Bazı insanlar normalin aksine fazla sosyaldir ve her ortama ayak uydurabilirler. Böyle olan sevgilinizi kıskanır mıydınız?
Evet, kıskanırım
Hayır, kıskanmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgili dediğimiz şey benim yanımda olduktan sonra insanların onu beğenmesi beni rahatsız etmez. Kimseyi rahatsız etmemeli. Eğer yanınızdakine gerçekten güveniyorsanız aldatmıcağından emin olursunuz. Başkaları ne yaparsa yapaın onu aldatmaya da zorlayamaz. Ha eğer ben kıskanırım sevgilimi diyorsanız da kıskanılmayacak kadar alt vasıflı bir sevgili bulur, durumdan şikayetçi olmazsınız böylelikle.
Girdiği sosyal ortamlarda beni unutmuyorsa ve her yere birlikte gidip birlikte egleniyorsak sorun yok ama kimisi sosyal ortama girince yanındaki unutuyor sıkılmış mı eğleniyor mu umursamadan keyfine bakıyor oylesi sinirime dokunurdu..
genelde bu tür kızlardan uzak dururum. hatta bir tanesi resmen üstüme geldi, bak güzelim, sosyalim neden uzak duruyorsun benden falan dedi, taciz etti. Allah'ım insanlara akıl fikir ver.
genelde aklı başında, herkesle mesafeli, saygılı, sevimli kızlar iyidir. çok da fazla yılışık olmasın, herkesle yılların kankasıymış gibi sarılıp öpüşmemeli bence.
Bence kimse atıp tutmasın benden habersiz çıkamaz sözümü dinlemek zorunda gibi hayallerden vaz geçin yani kız arkadaslariyla takiliyor iyi anlasiyor diye biz erkekler birsey diyemeyiz dememeliyiz de çokta zorlarsan sanane be sana mi sorcam der oturursun mabadinin üzerine 😂😂
Cevap
116Cevap
Ben gayet sosyal biriyim zaten benim için sorun olmazdı.
Onun tek sosyal hayatı ben olmalıyım. Yoksa öperim onun hayallerini. :):
Evet kıskanırım fakat bu hastalık derecesinde olan bir kıskançlık değil. Olabildiğince kısıtlamaktan kaçınır, kendi hayatıma bakarım. Zaten kısıtlamak yerine sizde aynı sosyalleği gösterdiğinizde illaki size dönecektir.
Kıskanmam Cunkı Ben O Kişiyim Zaten bukalemun gıbıyımdır Ortamına göre Sekıllenır Renk Degısebılırım Hemen uyum Saglayabılırım ama Renk Degısmek Derken Özümden Şaşarım Manasında Degil , Ben Kıskanmamda O Kıskanırsa Benı Ne Olacak :))
Kıskanmak için daha ciddi bir sebep olması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden aşırı sosyal olabilmesi beni rahatsız etmez. Bende insanlarla anlaşma konusunda uzman sayılırım. Anlaşamayacağım insan yok denecek kadar azdır yani.
Aslında kıskanırım ama duruma göre değişir kız arkadaşlarıyla konuşuyorsa sıkıntı yok ama erkeklerle çok muhatap oluyorsa serbest takılıyorsa sıkıntı (erkekle konuşmasın demiyorum benim de kız arkadaşım var ama mesafeli olursa)
Sosyallik kişi haricinde dışardan farklı algılanabilir. Bir kız ortamda çok sosyal ve partneri bu duruma pek ses çıkarmıyorsa diğer erkeklerin sosyallik bahanesiyle kıza yürümesi muhtemeldir.
sosyal birisi olduğumdan kıskanmam parasının gücüyle daha fazlası yapanlar var ben böyle mutluyum bana yetiyor mu yetiyor Allah tan belamı mı isteyim çok şükür hayatım güzel Rabbim olmayanlara nasip etsin
kıskanmam ! bende oyle olmayı isterdım. yapı olarak çekıngen bı ınsanım. ama tanıdıgım çevreyse söz konusu rahat olurum.
Bu işi cözmüď
Böyle olmakta istemem. Çünkü onları yalancı dostluklar edinmesi çok muhtemel. Benim için az olacak öz olacak.
Afedersin ama öyle her ortama girende garanti biraz faşihelik vardır
Bakis acisina bak iste
Etek giyse surtuk alkol alsa sigara icse surtuk dovmesi olsa surtuk. Bunlarin hicbiri olmasa da yapsa yine surtuk bir kadin fahise olmak icin dogmus gbi on yargidan kurtalamayan zihniyetnize saygim yok yazik ya bu yorumu yapan kesn hayata orasiyla bakiyordur net.
Peki bu tur yorumlari yapan ve boyle saçma sapan zihniyeti olanlara ne diyebiliriz? Hani, ozel bir kufur falan var mi?
Aşırı kıskanç biri olmamın dışında, sevdiğim hatunun öyle her ortama girmesine izin verecek kadar rahat bırakmam..
böyle biriyle ilişki kurmam ki fazla sosyal eşittir boynuz demek ortamı bilen herkes bilir bunu :/ ...
O kadar geniş değilim, o genişlik anca Konya ovasında olur, başlarım sosyalliğine...
e yani acık kıskanaq. İlgim istiyom ben. Benimle ilgilensin elalemle sohbet etçeene :(
kıskanmıyorum çünkü onun karakteri bu bunu değiştiremeyeceğim için onu böyle kabullenip seviyorum :)
Kıskanmayan Erkeğe adammı denir la. Kiskanmiyosa Kerimcan kankasina takilsin
Sosyal olması sıkıntı değil girdiği her ortamda benimleyse şayet :)
Sosyallik problem değil "fazla sosyallik" problem. Sevgilisi olan kim belli gibi davranmıyorsa.
Sosyal hayat mayat anlamam ben. Çok pis severim 💪 😉
Tabikide kiskanirim diger kizlarla konusmasina. Arkadas benden baskasiyla konusmicak
yani çok sosyal olması değilde kimlerle çok sosyal oluyo o daha önemli
Ben sokağa çıksa kıskanırım, ortamı söylemeye gerek bile yok. 😂 😂 😂
Kiskanirimm
Ben kıskanırım zaten ben hep kıskanırım zaten çok kıskancm
Sosyal olan sevgili istemem zaten bilirim ki kalbim her an sancır
Sosyallikle alakasi yok ucuz malin alıcısı cok olurmuş. Kendini bilsin yeter.
Yani sosyal ol cam diye milletin içine girerse kıskanırım
Valla benim ki oyle birde taninmis biri bir kac defa uyardim. suclu ben oldum bende artik sevmemeye basladim onubaldaatiyorum gelemem aga oyle srye kusura bakmasin sosyal hanimlar ahahah :)
Öyle sosyal biri olmadığım için o tür kızlar ile de sevgili olmam.
Hosuma giderr. Sagolsun herkesle kanka olduk zaten. 😂
Benim Sevgilimin sosyal hayatı tek ben olurum kızlarla gezip eğlenemez dünyası kararır
Kıskanmam diyen 51 kız barbara, 51 erkek de austin butler falan sanıyorum.
Herseyin fazlasi zarardir. Kiskanmayanda sevmiyordur.
Kıskanmam hoşuma gider ama aksi durumda da tepkimi ortaya koyarım
Arkadaşlarını ve görüştüğü kişileri tanıyorsam kıskanılcak bir durum yok. güvenmediğim biriyle de beraber olmam zaten
Kiskanclik degilde herkezin bilmesi gerek bana ait olduğunu heryerde nişanlı yazar 😂
Ben yokmuşum gibi davranması gibi birşey bu.
Alırım aklını
Kıskanırım ama psikopatlık seviyesinde değil. Hayatına çok müdahale etmemeye özen gösteririm.
Ben cok sosyal biriyim sevgilim beni bu konuda fazlasıyla kıskanır
Benim sevgilimse zatenn sosyal ortamları unutmalı. Ortama gerek yok her türlü kıskanırım ben..
Çok sosyal olmasını değil de başka erkeklerle samimi olmasını kıskanırım
Öyle biri bırak gönlüme girmeyi, çevreme dahi giremez.
Sevgilimde sosyal bende zaten ortamda tanıştık 2 senedir birlikteyiz kıskanacak bir durum olmuyor sürekli yanyana oldugumuz icin
her an bir kazanova kızın aklını çelebilir ben güvenemem
Kıskanır insan sonuçta insan sadece kendine ait olmasını ister
Eski sevgilim de böyleydi.. ben de boyle isterim ama kiskanirdim hep
Kıskanırım ama oyle sevgilide istemem o ney oyle her insanla konuşcak da bende müsade etcem yok öyle dava kim ne derse desin
Tabiki kiskanirim. O bana ozel. Erkek dedigin kiskanir. Göz zinasina ugramasini istemem.
Sadece benimle sosyal olsun bir de hemcinsleriyle.
Sıkıntılı bir durum bu tarz insanlara pek güven olmaz
İliskilerde dominant olmayi seviyorum. Bu sıkıntı olmaz buyuk ihtimal.
öyle herkesle samimi de değil asosyal de değil seviyeli olacak
Kıskanırım hemde her türlü kıskanırım benim sevgilim öyle benden habersiz bir yere zaten çıkamaz haber verse dahi öyle her ortama giremez benim yanımdayken istediğini yapsın bensiz asla
beraber goreriz ortamlara. bensiz giremez. o zmn kiskanclik da olmaz. mutlu oluruz.
artık kıskanmıyorum çünkü her seyini gördüm sanırım gircek bir şey kalmadi😊
Evet ben çok kiskanirim insan sevdiği kişiyi kıskanır herseyden
sosyal dediğin fotoğraftaki gibi gece kulübü ise öyle biri sevgilim olmaz
Tabiki kıskanırım, sonuçta kenan imirzalıoğlu değilim yani :))
evet kıskanırım ama ilişkimde ki sosyal olan taraf benim :/
Çok sosyal olamaz.
Hem kıskanıp hem çok sosyal olmasına müsade etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar