isleri boyle saniyor iste. Ama bir insanla oynuyo farkinda degl
Bence Kızda ki sabır takdire şayan. Zira biri bana sg dicek? Bunu da sevgilim söylicek? Bir yere kadar sevgi. Haberin olsun beni seviyora çok güvenme !
Evet böyle devam yani. Yoksa biliyorsun kız ezip geçer arkasına bakmaz. Sadece bundan sonra yapcağın şey sert gitme böyle bu ayar iyi olmuş karşı taraf çeki düzen verir kendine zaten umarım sorunsuz devam edersin
En İyi Cevaplar