Hiç tanımıyorsunuz, yüzünü bile belki ilk defa görmüşsünüz (ya da yeni fark etmişsiniz) ve size senelerdir aşık olduğunu söylüyor. Şans verir misiniz, yoksa biraz takıntılı mı gelir?
Hiç tanımadığınız biri ilanı aşk ederek size senelerdir aşık olduğunu söylese, ona bir şans verir miydiniz?
Sen onu bunca yıl fark etmediysen, onun söylemesiyle bu gerçeği anladıysan burada bir problem var demektir. Geçici olarak bu seni biraz heyecanlandırır, onun ilgi odağı olman sürekli seni düşünmesi hoşuna gider, ama zaman geçtikce onunla birlikte olduğuna pişmanda olabilirsin, çünkü bu hep başından tek taraflıydı ve sen bir şey hissetmedin. Hislerini küçümseme, birine aşık olduğunda hissettiğin tutku gerçektir, onun peşinden git.
bu soruyu Googleden gördüm 1 yıl önce cevap vermişsin benim yaşadığımda biraz böyle Ben küçükken seviyordum oda o zaman beni seviyordu ama ben ona aşkımı ilan etmedim şimdi instagram hesabını buldum ona yazmak istiyorum beni hatırlamaz büyük ihtimal ona aşkımı ilan etmeli miyim?
Başıma geldi sosyal medya üzerinden takip ediyormuş oradan itiraf etti mesajları gören yıllardır tanıyor der, şans vermedim çünkü psikopat manyak olabilir takıntılı olabilir dumbelegin biri olabilir. Fotoğraftan begenipte sevmek neyin nesi huyunu suyunu bilmediğin bir insanı nasıl sevebilirsin.. birde öyle vıcık vıcık aşk itirafları bana samimiyetsiz gelmiştir hep..
Duruma, kişiye göre değişir ama psikolojik durumunun sağlıklı olduğuna inanıyorsam şans veririm, herhalde. Yalnız genel olarak sevgililik istemiyorum ve bunu, ona söylerim yani beklentiye sokmam. Sadece yazdığı, aradığı sürece ona cevap veririm. Sevgisine saygısızlık etmem. *Gecen bol olsun.*
hadi oradan git derim. Ne demek lan sans vermek? Turk kizlarinsan bunu yapacak cok tip cikar tabii, biriyle sevgili olmak icin cok acayip hesaplqr yapabiliyorlar.
bir sans vermek ne demek mk?
Benim sana karsi hicbir hissiyatim yok ama ya tutarsa?
Eğer senelerdir sana aşık olduğuna eminsen. bu kesin utangaç ve çekingen bir insandır. Senden başka kimseyi gözü görmemiştir. Kendisinden başka , kimseye zarar vermemiştir. Seni karşılıksız sevecek bir yüreğe sahiptir. sen ona şans vermeyeceksin, o sana şans vermiş bu şansı iyi değerlendir. Böyle kalp bulmak zordur. (cekingen ve utangac insanlarda iyi seks yapar merak etmeyin, onlarda hayatı yaşamayı bilir)
Ben bunu yaşadım 😕😕okula giderken sürekli görüyordum hep önüne bakardı o zaman lar hayranlık diyordum ama aşık misim meğer seneler sonra istek attiginda fark ettim nese bunu ona söyledim ... bunu söyleyince erkekler kendilerini bişey zannediyo lar. . aaa seneler Ce bana aşık mis diye
Genç kız ken arkadaşım dedi. Ağladı hatta Çok aşık olduğunu söyledi Ben ilgilenmedim bide kızdım Niye bana aşığım diyorsun diye Öfff acımasız davranmıştım:(( şimdi üzüldüm. Umarım hakkını helal etmiştir
ben yeni fark ediyorsam iletişimimiz yok demektir, iletişim olmadan da aşk mümkün değil. kendisi uzaktan ona uyabileceğimi, aradıgı karakter ve tip oldugumu düşünüyor olabilir. bu sekilde şans isterse veririm.
şans veririm yazık benimle nasıl güzel hayaller kurmuştur belki. belkide benle bir ömür hayalindedir ve benim için hep en iyisini istemiştir belki. kişinin iyi niyetliliğine göre şans verebilirim...
Bunca zaman içinde yaşaması özgüvensiz biri olduğunu düşündürür girişken cesaretli erkekleri seviyorum bu yüzden pek hoş olmazdı. Yine de tanımak için şans verirdim
sevgi aşk veya siz ne diyorsanız zamanla oluşan bişey ben şans verirdim. Sonra zamana bırakır ve neler olacağını keşfederdim. Belki bir yalan belki bir oyun belki bir tuzak bunlar geçerdi aklımdan ve bu şüphelerden korkmayıp sadece tedbir alıp yoluma devam ederdim. Sonuçta iki insanın birbiriyle bir bağ kurması el ele tutaşmak ve tatlı sohbetler güzel bir his yaratıyor. Bence buna değer.
Bilemiyorum kesin birşeyde konuşmak istemiyorum. O an ki tavrına bakarım sözlerini tartarım sonra olup olmayacağına karar veririm ilk bir yerde oturur konuştuktan sonra evet ya da hayır
Daha önce aynı mecralarda bulunmadığımız (okul , üni , dershane, mahalle) beni hiç görmeden etkileşim olmadan nasıl aşık olabilirki? Sorusunu akla getiren durum. O iş olmaz arkadaş. Dümendir o :)
Yani tuhaf bir durum yıllardır bana aşık ve benim bundan hiç haberim olmadı farketmedim bile😏yani şans veririm ama vakit geçirmek için tanımak için olursa devam ederim olmazsa yapacak birşey yok.
hmmm şimdi bu damdan düşer gibi oldu. ama ona biraz düşünmem gerektiğini vede onu bu süre zaafında daha iyi tanıyabileceğimi söylerim neticede seni sevene gitmen doğru olanı
Neden vermeyelim ki? Aşık olmuş ve senelerdir aşık kalabilmiş bir de üstüne üstlük gelip bunu söyleme cesaretini bulabilmiş birisine şans vermemek haksızlık olur diye düşünüyorum.
ilk olarak arkadaş olarak görüşür konuşur anlaşabildiğimiz yere kadar bakardım sonrasında eğer gerçekten iyi bir ikili olabileceğimize inanıyorsam şans verirdim :)
Daha henüz seni yeterince tanımıyorum derim. Madem ki benden hoşlanmış direk gelip ilanı aşkta bulunması doğru olmaz. Önce bir bağ oluşması lazım. En azından ben öyle yapardım
Tanidigima bile şans vermiyorum tanımadığım adamı ne yapayım..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kizlarin verecegi tepkiyi soyluyorum kisi yakisikli degilse; sapik, sakin bir daha pesimden gelme sikayet ederim. Kisi yakisikliysa; yaaaaa 🙈🙈🙈🙈 ama ben seni tanimiyorum ki
onunla sevgili olarak değilde sadece 1 saatini adayarak ona onu tanıma şansını verebilirsin. ona neden ben diye sor ufacık bir yalan sezersen uzaklaş ondan
En İyi Cevaplar